Home
Γ.Σ. Κοζανης
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στις αθλήτριες του Ντέρου Παναγιώτα, Σκόρδα Παναγιώτα, Δραγουμάνου Μαρία-Ελένη, Μπέμπη Μαρία-Ελένη, Γεωργιάδου Μαρία, Δαδαμόγια Μαρία, Καβουρίδου Μαρία, Μαυροματίδου Χριστίνα-Μαρία,Κόλλια Μαίρη, Μιμίκου Μαρία, Σιδέρη Μαρίκα, Βασιλειάδου Μαρία, Καζαντζίδου Δέσποινα, Σιώμου Μαρία, Τοκατλίδου Μαρία, Γάτα Παναγιώτα, Γκιαούρη Δέσποινα, Μελέτη Παναγιώτα, Μαυροπούλου Μαρία, Γκουζγκούνη Μαρία,Θεοδοσίου Μαρία, Αρβανίτη Μαρία και Παπανικολάου Δέσποινα   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική τους γιορτή (15-08-2014), πάντα με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης  ΚΑΛΕΙ  όλες τις αθλήτριες των  Γυναικών-Νεανίδων και Κορασίδων  την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/08/2014 και  ώρα 18:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης για έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

 
Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Παρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 11:03

Η Έλενα Παυλίδου είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Γυμναστικού Συλλόγου. Η Έλενα ήρθε με μεταγραφή απο τον Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας και είναι γνωστή  καθόσον έκανε προπονήσεις την περίοδο που μας πέρασε  με την ομάδα μας. Αγωνίζεται στη θέση του Λίμπερο και  γεννήθηκε  το 1994. Είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας  στην πολυτεχνική σχολή στο τμήμα   μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

 

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Λ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Με ικανοποίηση αποχώρησε από τα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη τόπος να ζεις», αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με επικεφαλής τον Γ.Γ. κ. Πάρη Γυμνόπουλο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημ.Τσιόπουλο ο οποίος εκπροσώπησε στη συνάντηση αυτή τον Πρόεδρο κ.Δ.Παφίλη που βρίσκεται σε αθλητικό καμπ στη Σερβία.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ομάδας της νέας Δημοτικής Αρχής και παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ν.Πλεξίδας, Σ.Σαπρίκης, Χ.Γκλούμπος, Μ.Τσιλβελής, Β.Χατζηαλεξίου. Το θέμα συζήτησης των δύο πλευρών ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα για να πληροφορηθούν οι άνθρωποι της Νέας Δημοτικής αρχής τα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογό μας και όχι μόνο αλλά και τις προτάσεις που η Διοίκηση του Γυμναστικού έχει επεξεργαστεί στην κατεύθυνση της βελτίωσης του αθλήματος.

Περισσότερα...
 
ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
Τετάρτη, 09 Ιούλιος 2014 20:16

Ο Γυμναστικός  Σύλλογος Κοζάνης στα πλαίσια της συνεργασίας του ευρύτερα για την ανάπτυξη του βόλεϊ έκανε μια κίνηση πρωτοποριακή προσπαθώντας να συσπειρώσει αρκετό αριθμό αθλητριών για μετάβαση για 10 ημέρες σε διεθνές κάμπ βόλεϊ στη Σερβία. Η αλήθεια είναι ότι αργά κάναμε τις κινήσεις και γι αυτό για φέτος μια μικρή αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από 3 αθλήτριες και δύο μέλη του Δ.Σ. θα κάνουν αυτό το ταξίδι που σίγουρα θα είναι πολύ αποδοτικό από πλευράς εμπειριών.

Για τη νέα περίοδο οι κινήσεις οργανωτικά και μεθοδικά θα γίνουν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ώστε να εξασφαλιστούν από διάφορες εκδηλώσεις έσοδα για να ενισχυθεί η αποστολή για τη Σερβία του χρόνου.

Περισσότερα...
 
ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014 20:41

Η Ευμορφία Πεχλιβανίδου μια ψηλή για την ηλικία της κοπέλα στην ηλικία μόλις των 15 ετών θα ανήκει από τη νέα περίοδο στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης αφού είναι το πρώτο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Σωματείου. Ήρθε από την Αθήνα με μεταγραφή από την ομάδα του Βύρωνα και φυσικά έχει πολλές φιλοδοξίες και όνειρα να πραγματοποιήσει. Οι γονείς της μετοίκησαν από την πρωτεύουσα στην Κοζάνη καθώς ο μικροβιολόγος πατέρας της Κώστας έχει καταγωγή από το Νομό. Η πρώτη επαφή για να έρθει η Πεχλιβανίδου στην ομάδα μας έγινε μέσω μεθοδικής αναζήτησης από τη μητέρα της και τηλεφωνικές επικοινωνίες με παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης από όπου πήρε τις πρώτες σημαντικές πληροφορίες αλλά αυτό που κέρδισε περισσότερο την Ευμορφία είναι το site του Συλλόγου που την έμπασε στον κόσμο του Γυμναστικού.


Περισσότερα...
 
ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ....ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Για το Καζανλάκ της Βουλγαρίας αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική ομάδα Κορασίδων που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, με λάμψη απο μια δικιά μας αθλήτρια και ένα απο τα μεγάλα ταλέντα που έχει ο Γυμναστικός Σύλλογος την ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.

«Ουσιαστικά πρόκειται για τη νέα Εθνική Κορασίδων, αφού μόνο η Φακοπουλίδου και η Ξανθοπούλου ήταν και στην προηγούμενη ομάδα και αυτοί οι αγώνες θα είναι ένα καλό τεστ για να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κυριάκος Καμπερίδης ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Ανδρεάδη επέλεξαν τις ακόλουθες αθλήτριες:  Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου), Λήδα Ευαγγελία Καστάνου (Αργώ Βόλου), Ελένη Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς-Αλιφιέρη (Αιγάλεω), Άννα Μυλωνά (ΠΟΝ Μουδανιών), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου), Άννα Τσουκαλά (ΑΟ Καβάλας), ΜAΡΙΑΝΘΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΓΣ Κοζάνης), Αικατερίνη Βλάχου (Αιγάλεω), Αναστασία Παναγιωτίδου (Φιλαθλητικός Πρέβεζας), Άννα Λαμπρινή Πήττα (Άρης)
Περισσότερα...
 
Εγκυκλιος Ανανεωσεως Δελτιων για την περιοδο 2014-2015
Πέμπτη, 03 Ιούλιος 2014 14:55

Η ΕΟΠΕ ενημερώνει ότι κυκλοφόρησε H Εγκύκλιος Ανανεώσεως Δελτίων Αθλητών/Αθλητριών για την περίοδο 2014-2015 η οποία θα αποσταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά η Εγκύκλιος:
Σας γνωρίζουμε ότι οι πίνακες ανανεωνόμενων δελτίων αθλητών-τριών χωρίζονται ανά ηλικία ως εξής:
α) Αθλητές: 1) που έχουν γεννηθεί μέχρι και 31/12/1994
2) που έχουν γεννηθεί από 1/1/1995 και μετά

β) Αθλήτριες: 1) που έχουν γεννηθεί μέχρι και 31/12/1995
2) που έχουν γεννηθεί από 1/1/1996 και μετά

Η υποβολή των πινάκων θα γίνει ηλεκτρονικά στη βάση δεδομένων της ΕΟΠΕ (http://mitroo.volleyball.gr) μέσα στο χρονικό διάστημα 7 έως 18 Ιουλίου 2014.
Στη βάση δεδομένων οι αθλητές και αθλήτριες των παραπάνω περιπτώσεων 1 χαρακτηρίζονται ως «ενήλικες» και των περιπτώσεων 2 χαρακτηρίζονται ως «αναπτυξιακά».

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 56
ΚΟΖΑΝΗ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Αθλητικά Νέα