Home
Γ.Σ. Κοζανης
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ PDF E-mail
Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 06:22

«Αγαπητοί Γονείς,

 

Την ώρα που αρκετά από τα πρωταθλήματα όλων των τμημάτων μας βρίσκονται σε εξέλιξη, σας ενημερώνουμε ότι οι υποχρεώσεις του Συλλόγου και κυρίως οι οικονομικές, βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης, σε πολλες περιπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας του πέρασε από "συμπληγάδες " όμως στάθηκε όρθιος αποδεικνύοντας οτι είναι φτιαγμένος από γερό μέταλλο, αφού είχε την έμπρακτη στήριξη των αθλητριών του, των μελών του και των γονέων.

Κι εμείς σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο ζούμε στην ίδια κοινωνία και έχουμε πλήρη αντίληψη των δυσκολιών, αφού όλοι μας έχουμε πληγεί από την κρίση και από τις συγκυρίες. Οι υποχρεώσεις μας όμως απέναντι στα παιδιά όχι μόνο δε σταματάνε, αλλα παραμένουν πάντα σε υψηλά στάνταρ, όπως οραματιστήκαμε και όπως σας υποσχεθήκαμε. Η εκμάθηση του αθλήματος (προπονητές), οι συμετοχές στους αγώνες Πρωταθλήματος, ή σε τουρνουά (μετακινήσεις με ασφάλεια), τα έξοδα των αγώνων (Διαιτητές, φαρμακείο, νερά κλπ)η χρήση των γηπέδων (χρέωση από τον ΟΑΠΝ) κ.ά. είναι βασικές και ανυπέρβλητες υποχρεώσεις του Συλόγου οι οποίες όμως αποτελούν και τα πάγια έξοδά του. Μοναδικές πηγές εσόδων, (από τη στιγμή που οι επιχορηγήσεις της Ομοσπονδίας και της πολιτείας έχουν σταματήσει, αλλά και οι χορηγίες πλέον σπανίζουν λόγω κρίσης), είναι οι λίγες δωρεές κάποιων μελών του Δ.Σ. και οι συνδρομές των αθλητών.

Καλούμε λοιπόν τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητριών του Συλλόγου να τακτοποιήσουν τις τυχόν εκκρεμότητες προς το σωματείο, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος,με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε έκτακτο συμβάν που σας απασχολεί, μπορείτε να απευθύνεστε στους εφόρους ή στους προπονητές των τμημάτων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην καλή και θετική σας συμβολή».

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 07:32
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Γ.Σ.Κ. Λασσάνης από το Γ.Σ κοζάνης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την administrator   
Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 08:11

Δεύτερη συνεχόμενη συγχαρητήρια επιστολή από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης, εστάλη προς τη διοίκηση του Γ.Σ.Κ. Λασσάνης μετά την επιτυχία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του εν λόγω σωματείου να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη διοργάνωση της ΕΚΑΣΔΥΜ. Το κείμενο της επιστολής είναι το εξής:

" Ο Γυμναστικός συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Κ. Λασσάνης για την δίκαια και άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ μετά μάλιστα από πολύ καλή πορεία.

Έχουμε σαν κύριο μέλημά μας να είμαστε αρωγοί σε κάθε μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας, σε όποιο άθλημα και αν αναφέρεται.

Η Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Γυμναστικου Συλλόγου Κοζάνης εύχεται στην διοικηση του Λασσάνη,στον προπονητή και στις πρωταθλήτριες κοπέλες μπάσκετ της πόλης μας, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον..."


Εκ του Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δ.ΠΑΦΙΛΗΣ         Ο.ΒΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 11:14
 
ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 07:25

Συγχαρητήρια επιστολή εστάλη από το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης προς τη διοίκηση του Α.Σ. Διόσκουροι μετά την επιτυχία να κατακτήσει η εφηβιική ομάδα του του εν λόγω σωματείου την πρώτη θέση στον τελικό της διοργάνωσης της Δυτικής Μακεδονίας. Το κείμενο ειναιι το εξης:

" Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης, συγχαίρουν την εφηβική ομάδα των Διόσκουρων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο final four της ΕΚΑΣΔΥΜ 2015.

Οι επιτυχίες των ομάδων της Κοζάνης σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αποτελούν δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από τα αθλητικά σωματεία του τόπου μας.

Ο υγιής ανταγωνισμός που έχει αναπτυχθεί, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στις καλές ομάδες μπασκετ της πόλης μας έχει ως αποτέλεσμα την κυριαρχία τους στο χώρο της Δυτικής Μακεδονίας. Ευχόμαστε στους ανθρώπους της διοίκησης των Διόσκουρων και στο μέλλον να ευοδώνονται οι προσπάθειές τους και  να τους δικαιώνουν."

 

 

Εκ του Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δ. ΠΑΦΙΛΗΣ       Ο. ΒΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ                

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 07:37
 
εδεσσαικη γσ-γσ κοζανης 0-3
Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2015 18:34

Για το πρωτάθλημα Β¨Εθνικής στους άνδρες η  ομάδα μας κέρδισε στην Έδεσσα την Εδεσαϊκή ΓΣ με σκόρ 3-0 τα σετ 25-27, 19-25, 15-25. Αγωνίσθηκαν  οι αθλητές: Ιωαννίδης, Γκιούρας, Μπλιούμης, Μαμαλίγκας, Παπαθανασίου, Γκιαούρης, Πινδώνης, Περδικούρης, Σολομονίδης, Καραγκιόζης.

 
Η Μ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Παρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 21:19

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας Μαριάνθη Βασιλοπούλου  είναι στις επιλογές του νέου προπονητή της ομάδας Κορασίδων και συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ιωάννης Ανδρεάδης καλεί τις ανωτέρω αθλήτριες σε φιλικό αγώνα-προπόνηση, την Τετάρτη 18/02/2015 στο Γήπεδο Κυμίνων (έδρα Μακεδόνων Αξιού) στις 17.30 (διάρκεια φιλικού 18:00 – 21:00).
Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
Μαριάνθη Βασιλοπούλου (ΓΣ Κοζάνης)
Κωνσταντίνα Δασκάλου (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων)
Βασιλική Διάλλα (ΑΣ Αργώ Βόλου)
Παναγιώτα Καλαγασίδη (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου)
Κάπα Βερόνη (ΧΑΝΘ)
Άλκηστη Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
Φωτεινή Κωνσταντινίδη (ΓΣΓ Νίκη Αλεξ/πολης)
Δομινίκη Μπαρή (ΑΟ Αμαζόνες Μαΐστρου)
Μαρία-Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)
Κατερίνα Παπάζογλου (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων)
Αφροδίτη Σαρλή (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης)
Άννα Τσουκαλά Άννα (ΑΟ Καβάλας)
Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)

 
ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ 1-3
Κυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 14:23

Για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων η ομάδα μας έχασε απο τον ΑΣ Πήγασο με σκορ 1-3 τα σετ 27-25, 20-25, 23-25, 20-25. Αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες: Κακουλίδου, Λούκα, Τότσκα, Μαγγιρίδου, Μαυροματίδου, Κονταξή,  Τσανακτσή, Δύντσικου, Φασούλα, Παφίλη.

 
ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0
Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2015 18:31

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα των κορασίδων στον τρίτο όμιλο οι αθλήτριες του Δημήτρη Τιτέλη κέρδισαν στην Κοζάνη τον ΓΣ Γρεβενών με σκορ 3-0 τα σετ 25-11, 25-18, 25-21. Αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες: Γκιάτα, Εμμανουηλίδου, Φακίτσα, Καλογερίδου, Καρυπίδου, Πεχλιβανίδου, Παφίλη, Τσιαούση, Τσανακτσή, Βασιλοπούλου, Γκαραλιού, Ντομοπούλου, Μαγγιρίδου, Σιδέρη.

 
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-1

Ήττα για τις γυναίκες του Συλλόγου στην Καστοριά απο την Ακαδημία με σκορ 3-1 τα σετ 25-20, 22-15, 25-16, 25-15. Αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες: Γκουντιού Αλ., Γκουντιού Ολ., Μπέμπη-Μπακάλη, Ντέρου, Παυλίδου, Βασιλοπούλου, Μαγγιρίδου, Παφίλη,Παγούνη, Καριπίδου, Δαδαμόγια.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 68
ΚΟΖΑΝΗ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Αθλητικά Νέα