Home
Γ.Σ. Κοζανης
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ
Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 15:53


Αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης δοκιμάζονται σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Καστοριά. Τα κορίτσια μας έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση όλων όσοι μπορούν να είναι δίπλα τους καθώς θα παίζουν, είτε αυτοί είναι πέντε γονείς που θα εκδράμουν για να δουν και τα βλαστάρια τους, είτε περισσότεροι γιατί, πώς να το κάνουμε η ομάδα μας αρέσει.  Οι αθλήτριες του τμήματος Κορασίδων χρειάζονται συμπαράσταση και πάνω από όλα κουράγιο στα δύσκολα και ενθάρρυνση στα όποια λάθη.
Η γηπεδούχος ομάδα της Καστοριάς παίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της, αφού στην πρεμιέρα κέρδισε εντός έδρας τον Ήφαιστο Φλώρινας με 3-0 σετ, με το ίδιο σκορ που κερδίσαμε κι εμείς στην πρεμιέρα, επομένως μάλλον θα έχουμε ένα παιχνίδι με ισάξιο αντίπαλο. Το ματς θα είναι ασφαλώς ντέρμπυ και όλοι στον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης θέλουμε πολύ και αυτή τη νίκη, όπως σε κάθε αγώνα μας ασφαλώς.
Τόσο ο προπονητής μας Δ.Τιτέλης, όσο και τα κορίτσια μας θα δείξουν τον απόλυτο σεβασμό στη γηπεδούχο ομάδα, αφού η δική μας κουλτούρα επιβάλλει να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά να μην επηρεάζεται αρνητικά το παίξιμό μας από οποιεσδήποτε συνθήκες.

 
ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 18:56Η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης αποφάσισε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος των Νεανίδων που είναι για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στο ΔΑΚ να παραθέσει δείπνο στις αθλήτριες του τμήματος και στον προπονητή τους.
Προφανής στόχος αυτής της κίνησης ήταν να συσπειρωθούν οι σχέσεις όλων των αθλητριών μεταξύ τους και ανυψωθεί η   ψυχολογία των κοριτσιών μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Η παράθεση του δείπνου έγινε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 στην ταβέρνα «ΠΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ» και παραβρέθηκαν όλα τα κορίτσια του τμήματος εκτός από την Καλογερίδου που λόγω ίωσης έμεινε στο σπίτι. Παραβρέθηκε ακόμα και η καινούργια αθλήτρια του Συλλόγου η Ρόζα Σαχπαζίδου που ήρθε φέτος στον Γ.Σ.Κοζάνης με υποσχετική ενός έτους από τον ΕΟΣ Σταυρούπολης.
Εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Ταμίας κ. Γ.Βασιλειάδης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ.Τσιόπουλος. Επειδή τα κορίτσια του τμήματος προσήλθαν σταδιακά, στη μέση περίπου της βραδιάς ο Πρόεδρος απεύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας μας κ. Δ.Τιτέλη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει όλο το διάστημα που συνεργαζόμαστε. Να ευχαριστήσω ακόμα τους συνεργάτες μου που μου συμπαραστέκονται στην διοίκηση αυτής της τεράστιας ομάδας. Να ευχηθώ καλή συνεργασία να έχουμε και αυτή τη χρονιά που είναι χρονιά απαιτήσεων. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του πόστο ώστε η ομάδα να πετύχει σε όλους τους  στόχους που έχει θέσει. Υγεία εύχομαι σε όλα τα κορίτσια μας και πολλά χαμόγελα. Τέλος θέλω να σας ανακοινώσω ότι έφορος από αύριο αναλαμβάνει στα τμήματα Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων η κ. Ρούλα Σταμένου»
Ακολούθως πήρε εκ μέρους των αθλητριών το λόγο η αρχηγός Μαριάνθη Βασιλοπούλου που είπε: «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φέρουμε το Γυμναστικό  όσο γίνεται ψηλότερα» μετά από τα λίγα αυτά λόγια της Βασιλοπούλου οι συναθλήτριές της χειροκρότησαν επικροτώντας τα όσα είπε η αρχηγός.
Μέσα σε  όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε καθώς όλα τα κορίτσια μας είναι μια παρέα, φίλες και κολλητές μεταξύ τους στο δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν το άμεσο μέλλον της ομάδος και τους στόχους στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Στόχος όλων των αθλητριών μας, όλων των τμημάτων του Γ.Σ.Κοζάνης  στο φετινό πρωτάθλημα είναι να έχουν  μια καλή πορεία και να εκπροσωπήσουν  επάξια το ιστορικό όνομα που κουβαλούν.


 
Η ΡΟΥΛΑ ΣΤΑΜΕΝΟΥ ΝΕΑ ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ
Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015 21:59
Στα μέσα Μαϊου 2015 ανακοινώσαμε επίσημα την ανάληψη καθηκόντων εφόρου από τον προσωπικό φίλο του Δ.Τιτέλη το Ν.Νικολάου. Δυστυχώς για μας ο κ. Ν.Νικολάου μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αποφάσισε να…παραιτηθεί. Το κενό που αφήνει στη θέση του εφόρου ο παραιτηθείς δεν θα μείνει για πολύ καιρό κενό καθώς ο Πρόεδρος ταχέως με συντονισμένες κινήσεις και επαφές επέλεξε για το ευαίσθητο αυτό πόστο την γνωστή φίλαθλο της ομάδας μας Ρούλα Σταμένου.
Πρόκειται για μια επιλογή απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις των τμημάτων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων, αφού πιστεύουμε ότι η κ. Σταμένου θα δώσει νέα ώθηση στα αγωνιστικά τμήματα  και σε συνεργασία με τον προπονητή,  θα κατευθύνει αρμονικά τα μέλη των τμημάτων μέσα στους χώρους άθλησης, απέναντι στο σύλλογο και τους εξωτερικούς φορείς. Θα είναι το δεξί χέρι του προπονητή μας, αφού αγαπά το βόλεϊ και φυσικά όλες τις αθλήτριες της ομάδας, όλα τα κορίτσια μικρά και μεγάλα. Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015,  έγινε η καθοριστική συνάντηση της κ. Σταμένου με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παφίλη και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημήτρη Τσιόπουλο και σε αυτή την συνάντηση, δόθηκε από τον Πρόεδρο το περίγραμμα των υποχρεώσεων και αρμοδιοτήτων της εφόρου των 3 τμημάτων αν και η νέα έφορος η κ. Ρούλα Σταμένου αγαπά τόσο πολύ το βόλεϊ αλλά και τα παιδιά που εκτιμούμε ότι θα μπει κατευθείαν στο πετσί του νέου της ρόλου.
Η κ. Σταμένου ούτως ή άλλως βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή σε κάθε προσκλητήριο του Συλλόγου είτε αυτό αφορά σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, είτε σε φιλικά ακόμα και σε τουρνουά. Επομένως δεν θα χρειαστεί καν περίοδο προσαρμογής και θα αποτελεί τον άρρηκτο κρίκο του κάθε τμήματος και της διοίκησης ενώ παράλληλα  θα είναι το άγρυπνο μάτι της τελευταίας, μεριμνώντας για την σωστή λειτουργία όλων όσων αποτελούν το τμήμα (προπονητής - αθλήτριες- κλπ).
Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης καλωσορίζει την κ. Ρούλα Σταμένου στην πρώτη γραμμή των αγωνιστικών τμημάτων και της εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.


 
Πρεμιέρα Πρωταθλήματος ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 3-0 ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Κορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης κερδίζοντας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στην πρεμιέρα το συντοπίτη Πήγασο με 3-0. Αυτή η νίκη συνοδεύτηκε και από πολύ καλή απόδοση συνολικά όλης της ομάδας που με τον προπονητή Δημήτρη Τιτέλη μπροστάρη μπορεί να βάλει στέρεες βάσεις για το μέλλον. Αποθέματα διάρκειας και αυτοπεποίθησης χρειάζονται μόνο να διαθέτουν στην επίπονη πορεία του πρωταθλήματος. Γιατί ποιότητα και ταλέντο υπάρχουν και σε αυτή την ομάδα του Τιτέλη και δε χωρά αμφιβολία ότι πράγματι μπορούμε να ελπίζουμε αρκετά από  τα κορίτσια μας.
Υπάρχει ικανοποίηση κυρίως επειδή είδαμε πολύ καλή απόδοση από  αρκετές  αθλήτριες μας που σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού  πράγματι έδωσαν ώθηση στην ομάδα,  αλλά ξεχωριστή ευχαρίστηση αποτελεί για μας η απόδοση των κοριτσιών που δεν ξεκίνησαν ως βασικές και προήλθαν από τον πάγκο  και βοήθησαν κι αυτές  παίρνοντας μάλιστα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης  μπορεί να υπολογίζει για το μέλλον σε παιδιά και χαρακτήρες με αυτή τη ψυχή κι αυτή την καρδιά όπως την έδειξαν στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πήγασο. Κυρίως επενδύουμε στην μεγάλη τους αγάπη για το βόλεϊ και στη δίψα για νίκη που τους διακρίνει.
Μαζί με τον προπονητή που ικανοποιήθηκε από το παιχνίδι των αθλητριών μας το καταευχαριστήθηκε και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό του Αγ. Γεωργίου και χειροκρότησαν όλα τα κορίτσια και τα δικά μας και του Πήγασου που ήταν η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα για τις προσπάθειές τους και για το θέαμα που παρουσίασαν.
* Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Δ.Παφίλης παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο των Γρεβενών κ. Γ.Τόλιο και τον Γ.Γ. της γειτονικής ομάδας κ. Κ.Κυριάκου.
* Με τις καινούργιες διαφημίσεις στις στολές τους έπαιξαν οι Κορασίδες μας. Στο μπροστινό τμήμα διαφημίζουν οι Κορασίδες μας φέτος την εταιρεία Water Service και στο πίσω μέρος το  Τυπογραφείο Ίριδα. Στο μπλουζάκι αποστολής διαφημίζεται φέτος η εταιρεία ΒΑΜΒΑΣ frost.
Τα σετ 25-18,  25-20,  25- 20
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Φακίτσα, Καρυπίδου, Πεχλιβανίδου, Τσανακτσή , Τσιαούση, Εμανουηλίδου, Βόντσα, Καλογερίδου, Πάπιστα Κ, Γκαραλιού, Ντομοπούλου, Παφίλη.
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 όπως έχουμε ξαναϋπενθυμίσει παίζει η ομάδα των Γυναικών στην Καστοριά σε αγώνα νοκ-άουτ με την τοπική ομάδα για το κύπελλο. Και αυτά τα κορίτσια αξίζουν τη συμπαράστασή μας. Και σε αυτά τα κορίτσια πρέπει να είμαστε κοντά τους να τα βοηθήσουμε ηθικά για να πάρουν την πρόκριση. Και είναι σίγουρο ότι με την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Τιτέλης από το ξεκίνημα της προετοιμασίας φέτος αλλά και με τις δυνατότητες που έχουν οι αθλήτριες της ομάδας των Γυναικών θα μας εκπλήξουν. Αρκεί να είναι συγκεντρωμένες, αποφασιστικές και να μην τα παρατάνε σε κάθε δυσκολία αλλά να το παλεύουν μέχρι τέλους.

 
Τμήμα Γυναικών ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Ξεκινά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος το τμήμα Γυναικών με το παιχνίδι Κυπέλλου. Ο αγώνας που θα οδηγήσει την ομάδα μας στον ημιτελικό γίνεται εκτός έδρας στην Καστοριά και είναι νοκ άουτ.
Αν και ο προπονητής μας Δ.Τιτέλης έχει ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία και το δέσιμο της νέας φετινής ομάδας δεν παύει να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της Κυριακής. Αλλά αν η ομάδα μας αγωνιστεί με αυταπάρνηση και πίστη στις δυνατότητές της όλα γίνονται. Από πλευράς μας προτιμούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους αφού σε αυτή την περίοδο όλες οι ομάδες ακόμα μοντάρονται και δεν μπορεί κανείς να προεξοφλήσει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Πάντως οι οπαδοί της ομάδας μας που θα ακολουθήσουν την αποστολή θα δείξουν ότι ο Γυμναστικός έχει αλλάξει επίπεδο. Όλοι μαζί θα χειροκροτήσουμε  όλα τα κορίτσια.  Θα δημιουργήσουμε έστω και εκτός έδρας ατμόσφαιρα πολιτισμού και θα δείξουμε γιατί το γυναικείο  βόλει έχει μέλλον.
Θα ενθαρρύνουμε την προσπάθεια της ΕΣΠΕΜ που διοργανώνει το Κύπελλο.
Μπορούμε όλοι μαζί, φίλαθλοι, γονείς και Διοίκηση να μετατρέψουμε σε γιορτή κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το καλό του Γυναικείου βόλεϊ. 
Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ


Απόλυτα πετυχημένο και το δεύτερο συνεχόμενο τεστ για γερά νεύρα του Γυναικείου τμήματος αυτή τη φορά και μάλιστα μακριά από την Κοζάνη. Η ομάδα του Τιτέλη πήρε μια πέρα για πέρα άξια απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα της Καστοριάς που αγωνίστηκε με το κοινό της στο πλευρό της. Το  παιχνίδι  ήταν πράγματι διαφήμιση για το βόλει Γυναικών, με πολλούς  θεατές, εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και πολύ όμορφες φάσεις. Το τελικό 0-3 για τη φάση νοκ-άουτ του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ έδειξε ότι αυτή η ομάδα μας των Γυναικών διαθέτει και εμπειρία και ταλέντο και αντοχές και ψυχολογία. Το καταδεικνύει άλλωστε και το σκορ και στα τρία σετ που κρίθηκαν στον… πόντο.
Μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή του Γ.Σ.Κοζάνης για τη νίκη που οδηγεί την ομάδα μας στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΣΠΕΜ. Ένα μπράβο πρέπει να πούμε και  στις αθλήτριες της Καστοριάς, για την γενναία προσπάθεια τους.
Μετά από αυτή τη νίκη ψυχολογίας καθώς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν η ομάδα μας προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ όπου πέρασαν επίσης και οι: Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Α.Σ.Άτλας Κιλκίς και ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.
*Γουρλής αποδείχθηκε ο νέος έφορος της ομάδας των Γυναικών Νίκος Νικολάου που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο και τα κορίτσια μας πέτυχαν αυτή τη σπουδαία νίκη.
*Εκπρόσωπος της Διοίκησης στην Καστοριά ήταν ο Πρόεδρος κ.Δ.Παφίλης.
Τα σετ: 23-25, 23-25, 23-25
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς  Δ.Τιτέλης): Παυλίδου, Πελχλιβανίδου, Παγούνη, Καρυπίδου, Γκουντιού Αλ, Μιμίκου,  Βαρέα, Φακίτσα, Βασιλόπουλου, Γκουντιού Ολ., Τσιαούση, Καλογερίδου


 
ΑΥΡΙΟ 6μ.μ. ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ -ΠΗΓΑΣΟΣ


Αύριο Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στο κλειστό του Αγ. Γεωργίου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα όμορφο παιχνίδι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κορασίδων, μια που η ομάδα μας θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Πήγασο. Όλοι βλέποντας τον αγώνα που κάνουν τα κορίτσια όλων των τμημάτων αλλά και την προσπάθεια της Διοίκησης οφείλουμε να στηρίξουμε τις κοπέλες που κοουτσάρει ο Δ.Τιτέλης και να τις ενθαρρύνουμε για να κάνουν θετικό ξεκίνημα.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης είναι μια ομάδα που  παλεύει μόνη, χωρίς κρατικό, ...ημικρατικό ή δημοτικό χρήμα, μόνο με τις δικές της δυνάμεις και καταφέρνει να προβάλλει την Κοζάνη σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.
Είναι προφανές ότι οι αθλήτριες θέλουν τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων για να μπορέσουν να πάρουν τα πάνω τους ιδίως στις κρίσιμες στιγμές. Είναι πάντως σίγουρο ότι αυτή τη συμπαράσταση την αξίζουν. Γι αυτό και οφείλουμε όλοι να φέρνουμε και τα μικρότερα παιδιά μας στο γήπεδο. Να συμπαραστέκονται σε όλα τα τμήματα με τις φωνές τους γιατί εμείς οι μεγάλοι δεν πολυφωνάζουμε για συμπαράσταση, αν και τα χειροκροτήματά μας είναι πιο ζωηρά όταν οι ομάδες μας κερδίζουν. Κάτι που και φυσικό είναι και το θέλουν οι αθλήτριές μας.

 
ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ


Στην τωρινή εποχή της παρατεταμένης  κρίσης, κάθε  μικρό κορίτσι  πρέπει να υποστηριχθεί όσο γίνεται περισσότερο και στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να στραφεί στον αθλητισμό. Ιδιαίτερα στο βόλεϊ που είναι το κατ εξοχήν άθλημα για κορίτσια. Στο βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης μέρα με τη μέρα δημιουργούμε τις συνθήκες που το κάθε κοριτσάκι θα νιώθει όλο και καλύτερα και θα αθλείται σε ένα περιβάλλον ιδανικό. Και οι στόχοι και η φιλοσοφία της ομάδας μας αποτελούν ξεχωριστό κίνητρο για κάθε κορίτσι που εντάσσεται στις Ακαδημίες του Γυμναστικού.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με τους γονείς ενημερώνουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων των Ακαδημιών μας. Αυτό το πρόγραμμα θα ισχύσει μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Μετά είτε μείνει το ίδιο από τον ΟΑΠΝ είτε διαφοροποιηθεί θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα. Ως γνωστόν η γυμνάστρια που έχουμε φέτος είναι η Ζωή Σούλιου.

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

 

 

 

ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 

ΠΕΜΠΤΗ

17.15-19.15

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

16.00-17.00

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

16.00-18.00

12.00-13.00

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 75
Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team