Home
Γ.Σ. Κοζανης
σπουδαια φιλικη νικη
Κυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 13:21

Φιλική νίκη πέτυχε η ομάδα Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης επι του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με σκορ 3-0 τα σετ 25-23,25-21,25-21.Οι δύο προπονητές  εκμεταλεύθηκαν την αναβολή των αγώνων (Κορασίδων- Νεανίδων) λόγω της αποχής των διαιτητών του συνδέσμου μας και έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Η ομάδα μας έδειξε ότι όταν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι πανέτοιμη οχι μόνο για πρόκριση στην τελική φάση (προκρίνονται οι 2 ομάδες κάθε ομίλου) αλλα  ταυτόχρονα να παίζουν και  καλό βόλει.

Για την ομάδα μας χρησιμοποιήθηκαν όλες  οι αθλήτριες και συγκεκριμένα: Μαγγιρίδου, Ντέρου, Βασιλοπούλου, Μπέμπη-Μπακάλη, Δαδαμόγια, Παφίλη, Τσιαούση, Γκουντιού Ολ., Γκουντιού Αλ., Παυλίδου, Αναστασιάδου, Βαρέκα, Μπηλιώνη.

 

 
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2014 02:42

Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που εδώ και αρκετά χρόνια στην πόλη μας μικρά κορίτσια απο 6 ετών και πάνω έλκονται απο το Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης και εγγράφονται στα τμήματα των Ακαδημιών του Σωματείου μας. Μέρες πούναι η ακδημία μας γεμίζει παιδιά νεόφερτα, παιδιά μικρά που ούτε ξέρουν καλά τι είναι το βόλεϊ και με ποιούς κανόνες παίζεται. Κοριτσάκια που φέρνουν οι γονείς τους απο το χεράκι και τα παραδίδουν στα έμπειρα χέρια των προπονητών μας.

Η αλήθεια είναι ότι στις  ακαδημίες του Συλλόγου μας εδώ και χρόνια εμπιστευόμαστε τη λειτουργία τους αλλά και την μαζικοποίηση τους σε άξιους γυμναστές και προπονητές που έχουν προπάντων την έγνοια, το μεράκι αλλά και την γνώση πάνω στο άθλημα αλλά και στον παιδαγωγικό τομέα. Και η φροντίδα τους είναι για το παιδί κυρίως, όχι απλώς για το ταλέντο. Ταλέντα βρίσκονται αλλά οι χαρακτήρες δεν βρίσκονται. Στις μικρές ηλικίες όμως πλάθονται και βελτιώνονται.

Περισσότερα...
 
και νεα αναβολη αγωνων στην εσπεμ E-mail

Νέα αναβολή των αγώνων της ΕΣΠΕΜ λόγω της συνεχιζόμενης  απεργίας των Διαιτητών, έτσι λοιπόν οι αγώνες των κορασίδων και νεανίδων δεν θα   διεξαχθούν.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 18 Οκτώβριος 2014 12:16
 
KAI NEA ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12/10/2014 θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες των κατηγοριών Νεανίδων και Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ, καθόσον οι διαιτητές του ΣΥΔΠΕΜ δεν συμμετέχουν σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων όπως και στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας. Ως γνωστόν ή έναρξη των παραπάνω πρωταθλημάτων ήταν στις 4-5/10/2014  αλλά  ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έπεσε θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού  κ. Γιάννη Ανδριανού είχαν αναβληθεί  όλοι οι επίσημοι αγώνες των Εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων..

 

 

 

 
Συνέντευξη Γιώτα ΝΤΕΡΟΥ-Ελισάβετ ΠΑΦΙΛΗ

Η εμπειρία μας από το καμπ στη Σερβία

Μία ακόμη διέξοδο χαράς και άθλησης μέσα στο φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να παρέχει το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης για τις αθλήτριες του σωματείου λαμβάνοντας μέρος σε ένα από τα καλύτερα volleyballcamps της Ευρώπης που γίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Βελιγραδίου στη Σερβία.

Η πρωτοβουλία αυτή δυστυχώς δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης και έτσι δεν δημιουργήθηκε αποστολή για το καμπ του Βελιγραδίου. Όμως πήραν μέρος στο περίφημο αυτό 10 ήμερο καμπ δύο αθλήτριες του Συλλόγου η Γιώτα Ντέρου και η Ελισάβετ Παφίλη που τις συνόδεψαν στο εξωτερικό ο Πρόεδρος κ. Δ. Παφίλης και ο έφορος κ. Γ. Ντέρος. Αντί να ναυλωθεί πούλμαν αποστολής όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί τα 4 μέλη της αποστολής πήγαν οδικώς στο Κόζιεριτς και μετά από δεκάωρο ταξίδι έφτασαν στο πολυδιαφημισμένο κάμπ του βόλεϊ όπου πήραν μέρος και όταν επέστραψαν όλοι είχαν πολλά ενδιαφέροντα να διηγηθούν.

Παραθέτουμε μια συνέντευξη των δύο τυχερών αθλητριών που έλαβαν μέρος σε αυτό το καμπ στο Κόζιεριτς. Οι απόψεις τους είναι αντιπροσωπευτικές των εμπειριών που είχαν σε αυτό το καμπ και ίσως αυτές οι απόψεις να παρακινήσουν πολυαριθμότερη αποστολή για του χρόνου αφού ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης έχει στα πλάνα του να συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτό το καμπ.

Περισσότερα...
 
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΗΝ κ. ΦΤΑΚΑ

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ

 

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Παφίλης Δημήτρης, συνοδευόμενος απο τον Γ.Γ. κ. Πάρη Γυμνόπουλο, επισκέφθηκαν στο γραφείο της την Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Κοζανης κ. Φάνη Φτάκα.

Στη συνάντηση που διάρκεσε περισσότερο απο μισή ώρα οι δύο εκπρόσωποι του Συλλόγου μας, εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στις πρωτοβουλίες που επιχειρεί να πάρει προς τη βελτίωση του Αθλητισμού η Νέα Δημοτική Αρχή. Είναι χαρακτηριστικό οτι η κ. Φτάκα έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για το βόλεϊ ιδιαίτερα όταν πληροφορήθηκε πόσο μεγάλη είναι η διείσδυσή του στις μικρές ηλικίες των παιδιών της πόλης μας.

Τα δύο μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν στην κ. Φτάκα ένα υπόμνημα και παράλληλα της έδωσαν πλήρη φάκελο του Συλλόγου με πολλές χρηστικές πληροφορίες που συνδέουν το παρελθόν με το σήμερα και το αύριο. Το υπόμνημα που παρέδωσαν οι κ.κ. Παφίλης και Γυμνόπουλος στην συνάντησή τους στην κ. Φτάκα σε καίρια σημεία του αναφέρει τα ακόλουθα:

Περισσότερα...
 
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Παρασκευή, 03 Οκτώβριος 2014 17:59

Στην επίσημη έναρξη των προσπαθειών μας για την νέα αγωνιστική χρονιά έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του "ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟΥ" ο καθιερωμένος  Αγιασμός των τμημάτων του Συλλόγου και με την βοήθεια του Θεού    να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, επιτυχίες προσωπικές, οικογενειακές και αθλητικές .

Στον εκδήλωση  παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, αθλητές και αθλήτριες αλλά και πολλοί γονείς.

 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014 14:05
Μία νίκη και μία ήττα σημείωσε η ομάδα των κορασίδων του Συλλόγου μας στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών με την συμμετοχή και του Α.Ο. Αγ. Αθανασίου Θεσσαλονίκης.
Τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα ήταν:
Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΓΣ Κοζάνης 1-2
Στο τουρνουά κορασίδων που γίνεται στα Γιαννιτσά στο πρώτο παιχνίδι ο ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ κέρδισε με σκορ 1-2 τα σετ 25-18 , 26-28, 13-15. Αγωνίσθηκαν για την ομάδα μας οι αθλήτριες: Βασιλοπούλου, Γκιάτα, Καρυπίδου, Τσιαούση, Μαγγιρίδου, Τσανακτσή, Εμμανουηλίδου (Α΄ σετ) Φακίτσα, Πεχλιβανίδου,Φασούλα, Παφίλη, Βόντσα, Καλογερίδου, Ντομοπούλου (Β΄ σετ).

Α.Ο. Αγίου Αθανασίου -ΓΣ Κοζάνης 2-0
Η ομάδα μας αμέσως με το που τελείωσε το πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε πάλι ζέσταμα για να αντιμετωπίσει μια ξεκούραστη ομάδα και δίχως να είναι δικαιολογία έχασε με σκορ 2-0 τα σετ 25-20, 25-19. Και στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης χρησιμοποίησε διαφορετικές επτάδες γιατί πάντα ο σκοπός είναι η συμμετοχή όλων των αθλητριών σε ολόκληρο σετ.

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 57
ΚΟΖΑΝΗ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Αθλητικά Νέα