Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2016-2017

 

http://www.waterservice.gr/logosite.png

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016

 

http://www.waterservice.gr/logosite.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΝΙΚΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2016 20:19
Όσο θα συνεχίζεται η αποχή των Διαιτητών του Συνδέσμου της περιοχής μας, οι ομάδες για να κρατήσουν τη φόρμα τους κάνουν φιλικά. Ένα ακόμα φιλικό έκανε και ο Γ.Σ.Κοζάνης στο τμήμα Κορασίδων με την αντίστοιχη ομάδα Γ.Σ.Γρεβενών, όπου η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 σετ, όμως το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι ο προπονητής μας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τη δυναμικότητα των αθλητριών του τμήματος που θα ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος αφότου λήξει η αποχή των Διαιτητών. Το φιλικό έγινε στο ΔΑΚ το παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, απλοί φίλαθλοι και φίλοι του βόλεϊ και απόλαυσαν ένα καλό παιχνίδι όπου τα κορίτσια και των δύο ομάδων τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών του φιλικού έδειξαν τις δεξιότητές τους και τη διάθεσή τους να παίξουν καλό βόλεϊ. Από την ομάδα μας αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια και παρόλο που χάσαμε το πρώτο σετ, στη συνέχεια η ομάδα μας ανέλαβε την πρωτοβουλία και πήρε τα τρία επόμενα σετ και τη φιλική νίκη.
*Έφορος στον πάγκο η Ρούλα Σταμένου.
*Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν στο φιλικό ο Πρόεδρος κ. Παφίλης που παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Γρεβενών κ. Ι.Τόλιο.
*Χρέη διαιτητή στο φιλικό έκανε ο Αντιπρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Γ.Ντέρος.
*Χρέη γραμματείας έκανε ο Ταμίας του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Γ.Βασιλειάδης.
*Τα σετ: 18-25, 25-18, 25-17, 25-18
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Μαγγιρίδου, Καρυπίδου,Κακουλίδου, Δύντσικου,  Φασούλα, Τότσκα, Τσουτζίδου, Παφίλη, Τσανακτσή, Παπαδημητρίου, Ντέρου, Εμμανουηλίδου, Ζυμάρα, Μακρυανίδου
Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ (κόουτς Ε.Κολοβού): Σιγούλα, Μπαρτζώκα, Μακραντώνη, Στάμου, Τσιάλτα, Γιάκου, Σιαμίδου, Παπανίκου, Ντόλια, Τασούλα,Μπούσιου, Μέμτσα
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ KONTRA MARKET
Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2016 17:33

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης ευχαριστεί το Σούπερ Μάρκετ ΚΟΝΤΡΑ και τους κ.κ. Πάπιστα και Κουτσιούκη για την στήριξη με ιματισμό που προσέφεραν στην ομάδα σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της περιόδου 2015-2016, δηλαδή στο ξεκίνημα όταν και μπαίνουν οι βάσεις όλης της χρονιάς. Προτιμώντας τα ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΚΕΤ που έμπρακτα στηρίζουν τις αθλητικές προσπάθειες στο βόλεϊ, οι Κοζανίτες με τις αγορές τους ενισχύουν έμμεσα τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης...

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 12:50


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει δημιουργήσει το Πρόγραμμα «Καθοδήγηση σε νέους προπονητές με προπονητικές εφαρμογές στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων»  με σκοπό οι έμπειροι προπονητές του αθλήματος να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με νεότερους προπονητές. Η ΕΟΠΕ θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει  σε νέους προπονητές την ευκαιρία ανάπτυξης των προπονητικών τους ικανοτήτων,  ενώ παράλληλα να προσφέρει μια νέα πρόκληση σε έμπειρους προπονητές για να μεταδώσουν την εμπειρία τους. Κεντρική ιδέα του προγράμματος είναι  για κάθε προπονητή που θα αναλαμβάνει τη λειτουργία ενός τοπικού κλιμακίου αγοριών ή κοριτσιών (θα αποκαλείται Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής ή υποστηριζόμενος), θα υπάρχει ένας υπεύθυνος που θα έχει υπερτοπική λειτουργία (θα αποκαλείται Ομοσπονδιακός Προπονητής ή υποστηρικτής). Ο υποστηριζόμενος θα πραγματοποιεί ανοιχτές προπονήσεις ή προπονήσεις κατόπιν ατομικών προσκλήσεων για τα αγόρια και κορίτσια της περιοχής ευθύνης τους σε συνεργασία με την Τοπική Ένωση Πετοσφαίρισης. Οι προπονήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος σε ώρες και ημέρες που θα συμφωνούνται από κοινού μεταξύ Τοπικής ένωσης και  Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή.  Ο υποστηρικτής θα έχει ως κύριο στόχο να βοηθήσει τη προπονητική λειτουργία του κάθε τοπικού κλιμακίου που θα έχει στην ευθύνη του.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΣΠΕΜ
www.espem.gr

 
ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ E-mail
Κυριακή, 16 Οκτώβριος 2016 15:24

 

Φιλικός αγώνας μεταξύ των τμημάτων Κορασίδων  του Συλλόγου Πάνθηρες και της ομάδας του Γ.Σ.Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στο κλειστό του Αγ. Γεωργίου στις 4 μ.μ.

Ο αγώνας έληξε με 2-3 σετ υπέρ της ομάδας του Γ.Σ.Κοζάνης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη φάση της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Κορασίδων που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα λόγω της αποχής των διαιτητών. Η ομάδα μας πάλεψε σε κάθε σετ και προσπάθησε για το καλύτερο. Αν και έχασε τα δύο πρώτα σετ, δεν παράτησαν τα κορίτσια μας τη μάχη και τελικά αφού κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, πήραν τη φιλική νίκη στο τάϊ-μπρέϊκ  και ικανοποίησαν με τη συνολική απόδοσή τους. Ήταν μέχρι στιγμής ένα πολύ  δυνατό τεστ. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει ότι θα έχει σίγουρα μια πολύ καλή πορεία την φετινή χρονιά.

*Από τη Διοίκηση ήταν παρών ο Γ.Βασιλειάδης.

*Έφορος της ομάδας στον πάγκο ο Κ.Δύντσικος.

Τα σετ 25-12, 25-18, 20- 25, 20-25, 13-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπιδου, Εμμανουηλιδου, Φασουλα, Δυντσικου, Κακουλιδου Τσανακτση, Παφιλη, Τσουτζιδου, Μαυροματιδου, Τοτσκα, Ραπτη, Ντερου, Μακρυανιδου, Παπαζηση,  Μαγγιριδου

 

 
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 18:17

 

Στο Γ.Σ.Κοζάνης δεν μας ενδιαφέρει μόνο τα κορίτσια που γίνονται σιγά-σιγά αθλήτριες να μάθουν βόλεϊ. Σε κάθε φουρνιά κοριτσιών που εντάσσονται κάθε χρόνο στο δυναμικό της ομάδας μας ψάχνουμε μέσω των προπονητών μας να βρούμε και να αναπτύξουμε τα στοιχεία που τις κάνουν πιο δυνατές, πιο αποτελεσματικές, πιο καλές αθλήτριες.

Είναι προφανές ότι ο  δρόμος είναι δικός τους. Κάθε κορίτσι που ανήκει στον Γ.Σ.Κοζάνης παίρνει τις ευκαιρίες του και δουλεύεται με τέτοιο τρόπο και ευθύνη που εφόσον από μόνες τους κάποια στιγμή βάλουν στόχους θα είναι αποφασισμένες και να δουλέψουν σκληρά για να τους πετύχουν.

Αλλά το δικό μας μέλημα δεν αφορά μόνο την ενασχόλησή τους με το άθλημα. Η ικανοποίηση όλης της οικογένειας του Συλλόγου είναι οι αθλήτριές μας να διακρίνονται όπως στο βόλεϊ και στο σχολείο και στις ανώτατες σχολές όταν πετύχουν και αργότερα στη δουλειά.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης εκπαιδεύει τις αθλήτριες ταυτόχρονα με το άθλημα και για τη ζωή. Όλες οι αθλήτριές μας θέλουμε και το προσπαθούμε να είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες, να έχουν πειθαρχία και δύναμη ψυχής. Και η μεγαλύτερη νίκη μας είναι και θα είναι να αποκτήσουν όλες μας οι αθλήτριες τη νοοτροπία που θα αποτελεί εφόδιο για τη ζωή τους άσχετα αν σταματήσουν σε κάποια στιγμή το βόλεϊ. Τα βιώματα θα τους είναι ο οδηγός για την μετέπειτα πορεία τους.

 

 
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 12:49Λόγω της συνέχισης της αποχής των Διαιτητών του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων των Εφήβων, Νεανίδων Κορασίδων καθώς και οι αγώνες του Κυπέλλου Γυναικών που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23/10/2017 αναβάλλονται.
Για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων θα ενημερωθείτε έγκαιρα από την ΕΣΠΕΜ.

 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΠΕ
Συντάχθηκε απο τον/την administrator   
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 06:03

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να διοργανωθούν με επιτυχία τα τουρνουά της προκριματικής φάσης ανδρών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

 

Ευχαριστούμε θερμά:

 

1. Το Δήμο Κοζάνης και συγκεκριμένα το Δήμαρχο, κ. Λευτέρη Ιωαννίδη

 

2. Την Οργανωτική Επιτροπή και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τους κ.κ Ζαγάρα, Πλεξίδα και Καραγκιόζη.

 

3. Τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού και την πρόεδρο κ. Φτάκα.

 

4. Τη Δ.Ε.Η

 

5. Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Πλακεντά.

 

6. Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης της Κοζάνης.

 

7. Την εθελοντική ομάδα Ε.Ο.Λ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ.

 

8. Την εθελοντική ομάδα Αλιάκμων.

 

9. Το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης.

 

10. Το ΕΚΑΒ Κοζάνης.

 

11. Την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης

 

12. Τα σωματεία βόλεϊ της Κοζάνης (ΓΣ Κοζάνης, ΑΣ Πήγασος Κοζάνης, ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης) αλλά και όλης της Βορείου Ελλάδος που έδωσαν βροντερή παρουσία.

 

13. Τους ακούραστους εθελοντές.

 

Επιπλέον, ευχαριστούμε το χορηγό των Εθνικών ομάδων Stoiximan.gr, την εταιρεία Βίκος Α.Ε. αλλά και όλους τους χορηγούς-υποστηρικτές.

 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Κοζάνης και των γύρω περιοχών που «ζωντάνεψαν» το κλειστό της Λευκόβρυσης, στάθηκαν δίπλα στην Εθνική μας με κάθε τρόπο και σε καθημερινή βάση, χειροκρότησαν κάθε προσπάθεια της Ελλάδας και αγκάλιασαν το βόλεϊ, στέλνοντας μήνυμα ότι η επόμενη μέρα θα έχει πάντα μια έδρα «σύμμαχο» στην προσπάθειά της, που θα την περιμένει να επιστρέψει με ανυπομονησία!

 
ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ: «Ο κόσμος της Κοζάνης να γεμίσει το γήπεδο»
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 07:35


Για τον αγώνα ρεβάνς της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών με αντίπαλο την Ισπανία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου (19:00), στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη μίλησε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.
«Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Ο κόσμος μάς έχει αγαπήσει και τον έχουμε αγαπήσει και γι΄ αυτό γυρίσαμε εδώ για το κρισιμότερο παιχνίδι. Τους θέλουμε δίπλα μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά», υπογράμμισε αρχικά ο διεθνής ακραίος και πρόσθεσε:
«Στόχος είναι η νίκη και να πάμε στο χρυσό σετ να τα δώσουμε όλα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και με τη βοήθεια του κόσμου, θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας».

Υπενθυμίζεται ότι η  ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 3-0 την περασμένη εβδομάδα στα Κανάρια Νησιά (Λας Πάλμας) και έχει δύσκολη αποστολή προκειμένου να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στα τελικά του Ευρωβόλεϊ της Πολωνίας, το 2017. Επομένως ο κόσμος της Κοζάνης που έχει αγαπήσει και αγκαλιάσει την Εθνική μας ομάδα είναι βέβαιο πως θα δώσει με την παρουσία του φτερά στους παίκτες μας για να καταφέρουν τη σπουδαία πρόκριση.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 107

 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team