Home

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016

 

 

http://www.waterservice.gr/logosite.png

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕΙ…
Σάββατο, 30 Απρίλιος 2016 04:45


Το βόλεϊ είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Ο προσδιορισμός «εκπληκτικό» δεν προκύπτει μόνο από τη λαχτάρα της αθλήτριας να «σώσει» μια μπάλα ή να επιτεθεί πραγματοποιώντας ένα δυνατό άλμα, αλλά κυρίως από τη μεγαλειώδη συνεργατική φύση που το χαρακτηρίζει. Οι μικρές μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου,  μαθαίνουν από πολύ νωρίς να συνεργάζονται αφού μέσω αυτής της συνεργασίας θα προοδεύσουν, θα παίξουν καλύτερα και κατά συνέπεια θα διασκεδάσουν πιο πολύ!
Αν πραγματοποιήσουμε μια αναλυτικότερη προσέγγιση θα διαπιστώσουμε πολλά ακόμα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του που το τοποθετούν ως κορυφαία αθλητική επιλογή ενασχόλησης:

  • Είναι ασφαλές, αφού οι κανονισμοί του δεν επιτρέπουν σωματική επαφή με τον αντίπαλο και ο αγωνιστικός χώρος που παίζεται είναι καθαρός από εμπόδια.
  • Βελτιώνει το νοητικό επίπεδο των αθλητριών, αφού οι αποφάσεις τους σε κάθε αγωνιστικό επεισόδιο (φάση) λαμβάνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου την ώρα που η μπάλα «ταξιδεύει» στον αέρα.
  • Είναι μοναδικό να γυμνάζει αερόβια, αναερόβια και πολύπλευρα τις αθλήτριες.
  • Συντονίζει απίθανα χέρι και μάτι (hand-eye coordination), λειτουργία χρήσιμη στη καθημερινότητα κάθε κοριτσιού.

Για τους παραπάνω, αλλά και πολλούς άλλους λόγους, το βόλεϊ είναι από τις πιο αγαπημένες αθλοπαιδιές στο σχολείο και βασική επιλογή των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, ιδίως στη δευτεροβάθμια βαθμίδα. Άλλωστε, πλήθος μελετών έχουν αποδείξει τη συμβολή του βόλεϊ στη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, προτείνοντάς το ανεπιφύλακτα ως εκπαιδευτικό «εργαλείο» με μεγάλη αξία.

 
ΩΡΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ
Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 14:41


Συναρπαστικά παιχνίδια έγιναν στο 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργανώνει ο Γ.Σ.Κοζάνης, στην τρίτη αγωνιστική της Κυριακής 24/4. Διεξήχθησαν και πάλι 3 αγώνες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΗΛΕΚΤΡΑ-ΡΩΞΑΝΗ 1-2
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ 1-2
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΚΑΛΥΨΩ 2-0
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
**ΗΛΕΚΤΡΑ-ΡΩΞΑΝΗ 1-2
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 26-24,13-25,12-15
ΗΛΕΚΤΡΑ (κόουτς Ζ.Σούλιου): Ζυμάρα, Τζήκα, Τσιανάκα, Πασχαλίδου, Παπαδόπουλου, Μπουρνιώτη
ΡΩΞΑΝΗ (κόουτς Μ.Ματσαριδου) :Τιτέλη, Σιμιτση Μ. , Παπαζήση, Αννουλίδου , Αθανασιάδου, Λούτα
**ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ 1-2
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 19-25,25-21,15-17
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Παφιλη, Παπαδοπούλου, Γκιαουρη, Μπαλλα, Κανίνα, Τσιανάκα
ΝΑΥΣΙΚΑ (κόουτς Μ.Ματσαριδου ): Ντέρου, Μπουσιου, Μπουρνιώτη, Τρυφώνη, Αθανασιάδη,  Παπαζήση, Καραϊσκάκη
** ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΚΑΛΥΨΩ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Γραμματεία: Κ.Δύντσικος
Τα σετ: 25-20,25-21
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ  (κόουτς Ζ.Σούλιου) : Τοτσκα, Σιμιτση, Κανινα, Αννουλίδου, Δημοπουλου, Ματσαριδου
ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Δ.Τιτέλης ): Δυντσικου, Καραϊσκάκη, Τιτελη, Λουτα, Νεοφωτίστου, Βασιλειαδου, Γκιαουρη, Τρυφώνη
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγωνιστικές)
1. ΡΩΞΑΝΗ 6β.          6-2
2. ΚΑΛΥΨΩ 5β.          4-2
3.ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 5β.     4-2
4.ΝΑΥΣΙΚΑ 5β.           4-3
5.ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 3β.   1-6
6.ΗΛΕΚΤΡΑ 3β.         1-6
Όλα τα παιχνίδια παίζονται στις 2 νίκες και αν οι ομάδες είναι στο 1-1 σετ, τότε παίζεται και τάϊ μπρέϊκ στους 15 πόντους.
Σε όλα τα παιχνίδια συμπληρώνεται κανονικά φύλλο αγώνος και όταν λήξει το εσωτερικό αυτό πρωτάθλημα θα ενημερωθεί συνοπτικά για τα αποτελέσματα η ΕΣΠΕΜ.
 
ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ Π.ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ
Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 15:27


Ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ κ. Π. Μπακοδήμος επισκέφθηκε την Κοζάνη και στο περιθώριο των δικών του επαφών είχε συνάντηση με παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης οι οποίοι τον προέτρεψαν να πάνε στο Βαλταδώρειο όπου είχε προπόνηση το προαγωνιστικό τμήμα του προπονητή της ομάδας μας Δ.Τιτέλη. Εκεί με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο κ. Μπακοδήμος είδε πολλά μικρά κορίτσια που ήταν έτοιμα να ξεκινήσουν την προπόνησή τους υπό την επίβλεψη του κόουτς Δημήτρη Τιτέλη. Επίσης στο Βαλταδώρειο παρακολουθούσε την προπόνηση και ο Ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, Γ.Βασιλειάδης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας και μέλος της ΕΣΠΕΜ, Δ.Παφίλης μαζί με το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλο ενημέρωσαν τον κ. Μπακοδήμο για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας κάτι που ήταν προφανές από την παρουσία μεγάλου αριθμού κοριτσιών στην προπόνηση.
Συνομιλώντας με τις μικρές αθλήτριες ο κ. Μπακοδήμος αφού τις  συγχάρηκε για την αγάπη τους για το βόλεϊ, για την όρεξη που έχουν και για τη συμμετοχή τους, τις ενημέρωσε ότι θα γίνει στην Κοζάνη το παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών στο τριήμερο 17, 18,19 Ιουνίου 2016, όταν θα έχουν κλείσει τα Σχολεία και πρέπει να έχουν στο νου τους αυτό το σπουδαίο γεγονός για να παρακινήσουν τους γονείς τους να πάνε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως τα παιδιά μέχρι 15 ετών με απόφαση της Ομοσπονδίας μπαίνουν στους αγώνες ΔΩΡΕΑΝ. Οι αγώνες θα γίνουν υπό την αιγίδα της Π.Ε.Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων των χωρών: Ελλάδας, Πουέρτο Ρίκο, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι και θα ήταν πολύ καλό να το παρακολουθήσουν όλοι και το γήπεδο και στις 3 ημέρες να είναι γεμάτο.

 
Συναντήσεις του Διευθυντή της ΕΟΠΕ Π. Μπακοδήμου στην Κοζάνη για το WORLD LEAGUE 2016
Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 07:47


Σε προγραμματισμένο ταξίδι αστραπή βρέθηκε στην πόλη της Κοζάνης την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ κ. Περικλής Μπακοδήμος προκειμένου να διευθετήσει λεπτομέρειες και οργανωτικά θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά του WORLD LEAGUE 2016 στο θαυμάσιο κλειστό γήπεδο στη Λευκόβρυση. Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην επίσκεψή του στην πόλη συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο της ΕΣΠΕΜ κ. Δημήτρη Παφίλη.

Έγιναν συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά, τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ιωαννίδη, και εκπρόσωπους επιχειρήσεων της πόλης που πιθανά θα εισφέρουν ως χορηγοί στο μεγάλο αυτό event που όμοιό του δεν έγινε ποτέ στην Δυτική Μακεδονία. Με τον Γ.Ιωαννίδη επισκέφθηκαν το κλειστό στη Λευκόβρυση, όπου έκαναν μια γενική αυτοψία των χώρων που θα διατεθούν προς χρήση για τους αγώνες, αλλά τονίστηκε ταυτόχρονα και η ανάγκη να αδειάσει το γήπεδο από τους πρόσφυγες ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να εξοπλιστούν οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν τόσο από τις ομάδες, όσο και από τους θεατές. Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κοζάνη,  ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ  είχε συνάντηση με εκπροσώπους όλων των  Συλλόγων βόλεϊ της πόλης, δηλαδή του Γ.Σ.Κοζάνης,  του Α.Σ.Πήγασος και του Φ.Σ. Πάνθηρες. Σε αυτή τη συνάντηση ο κ. Μπακοδήμος τόνισε τη μεγάλη σημασία που θα έχει για την πόλη, αλλά και για το άθλημα συνολικά αυτή η σπουδαία διοργάνωση και πόσο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιοχή. Επίσης ζήτησε από τους Συλλόγους να συνδράμουν με τις δυνάμεις και τις πρωτοβουλίες τους ώστε να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο άρτια η όλη διοργάνωση. Ως γνωστόν το WORLD LEAGUE θα διεξαχθεί το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2016, θα γίνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη της ΔΕΗ και θα μεταδοθούν και οι 6 αγώνες ζωντανά από την ΕΡΤ.

 
1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ
Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 06:42


Τελεία και παύλα, το εσωτερικό πρωτάθλημα του Γ.Σ.Κοζάνης είναι η ευκαιρία σε όλα τα κορίτσια του Συλλόγου, αλλά κυρίως σε όσα δεν αγωνίζονται στα τμήματα που παίρνουν μέρος στις διοργανώσεις της ΕΣΠΕΜ να δείξουν τι αξίζουν. Είναι σίγουρο ότι εφόσον πιστεύουν στις δυνάμεις και τις δυνατότητες τους, στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ θα δείξουν  ένα μέρος από όσα έχουν μάθει και από το ταλέντο τους και θα το παρουσιάσουν αυτό μπροστά στον κόσμο και στους προπονητές τους.
Όσον αφορά στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής  έχουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, από την καρδιά μας, για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εικόνα και των 6 ομάδων Παγκορασίδων μας στους αγώνες. Επίσης συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την αγωνιστικότητα, τις επιδόσεις και το ήθος τους.
Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ συνεχίζεται την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 4μ.μ. – 7 μ.μ. με τα εξής παιχνίδια που έχουν ήδη κληρωθεί:
ΡΩΞΑΝΗ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΚΑΛΥΨΩ-ΗΛΕΚΤΡΑ
ΝΑΥΣΙΚΑ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ
Στο πρωτάθλημα αυτό παίρνουν μέρος οι 3 προπονητές του Γ.Σ.Κοζάνης με 2 ομάδες ο καθένας και συγκεκριμένα: ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ, ΚΑΛΥΨΩ με κόουτς τον Δ.Τιτέλη, ΗΛΕΚΤΡΑ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ με κόουτς την Ο.Γκουντιού, ΝΑΥΣΙΚΑ, ΡΩΞΑΝΗ με κόουτς την Μ.Ματσαρίδου.
Όπως θα έχει δει κάποιος παρατηρητικός στην πρώτη αγωνιστική έπαιξαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες του κάθε προπονητή  μας. Αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως-όπως  έχει τονίσει ο υπεύθυνος  του εσωτερικού πρωταθλήματοςκαι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ.  Γ.Ντέρος- οπότε προτιμήθηκε αυτές οι εμφύλιες συναντήσεις να γίνουν όλες μαζί την 1η αγωνιστική.
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2η Αγωνιστική 24/4/2016
ΗΛΕΚΤΡΑ-ΡΩΞΑΝΗ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΚΑΛΥΨΩ
3η Αγωνιστική 8/5/2016
ΝΑΥΣΙΚΑ-ΚΑΛΥΨΩ
ΡΩΞΑΝΗ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΗΛΕΚΤΡΑ
4η Αγωνιστική 15/5/2016
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΗΛΕΚΤΡΑ-ΝΑΥΣΙΚΑ
ΚΑΛΥΨΩ-ΡΩΞΑΝΗ

 
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…
Παρασκευή, 22 Απρίλιος 2016 12:27


Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, συνεχίζεται το πρωτάθλημα που διοργανώνει η ομάδα μας και που έχουμε ονομάσει 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ. Παρόλο που δυστυχώς οι γονείς των κοριτσιών μας σε μεγάλο βαθμό δεν είναι στο γήπεδο όπου αγωνίζονται οι θυγατέρες τους, είναι πολύ σπουδαίο και σημαντικό αυτό που ζούμε. Αυτό που μας συνεπαίρνει είναι οι φωνές τους  μέσα στα παιχνίδια, στις φάσεις, στη διάρκεια του τουρνουά, η υγεία που βγάζει αυτή η ατμόσφαιρα, η δυναμική της ομάδας μας, αφού ακόμα και τα παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες των πρωταθλημάτων φαίνονται έτοιμα να αρπάξουν τις ευκαιρίες τους,  η συνέχεια που είναι φανερό ότι θα υπάρχει για το Σύλλογό μας, τα πρότυπα που δημιουργούνται, η ικανοποίηση για τις επιδόσεις τους, ατομικά και συνολικά, η συνεργασία που φέρνει και τα αποτελέσματα.
Αυτή την Κυριακή λοιπόν γίνεται η 3η αγωνιστική με τους αγώνες:
ΗΛΕΚΤΡΑ-ΡΩΞΑΝΗ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ-ΝΑΥΣΙΚΑ
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ-ΚΑΛΥΨΩ


 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 14:03


Στο 1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργανώνει ο Γ.Σ.Κοζάνης, στην δεύτερη αγωνιστική, απουσίαζε για προσωπικούς της λόγους ειδικά αυτή την αγωνιστική η Ο.Γκουντιού και την αντικατέστησε ως κόουτς των ομάδων της, η προπονήτρια των Ακαδημιών, Ζωή Σούλιου.
Όπως σε όλες τις αγωνιστικές, έτσι και στη 2η της Κυριακής 17/4,  έγιναν 3 αγώνες και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΝΑΥΣΙΚΑ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2-0
ΚΑΛΥΨΩ- ΗΛΕΚΤΡΑ 2-0
ΡΩΞΑΝΗ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 2-0
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
**ΝΑΥΣΙΚΑ-ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Τα σετ: 25-11, 25-8
ΝΑΥΣΙΚΑ (κόουτς Μ.Ματσαρίδου):Ντέρου,  Μπούσιου, Πεχλιβανίδου, Καλημέρη, Νεοφωτίστου, Μάστορα, Τριφώνη, Γιαννακίδου.
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ(κόουτς Ζ.Σούλιου): Τότσκα, Κουτρότσιου, Κανίνα, Δημοπούλου, Ματσαρίδου, Τσιόκανου, Δύντσικου, Γκέκα
**ΚΑΛΥΨΩ- ΗΛΕΚΤΡΑ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Τα σετ: 25-118, 26-24
ΚΑΛΥΨΩ(κόουτς Δ. Τιτέλης):Δύντσικου, Πάπιστα, Καραϊσκάκη, Νεοφώτιστου, Τριψώνη, Γκέκα.
ΗΛΕΚΤΡΑ(κόουτς Ζ.Σούλιου): Τζήκα, Σοφίδου, Τρέμη, Κωνσταντινίδου, Καλημέρη, Τσιανάκα, Μάστορα, Πασχαλίδου.
**ΡΩΞΑΝΗ-ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 2-0
Διαιτητής: Γ.Ντέρος
Τα σετ: 25-117, 25-16
ΡΩΞΑΝΗ(κόουτς Μ.Ματσαρίδου) : Τιτέλη, Σιμιτσή Α., Σιμιτσή Μ., Λούτα, Παπαζήση, Αθανασιάδου.
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (κόουτς Δ.Τιτέλης) : Παφίλη, Τζήκα, Δαρδούμπα, Γιακισικλή, Παπαδοπούλου Α., Γκιαούρη, Μπάλλα.
………………………………………
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγωνιστικές)
1. ΚΑΛΥΨΩ          4β. 4-0
2. ΡΩΞΑΝΗ          4β. 4-1
3.ΝΑΥΣΙΚΑ           3β. 3-2
4.ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ     3β. 2-2
5.ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  2β. 0-4
6.ΗΛΕΚΤΡΑ          2β. 0-4
Όλα τα παιχνίδια παίζονται στις 2 νίκες και αν οι ομάδες είναι στο 1-1 σετ, τότε παίζεται και τάϊ μπρέϊκ στους 15 πόντους.
Σημειωτής στη Γραμματεία ήταν ο Κ.Δύντσικος.
Σε όλα τα παιχνίδια συμπληρώνεται κανονικά φύλλο αγώνος και όταν λήξει το εσωτερικό αυτό πρωτάθλημα θα ενημερωθεί συνοπτικά για τα αποτελέσματα η ΕΣΠΕΜ.

 
O Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 20:59


Για την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ, στην οποία εκπροσωπήθηκε για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Σ.Κοζάνης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δ.Παφίλη, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι είμαστε περήφανοι ως Σύλλογος του βόλεϊ που η ομάδα μας έχει σημείο αναφοράς σε μεγάλα γεγονότα όπως  οι Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας. Φέτος όμως ειδικά οι εκπρόσωποι των ομάδων που παραβρέθηκαν στη Γ.Σ. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες του final four στο Κύπελλο Ανδρών. Το Σάββατο 26/3/16, λοιπόν μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας των εργασιών της Γ.Σ. η ΕΟΠΕ μας προσκάλεσε επίσημα να παραβρεθούμε στο γήπεδο για τους αγώνες. Έτσι ο Πρόεδρος μας και ο σύμβουλος του Δ.Σ. κ. Δημ. Τσιόπουλος που ήταν στην Αθήνα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο κλειστό της Γλυφάδας και να παρακολουθήσουν τους 2 ημιτελικούς, Κηφισιά-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε μια φωτογραφία από τα επίσημα όπου οι 2 εκπρόσωποί μας βρίσκονται στις κερκίδες λίγες θέσεις μακριά από τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Μαυρομάτη.
Η ΦΕΤΙΝΗ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Οι δύο παράγοντες του Συλλόγου μας, είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. να κάνουν επαφές με στελέχη της ΕΟΠΕ, με Προπονητές Εθνικών  Ομάδων διαφόρων ηλικιών ενώ στο περιθώριο της Γ.Σ. είχαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Τζούλιο Συναδινό και με τον Πρόεδρο των Προπονητών κ. Κ.Χαριτωνίδη. Κατά τα λοιπά όπως είναι γνωστό ο Γ.Σ.Κοζάνης σέβεται απολύτως το θεσμικό ρόλο της ΕΟΠΕ αλλά και το έργο της Διοίκησης της και του Προέδρου κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Αναγνωρίζουμε ότι γίνεται προσπάθεια με πενιχρά οικονομικά μέσα όπως είναι πλέον η κατάσταση. Αναγνωρίζουμε επίσης βελτίωση σε βασικούς τομείς όπως στη  μηχανοργάνωση που έχει βελτιώσει κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την Ομοσπονδία προς τους Συλλόγους. Ακόμα αναγνωρίζουμε  το νοικοκύρεμα στα οικονομικά, την προβολή του αθλήματος μέσω της τηλεόρασης, την πρόοδο όσον αφορά στο μάρκετινγκ, την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων. Εμείς ως ένας επαρχιακός Σύλλογος βόλεϊ Γυναικών, με τις μικρές μας δυνάμεις συμβάλλουμε με καθημερινό αγώνα και προσπάθεια στην αναβάθμιση του αθλήματος στην περιοχή μας και ταυτόχρονα είμαστε αρωγοί  στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 96

 

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team