Home

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016

 

 

http://www.waterservice.gr/logosite.png

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015 17:28


Η Μαριάνθη Βασιλοπούλου αυτή η πολύ καλή αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με mail που μας έστειλε η ΕΟΠΕ καλείται να συμμετάσχει στην προπόνηση της Εθνικής Νεανίδων (γκρουπ Θεσσαλονίκης) από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιάννη Ανδρεάδη. Η συγκεντρωτική προπόνηση θα γίνει την Τρίτη, 01/12/2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο (Εθνικής Αντιστάσεως 57, Αμπελόκηποι-Θεσσαλονίκη) στις 17.00 (διάρκεια προπόνησης 17.30 – 19.30).
Είναι μεγάλη τιμή για το Σύλλογό μας, αλλά και για τον προπονητή της Μαριάνθης τον Δ. Τιτέλη, όλες οι κλήσεις της αθλήτριάς μας στις Εθνικές αλλά και η τωρινή, όπως και κάθε επόμενη. Είναι κυρίως αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται σε αγωνιστικό επίπεδο, όχι μόνο από προπονητικής άποψης, αλλά και από την ατομική δουλειά που κάνει κάθε αθλήτρια και εν προκειμένω η Βασιλοπούλου.
Οι όποιες επιτυχίες που αντανακλούν με την κλήση αθλητριών του σωματείου μας στις διάφορες Εθνικές ομάδες, δεν ανήκουν ολοκληρωτικά στην δουλειά που γίνεται στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης που άλλωστε αυτός είναι ανάμεσα σε άλλα και ο ρόλος μας, αλλά αντανακλούν στα ίδια τα κορίτσια που ανήκουν στο Σύλλογο και στους γονείς τους.
Εμείς σαν σύλλογος είμαστε εδώ για όλα τα κορίτσια, όλων των ηλικιών. Και θα έχουμε πάντα σα στόχο να συνεχίσουμε να παράγουμε, αθλήτριες που θα καλούνται σε Εθνικές ομάδες, είτε για προπόνηση, είτε ακόμα και για να τις στελεχώσουν σε τουρνουά και επίσημες διοργανώσεις. Είναι πάντως χαρακτηριστικό της αξίας αυτής της κλήσης ότι η Βασιλοπούλου είναι η μοναδική αθλήτρια από όλους τους Συλλόγους βόλεϊ της Δυτ. Μακεδονίας,  αλλά και τους Συλλόγους που ανήκουν στην ΕΣΠΕΜ που καλείται στην Εθνική Νεανίδων και αυτό μας κάνει ακόμα πιο περήφανους.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Μαριάνθη.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου όπως το λάβαμε στο επίσημο mail του Γ.Σ.Κοζάνης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (γκρουπ Θεσσαλονίκης)

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΓΣ Κοζάνης)
Αναστασία Γουγούση (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης)
Άννα-Λαμπρινή Πήττα  (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης)
Παναγιώτα Καλαγασίδη (ΑΠΣ Αίας Εύοσμου)
Παναγιώτα Ξανθοπούλου (ΑΠΣ Αίας Εύοσμου)
Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΠΣ Αίας Εύοσμου)
Άλκηστις Καραφουλίδου  (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
Κατερίνα Παπάζογλου (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων)
Μαρία-Αικατερίνη Ξανθοπούλου (Α.Ε.Σ.Μ Μυγδονιακός)
Άννα Τσουκαλά (ΑΟ Καβάλα)
Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισα’ι’κος)
Κωνσταντίνα Δασκάλου (Α.Ο Ηρακλής Ιωαννίνων)
Άννα Μυλωνά (Π.Ο.Ν. Μουδανίων)
Βερώνη Κάπα (Χ.Α.Ν.Θ)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Ανδρεάδης και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Σταθόπουλος καλούν τις ανωτέρω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Τρίτη, 01/12/2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο (Εθνικής Αντιστάσεως 57, Αμπελόκηποι-Θεσσαλονίκη) στις 17.00 (διάρκεια προπόνησης 17.30 – 19.30).
 

 

 
ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΚΛΗΣΗ 3 ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ
Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 16:43Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. κλήθηκαν  από τον ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ, κ. Ανέστη Τράϊο για προπόνηση τρεις  αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης μαζί με  άλλα 10 κορίτσια της Προεθνικής  Παγκορασίδων. Πρόκειται  για τις καλές αθλήτριες του τμήματος Παγκορασίδων Αναστασία Πάπιστα, Αθανασία Ντέρου και Δήμητρα Τζιμοπούλου. Η προπόνηση θα γίνει στο ΔΑΚ Γρεβενών θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. επομένως οι αθλήτριές μας πρέπει να φροντίσουν να είναι στο γήπεδο νωρίτερα.
Κλήθηκαν ακόμα και αθλήτριες από τους Συλλόγους Γ.Σ. Γρεβενών, Α.Π. Καστοριάς, Α.Σ. Πάνθηρες και Αστέρας Γρ.
Είναι τιμή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης να έχει τρεις αθλήτριες που προέρχονται από τα τμήματα Υποδομής  σε αυτό το επίπεδο. Είναι τιμή και για τη Διοίκηση που δουλεύει σε όλα τα επίπεδα με σοβαρότητα και για την προπονήτρια του τμήματος την Μάρθα Ματσαρίδου που τις έχει αναδείξει και για τους γονείς τους που έχουν τέτοιες θυγατέρες. Αυτές οι επιτυχίες, με τις κλήσεις στις προπονήσεις  Εθνικές ομάδες, δεν ανήκουν μόνο στο βόλεϊ του Γυμναστικού. Τα ίδια τα κορίτσια  με τη συμπαράσταση των γονέων τους , τα πετυχαίνουν όλα.
Ευχόμαστε λοιπόν να πάνε όλα καλά στην προπόνηση της Δευτέρας στα Γρεβενά και τα κορίτσια μας να εντυπωσιάσουν με τις τεχνικές τους ικανότητες και αρετές και να κληθούν ξανά και ξανά σε αυτές για να παίρνουν εμπειρίες που θα είναι προς όφελός τους και προς όφελος του Γυμναστικού.

 
ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ
Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 18:35


Σε μία ευγενική χειρονομία προς το Γ.Σ.Κοζάνης προχώρησε η φίλη της ομάδας μας, Στέλλα Καράογλου ,η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου LIVING  HAIR που βρίσκεται στην οδό 11ης Οκτωβρίου 41Α απέναντι από τον Κωτσόβολο.
Εδωσε στο τμήμα Γυναικών του Συλλόγου μας 25 κάρτες με τις οποίες παρέχει έκπτωση 20% σε όποια ή όποιον τις χρησιμοποιήσει στο κομμωτήριο της . Ήδη ,τις κάρτες τις έχουμε πάρει από την κ. Καράογλου και θα τις παραδώσουμε ονομαστικά στις αθλήτριες του τμήματος Γυναικών του Γ.Σ.Κοζάνης, που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν είτε οι ίδιες,  είτε οι   μητέρες τους αλλά και άλλοι από τους  οικείους τους. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το κομμωτήριο LIVING  HAIR είναι 24610 27527.
Ευχαριστούμε την κ. Στέλλα Καράογλου και το κομμωτήριό της LIVING  HAIR για την προσφορά και κυρίως για το ενδιαφέρον προς τα κορίτσια μας.

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 2-3 σετ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 20:18


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η έννοια της ομάδας όπως τη νιώθουν όσοι είναι κοντά στο τμήμα των Κορασίδων. Από τον προπονητή κ. Τιτέλη και την έφορο τη Ρούλα Σταμένου μέχρι την πιο μικρή αθλήτρια που παίρνει μέρος στις προπονήσεις, μέχρι τον πιο ήρεμο φίλαθλο που παρακολουθεί τα παιχνίδια αυτών των κοριτσιών. Αποτελούν πραγματικά ένα σύνολο που η μία παίζει για την άλλη, που η κάθε μία παίζει και για να καλύψει το κενό συναθλήτριάς της που απουσιάζει. Η Καρυπίδου τα έκανε όλα σε υπερθετικό βαθμό στο ντέρμπι με τον Πήγασο. Πολύ καλές ήταν και οι Τσανακτσή, Πεχλιβανίδου. Βοήθησε αποφασιστικά και η Βόντσα προερχόμενη από τον πάγκο. Σήκωσε τις συμπαίκτριές της ψυχολογικά κερδίζοντας καθοριστικούς πόντους. Βασικά όλες τους προσπάθησαν για το καλύτερο. Και το καλύτερο είναι όπως πάντα η νίκη. Και την κατέκτησαν. Δύσκολα ΝΑΙ αλλά δίκαια.
Μετά απο το πρώτο σετ που τα κορίτσια μας το πήραν με τον αέρα της ομαδικότητας που έχουν αποκτήσει, ήρθε το δεύτερο σετ όπου πήγαινε πόντο-πόντο αν και αρκετές αθλήτριές μας ,είχαν κάποιες  καλές προσπάθειες υπήρχαν  σημεία που έχασαν τον ρυθμό τους κι έκαναν χτυπητά λάθη με αποτέλεσμα να χαθεί το σετ και να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι. Μπορεί το σετ να χάθηκε 25-23 όμως ακόμα και η οριακή διαφορά γέρνει την πλάστιγγα.
Στο τρίτο σετ οι αθλήτριές μας αφυπνίστηκαν και με το δυναμισμό και το πάθος που έδειξε κυρίως η Καρυπίδου το σκορ έγινε 1-2 στα σετ. Το τέταρτο σετ κύλισε με νευρικότητα από τια αθλήτριες του Γυμναστικού που σε κάποιο σημείο έχαναν με 23-15, αλλά ο κόουτς τις ζήτησε να το παλέψουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για το τάϊ-μπρέϊκ, οπότε αν και τα έδωσαν όλα δεν κατάφεραν να τελειώσουν τον αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου σε 2-2.
Στο τάϊ-μπρέϊκ η ομάδα μας με ψυχή και τσαγανό σφράγισε τη νίκη κερδίζοντας σχετικά άνετα το σετ και τον αγώνα. Στον τεχνικό  τομέα η ομάδα του Δημήτρη Τιτέλη στα σετ που χάθηκαν έχασε αρκετά σερβις, οι αθλήτριές μας δυσκολεύτηκαν πάνω στο φιλέ, αλλά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα στα σετ που κερδίσαμε έβγαλαν κάποιες   δύσκολες άμυνες και με επικεφαλής την σούπερ Καρυπίδου  καταφεραν  να γυρίσουν την ψυχολογία τους και μαζί και το παιχνίδι. Τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος, οπαδοί και  των δυο ομάδων που βοήθησαν τις αθλήτριες στο έργο τους.
Ο διαιτητής Βασίλης Νάνος  στάθηκε στο ύψος της σπουδαιότητας του αγώνα μια και ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και απέφυγε τα λάθη παρόλο που  ολόκληρο το παιχνίδι ήταν με πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό. Σημειωτής αγώνα η κ. Ευαγγελία Καρανίκου
* Από το παιχνίδι απουσίασαν οι αθλήτριές μας Πάπιστα και Τσιάρδα που είναι άρρωστες. Περαστικά κορίτσια!
*Εκ μέρους του Γ.Σ.Κοζάνης παρόντες στον αγώνα ήταν οι: Δ.Παφίλης (Πρόεδρος), Ο.Βαχτσεβάνου (Γενική Γραμματέας), Γ.Βασιλειάδης (Ταμίας). Ήταν ακόμα και ο έφορος Παγκορασίδων Κ.Δύντσικος.
*Διάλειμμα για την ομάδα μας δεν υπάρχει αφού σε λιγότερο από 15 ώρες δηλαδή αύριο   Κυριακή 22 Νοεμβρίου η ίδια ομάδα μας συν η Βασιλοπούλου,η Σαχπαζίδου  και η Γκιάτα που συγκροτούν το τμήμα των ΝΕΑΝΙΔΩΝ παίζει ακόμα ένα ντέρμπι στις 1μ.μ. στο ΔΑΚ με τον Αρχέλαο Κατερίνης.

*Έφορος του αγώνα η Ρούλα Σταμένου που πανηγύρισε με πολύ θέρμη την εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας.

Τα σετ:15-25,  25-23, 16-25, 26-24, 10-15
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Φακίτσα, Καρυπίδου, Εμμανουηλίδου, Πεχλιβανίδου, Τσιαούση , Καλογερίδου, Τσανακτσή, Βόντσα, Ντομοπούλου, Φασούλα,  Παφίλη, Γκαραλιού

 
ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Oπως είχαμε υποσχεθεί από τις πρώτες εβδομάδες μετά την εκλογή μας, η νέα Διοίκηση,  έχει αποφασίσει, τόσο αυτή η αγωνιστική περίοδος που ξεκινά, όσο και οι επόμενες να κυλίσουν ομαλά, με νοικοκυροσύνη, με προγραμματισμό, με σωστές επιλογές στα πάντα, ακόμα και στο αθλητικό υλικό. Και αφότου αυτό το ζήτημα ήταν για εμάς δέσμευση έπρεπε να το υλοποιήσουμε πάση θυσία. Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά από τις αρχές του Σεπτεμβρίου να μοιράζουμε αθλητικό υλικό στα κορίτσια μας όλων των τμημάτων και ψάχναμε παράλληλα κυρίως με ενέργειες και γνωριμίες του Προέδρου να βρούμε χορηγίες για να προχωρήσουμε και σε πιο ουσιαστικές κινήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Μέλημά μας όπως έχουμε ξαναπεί, να μην επιβαρύνουμε περαιτέρω τους γονείς των αθλητριών που γυμνάζονται και προπονούνται στην ομάδα μας αλλά το αθλητικό υλικό που φορούν να είναι υποχρέωση του Συλλόγου. Γνωρίζουμε βέβαια ότι σε άλλες ομάδες οι γονείς βάζουν και ξαναβάζουν το χέρι στην τσέπη για να προμηθευτούν τα παιδιά τους πότε τη στολή, πότε τη φόρμα, πότε το σάκο, ακόμα-ακόμα και τις μετακινήσεις για εκτός έδρας παιχνίδια τις πληρώνουν οι γονείς.
Όμως εμείς έχουμε διαφορετική προσέγγιση. Εμείς θέλουμε τα κορίτσια να έχουν το μυαλό τους μόνο στο πώς να βελτιωθούν αγωνιστικά και εμείς ως διοίκηση θα εξασφαλίσουμε και το αθλητικό υλικό που χρειάζονται και θα καλύψουμε με καλή διαχείριση όλα τα έξοδα που αφορούν σε κάθε τμήμα. Υπό αυτή το πρίσμα μοιράστηκαν οι φόρμες αποστολής με διαφήμιση στην πλάτη από το σούπερ μάρκετ ΚΟΝΤΡΑ στα τμήματα των Γυναικών, των Νεανίδων και των Κορασίδων. Μοιράστηκαν επίσης στις ίδιες αθλήτριες σάκοι αποστολής προσφορά της χορηγού εταιρείας ΝΙΚΟΛΑΟΥ SECURITY. Επίσης φόρμα αποστολής πήρε και ο προπονητής των 3 τμημάτων.
Υπάρχουν ακόμα αρκετές ελλείψεις σε αθλητικό υλικό. Υπάρχουν τμήματα που δεν έχουν λάβει αθλητικό υλικό έξτρα. Όχι δηλαδή τις στολές που αγωνίζονται αλλά τις φόρμες αποστολής, σάκους κλπ. Οι προσπάθειες της Διοίκησης ποτέ δεν σταματούν. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Πάντα έχουμε σαν μέλημά μας να βρούμε χορηγούς για την ομάδα που θέλουν να προσφέρουν το αθλητικό υλικό και να διαφημιστούν μέσω της μεγαλύτερης ομάδας βόλεϊ της Κοζάνης, το Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης. Επομένως, όλες οι αθλήτριες και οι γονείς τους ας κάνουν λίγη υπομονή προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή του αθλητικού υλικού που έχουμε προγραμματίσει να μοιράσουμε φέτος. Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι αθλητικό υλικό άλλοι σύλλογοι διάφορων αθλημάτων δεν το παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ στους αθλητές τους αλλά το πληρώνουν έξτρα οι γονείς. Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την πρακτική. Εμείς όσο μας παίρνει από πλευράς χορηγιών, το αθλητικό υλικό θα το παρέχουμε δωρεάν στα κορίτσια μας. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν καλά με πράξεις -δικές μας- και όχι με λόγια όλοι. 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 0-3
Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 18:23


Η νεανική ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης δεν άντεξε την πίεση των πιο έμπειρων αθλητριών του Αρχέλαου και έχασε με 0-3 σετ. Οι αθλήτριες της ομάδας μας φάνηκαν πολύ κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια που έκαναν το Σάββατο το απόγευμα και παραδόθηκαν μοιραία στις πολύ πιο συγκροτημένες αντιπάλους τους. Από την ήττα με 0-3 διασώθηκαν για το φιλότιμό τους η Καρυπίδου και ακολούθως  και κυρίως  στο τρίτο σετ οι Τσανακτσή, Γκιάτα και Βασιλοπούλου. Τα δύο πρώτα σετ χάθηκαν εύκολα γιατί πολύ απλά τα παράτησαν οι δικές μας αθλήτριες. Στο τρίτο που μπορούσαν να το πάρουν φάνηκε η απειρία της ομάδας μας έναντι των κοριτσιών του Αρχέλαου. Αν παίρναμε αυτό το τρίτο σετ ίσως η έκβαση του αγώνα να ήταν διαφορετική. Όμως με τα ΑΝ και τα ΕΦΟΣΟΝ δεν μπορεί να προχωρά η ομάδα, οπότε τα κεφάλια μέσα, διορθώνουμε λάθη και συνεχίζουμε....να κατακτήσουμε το φετινό μας στόχο σε αυτό το πρωτάθλημα.
Άριστη η διαιτησία των Καραπάνου, Καρανίκου
*Εκ μέρους της Διοίκησης το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δ.Παφίλης.
Εφορος:  Ρούλα Σταμένου
Τα σετ: 10-25, 14-25, 27-29
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Βασιλοπούλου, Γκιάτα, Τσανακτσή, Πεχλιβανίδου, Σαχπαζίδου, Καρυπίδου, Φασούλα, Εμμανουηλίδου, Φακίτσα, Τσιαούση, Ντομοπούλου Καλογερίδου, Γκαραλιού, Βόντσα

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ 3-0 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Δεν τα κατάφεραν να πάρουν ούτε καν ένα σετ στο παιχνίδι με τους Πάνθηρες τα κορίτσια του τμήματος Παγκορασίδων. Η αλήθεια είναι ότι  το πάλεψαν, τα δύο από τα τρία σετ ήταν γεμάτα και ίσως να υπάρχει και ένα θέμα ψυχολογίας αυτής της ομάδας μας που ελπίζουμε να την αποκτήσει και να λυθούν κάποια από τα προβλήματα που δεν τηνς δίνουν την αναγκαία ώθηση.
Πάντως να σημειώσουμε ότι η διαιτησία του κ. Νάνου ήταν άριστη.
Εκ μέρους της Διοίκησης το παρών έδωσαν οι: Δ.Παφίλης και Γ.Βασιλειάδης.
Έφοροι: Κ. Δύντσικος, Ν. Τζημόπουλος.
Τα σετ:25-17, 25-13, 25-17
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτς Μ.Ματσαρίδου): Τσουντζίδου, Σιμιτζή, Πάπιστα, Παφίλη, Δύντσικου, Ντέρου, Κουτρότσιου, Χαλβατζή, Τότσκα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Μπούσιου, Τζημοπούλου, Τιτέλη, Καραϊσκάκη, Καραγιάννη.

 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 21/11-22/11/2015
Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 11:37


^Σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 η ομάδα μας των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ παίζει στις 5 μ.μ. στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου με τον Πήγασο στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του β΄ γύρου. Η προγραμματισμένη ώρα ήταν η 4 μ.μ. όμως με ενημέρωση από την  ΕΣΠΕΜ που έχει πρόβλημα με τους διαιτητές, το παιχνίδι θα γίνει μία ώρα αργότερα.
^Αύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 η ομάδα μας των ΝΕΑΝΙΔΩΝ  παίζει στις 1μ.μ. στο ΔΑΚ με τον Αρχέλαο Κατερίνης. Ευχή όλων είναι να κερδίσει τον αγώνα.
^ Αύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 η ομάδα μας των ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ παίζει στις 4 μ.μ. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΤΟΥ Αγ. Γεωργίου με την τοπική ομάδα Πάνθηρες. Με τον αέρα της νίκης μέσα στα Γρεβενά όλοι ελπίζουμε να πάει καλά σε αυτό το παιχνίδι η νεανική μας ομάδα.

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 0-3 σετ ΜΕ ΑΡΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 06:05


Η ομάδα των Νεανίδων βόλει του Γ.Σ.Κοζάνης νίκησε με 0-3 σετ τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας εκτός έδρας συνεχίζοντας το ευχάριστο διήμερο όπου κέρδισαν και τα 3 τμήματα που αγωνίστηκαν. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πήρε τους βαθμούς παίζοντας με σοβαρότητα κυρίως στο πρώτο σετ όταν και συνάντησε τη μεγαλύτερη αντίσταση από τις γηπεδούχες ενώ και στα άλλα δύο σετ οι αθλήτριες του Δ.Τιτέλη εφάρμοσαν με απόλυτη προσήλωση τις οδηγίες του προπονητή τους και όλα πήγαν πρίμα.
Διαχρονικά συμβαίνει γιατί αυτό επιλέγει ο κόουτς να χρησιμοποιεί και μικρότερες αθλήτριες οι οποίες τον δικαιώνουν με τη σοβαρότητα που δείχνουν και την αγωνιστική τους πειθαρχία. Η ομάδα μας συνεχίζει  την προσπάθεια με αίσθημα ευθύνης και όλοι οι φίλοι και όσοι αγαπούν το Γ.Σ.Κοζάνης αισθάνονται χαρά που αυτές οι αθλήτριες καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να δικαιώνουν τις προσδοκίες μας. Δουλειά ,δουλειά ,δουλειά και όλα θα κυλήσουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει.


Η πάγια θέση του Γ.Σ.Κοζάνης είναι ότι τα λάθη των διαιτητών ακόμα κι όταν αυτά είναι εις βάρος της ομάδας μας, είναι ανθρώπινα. Αλλά δεν τίθεται θέμα για το παιχνίδι με τον Αρίωνα στην Πτολεμαϊδα γιατί η διαιτησία των Καραπάνου Δήμητρα, Κορμπέτη Αντωνία ήταν πολύ σωστή και οι υποδείξεις τους δεν έκριναν σε κανένα σημείο του αγώνα την εκβασή του.
Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν παρόντες στον αγώνα ο Πρόεδρος
κ. Δ. Παφίλης και ο ταμίας κ. Γ. Βασιλειάδης.
Εφορος: Σταμένου Ρούλα

Τα σετ: 19-25, 17-25, 16-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Βασιλοπούλου, Τσανακτσή, Πεχλιβανιδου, Σαχπαζίδου, Καρυπίδου, Φασούλα, Εμμανουηλίδου, Φακίτσα, Τσιαούση, Ντομοπούλου Καλογερίδου, Γκαραλιού, Βόντσα

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 80
Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team