Home
Γ.Σ. Κοζανης
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 10:14

Απο την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινάνε όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Συλλόγου σύμφωνα με το παλιό πρόγραμμα προπονήσεων και συγκεκριμένα στο ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ 16:00 Ακαδημία Β' , 17:00 Ακαδημία Α' , 18:00 Προαγωνιστικό Β΄, 19:00 Προαγωνιστικό Α΄ ΤΡΙΤΗ  20:00 Παγκορασίδες     21:00 Κορασίδες ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00 Παγκορασίδες 19:00 Κορασίδες, ΠΕΜΠΤΗ 19:00 Προαγωνιστικό Β΄,   20:00 Παγκορασίδες,    21:00 Κορασίδες ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17:00 Ακαδημία Β΄,  18:00 Ακαδημία Α΄,   19:00 Προαγωνιστικό Β΄, 20:00 Προαγωνιστικό Α΄, ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 Ακαδημία Β΄,   16:00 Ακαδημία Α΄.    Και στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου (Βερμίου) 06:15    Προαγωνιστικό Β΄. Ως  γνωστόν το πρόγραμμα αυτό θα είναι προσωρινό μέχρι να δοθεί απο το ΔΑΚ Κοζάνης, όπως μας διαβεβαίωσαν,  εντός δεκαπέντε ημερών ένα νέο πρόγραμμα απο την νέα Δημοτική αρχή.

 
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τρίτη, 26 Αύγουστος 2014 13:42

Η μετεγγραφική περίοδο  για τις ομάδες του Βόλεϊ τελείωσε στις 23/08/2014 και εκτός απο τις Έλενας Παυλίδου και Ευμορφίας Πεχλιβανίδου που ανακοινώθηκαν απο τον Συλλογό μας, αποκτήθηκαν  με ελεύθερη μετεγγραφή  οι αθλήτριες Ευαγγελία Μπηλιώνη, Θεοδώρα Αναστασιάδου, Εριφύλη Βαρέκα και Βασιλική Παγούνη, απο τον ΑΣ Πήγασο Κοζάνης, αθλήτριες που και στο παρελθόν αγωνίσθηκαν με την ομάδα μας,  με σκοπό να ενισχύσουν  για άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Επίσης επέστρεψαν στην ομάδα και οι Αλέκα Γκουντιού και  Ολυμπία Γκουντιου που είχαν δοθεί με υποσχετική ενός χρόνου στα Γρεβενά.

 

Ευαγγελία (Λίλα) Μπηλιώνη

 

Περισσότερα...
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΑ ΑΕΙ
Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 09:50

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τις  παρακάτω  αθλήτριες που πέτυχαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ϊδρύματα (ΑΕΙ) και τις εύχεται δύναμη και κουράγιο στην νέα τους προσπάθεια:  ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ (Αγγλική Φιλολογία Θεσ/νίκης)  ΖΗΝΩΝΙΔΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) στις Σέρρες , ΜΠΑΝΤΙΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού) στην Κομοτηνή, ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ (Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού)  στα Τρίκαλα και ΣΚΟΡΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (Παιδαγωγικό Θεσ/νίκης)

 
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης  ΚΑΛΕΙ  όλες τις αθλήτριες των  Γυναικών-Νεανίδων και Κορασίδων  την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/08/2014 και  ώρα 18:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης για έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

 
ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014 20:41

Η Ευμορφία Πεχλιβανίδου μια ψηλή για την ηλικία της κοπέλα στην ηλικία μόλις των 15 ετών θα ανήκει από τη νέα περίοδο στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης αφού είναι το πρώτο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Σωματείου. Ήρθε από την Αθήνα με μεταγραφή από την ομάδα του Βύρωνα και φυσικά έχει πολλές φιλοδοξίες και όνειρα να πραγματοποιήσει. Οι γονείς της μετοίκησαν από την πρωτεύουσα στην Κοζάνη καθώς ο μικροβιολόγος πατέρας της Κώστας έχει καταγωγή από το Νομό. Η πρώτη επαφή για να έρθει η Πεχλιβανίδου στην ομάδα μας έγινε μέσω μεθοδικής αναζήτησης από τη μητέρα της και τηλεφωνικές επικοινωνίες με παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης από όπου πήρε τις πρώτες σημαντικές πληροφορίες αλλά αυτό που κέρδισε περισσότερο την Ευμορφία είναι το site του Συλλόγου που την έμπασε στον κόσμο του Γυμναστικού.


Περισσότερα...
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στις αθλήτριες του Ντέρου Παναγιώτα, Σκόρδα Παναγιώτα, Δραγουμάνου Μαρία-Ελένη, Μπέμπη Μαρία-Ελένη, Γεωργιάδου Μαρία, Δαδαμόγια Μαρία, Καβουρίδου Μαρία, Μαυροματίδου Χριστίνα-Μαρία,Κόλλια Μαίρη, Μιμίκου Μαρία, Σιδέρη Μαρίκα, Βασιλειάδου Μαρία, Καζαντζίδου Δέσποινα, Σιώμου Μαρία, Τοκατλίδου Μαρία, Γάτα Παναγιώτα, Γκιαούρη Δέσποινα, Μελέτη Παναγιώτα, Μαυροπούλου Μαρία, Γκουζγκούνη Μαρία,Θεοδοσίου Μαρία, Αρβανίτη Μαρία και Παπανικολάου Δέσποινα   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική τους γιορτή (15-08-2014), πάντα με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 
Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Παρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 11:03

Η Έλενα Παυλίδου είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Γυμναστικού Συλλόγου. Η Έλενα ήρθε με μεταγραφή απο τον Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας και είναι γνωστή  καθόσον έκανε προπονήσεις την περίοδο που μας πέρασε  με την ομάδα μας. Αγωνίζεται στη θέση του Λίμπερο και  γεννήθηκε  το 1994. Είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας  στην πολυτεχνική σχολή στο τμήμα   μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

 

 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Λ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Με ικανοποίηση αποχώρησε από τα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη τόπος να ζεις», αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης με επικεφαλής τον Γ.Γ. κ. Πάρη Γυμνόπουλο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημ.Τσιόπουλο ο οποίος εκπροσώπησε στη συνάντηση αυτή τον Πρόεδρο κ.Δ.Παφίλη που βρίσκεται σε αθλητικό καμπ στη Σερβία.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ομάδας της νέας Δημοτικής Αρχής και παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ν.Πλεξίδας, Σ.Σαπρίκης, Χ.Γκλούμπος, Μ.Τσιλβελής, Β.Χατζηαλεξίου. Το θέμα συζήτησης των δύο πλευρών ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα για να πληροφορηθούν οι άνθρωποι της Νέας Δημοτικής αρχής τα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογό μας και όχι μόνο αλλά και τις προτάσεις που η Διοίκηση του Γυμναστικού έχει επεξεργαστεί στην κατεύθυνση της βελτίωσης του αθλήματος.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 56
ΚΟΖΑΝΗ

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

 

Αθλητικά Νέα