Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΣΠΕΜ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την administrator   
Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2009 19:57

ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Μ.

ΤΙΤΛΟΣ

ΠΟΛΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΔΑΠΕΔΟ

ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

ΑΙΓΙΝΙΟ

ΑΙΓΙΝΙΟ

2353022313

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΕΔΕΣΣΑ

ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 76

2381028040

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΚΟΖΑΝΗ

Κ. ΔΑΒΑΚΗ

2461034311

ΠΑΡΚΕ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΖΑΝΗ

Κ. ΔΑΒΑΚΗ

2461034311

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΕΒΕΝΑ

ΓΡΕΒΕΝΑ

246202 3482

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

2463027500

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ

ΚΙΛΚΙΣ

ΑΡΧΗ 21ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

2341022020

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 3

2382023875

ΠΑΡΚΕ

ΔAK ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

2343032421

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ

ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΤΕΡΜΑ

2332024200

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟΥ 27

2351036652

ΠΑΡΚΕ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΣΚΥΔΡΑ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 86

2381088263

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΔAK ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΣΕΡΡΕΣ

ΕΞΟΧΩΝ 55

2321055398

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΕΡΡΕΣ

ΕΞΟΧΩΝ 55

2321055398

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

2333023485

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΔAK ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

23352032402

ΠΑΡΚΕ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ¨ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ¨

ΒΕΡΟΙΑ

Ν. ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ 3 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

2331027150

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΔAK  ΜΑΝΙΑΚΩΝ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2

2467081301

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΧΛΟΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

2467024425

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΕΡΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

2385023584

ΠΑΡΚΕ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ

ΑΝΩ ΚΟΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΩ ΚΩΜΗ

-

ΠΛΑΣΤΙΚΟ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΜΕΛΙΚΗ

ΜΕΛΙΚΗ

2331081503

ΠΑΡΚΕ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "Δ. ΒΙΚΕΛΛΑΣ"

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

2331042111

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ  ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ

 

ΠΑΡΚΕ

ΔΑΚ   ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ

 

ΠΑΡΚΕ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2009 20:02
 
ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail

ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ

                Με την παρουσίαση επτά ομάδων που διέγραψαν λαμπρή πορεία στο γυναικείο βόλεϊ για πολλά χρόνια, αλλά τα τεράστια προβλήματα και οι νέες σκληρές συνθήκες που επικρατούν πλέον στον αθλητισμό τις οδήγησαν στον μαρασμό και άφησαν τον χώρο φτωχότερο και τους μεγαλύτερους σε ηλικία φιλάθλους με τις αναμνήσεις παλιών καλών εποχών, αναφέρεται.  στο ρεπορτάζ-αναδρομή στους ιστορικούς συλλόγους που διακρίθηκαν, κατέκτησαν τίτλους, αγωνίσθηκαν στα Κύπελλα Ευρώπης και τελικά οδηγήθηκαν στη διάλυση η, στην καλύτερη περίπτωση, βολοδέρνουν στις τοπικές κατηγορίες,   το τριμηνιαίο περιοδικό (τεύχος 8) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Μεταξύ των επτά ιστορικών σωματείων είναι και ο Σύλλογός μας με το τίτλο Η απάντηση της Μακεδονίας.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2009 17:37
Περισσότερα...
 
ΚΑΝΟΝΕΣ ΒΟΛΕΪ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2009 17:20

Κανόνες Volley

Ένας αγώνας αποτελείται από πέντε σετ το πολύ. Καθένα από τα τέσσερα πρώτα σετ ολοκληρώνεται όταν μία ομάδα συγκεντρώσει 25 πόντους, έχοντας διαφορά τουλάχιστον δύο πόντων από την αντίπαλη ομάδα (π.χ. 25-23). Σε περίπτωση ισοπαλίας 24-24, το σετ συνεχίζεται έως ότου μία από τις δύο ομάδες αποκτήσει προβάδισμα δύο πόντων και ανακηρυχθεί νικήτρια του σετ (π.χ. 26-24).
Το πέμπτο σετ ολοκληρώνεται όταν μία ομάδα συγκεντρώσει 15 πόντους, έχοντας διαφορά τουλάχιστον δύο πόντων από την αντίπαλη ομάδα (π.χ. 15-13). Σε περίπτωση ισοπαλίας 14-14, το σετ συνεχίζεται έως ότου μία από τις δύο ομάδες αποκτήσει προβάδισμα δύο πόντων και ανακηρυχθεί νικήτρια του σετ (π.χ. 16-14). Νικήτρια ομάδα του αγώνα ανακηρύσσεται εκείνη που θα φτάσει πρώτη σε τρία νικηφόρα σετ. Ο αγώνας αρχίζει με προσπάθεια για σερβίς, δηλαδή κτύπημα της μπάλας από την ζώνη του σερβίς, στη πίσω άκρη του γηπέδου, με στόχο να περάσει η μπάλα πάνω από τον φιλέ προς την αντίπαλη ομάδα. Κάθε φάση συνεχίζεται μέχρι η μπάλα να «προσγειωθεί» στο έδαφος εντός ή εκτός των ορίων του γηπέδου, ή όταν η αντίπαλη ομάδα αποτύχει να επιστρέψει τη μπάλα με κανονικό τρόπο.
Κάθε ομάδα επιτρέπεται να έχει μέχρι τρεις επαφές με τη μπάλα, συμπεριλαμβανομένης και της επαφής στην προσπάθεια για μπλοκ, προτού την επιστρέψει προς την αντίπαλη ομάδα.
Στην πετοσφαίριση, η ομάδα που κερδίζει τη φάση, κερδίζει και πόντο. Εφόσον η ομάδα που δέχεται το σερβίς κερδίζει τη φάση, κερδίζει επίσης και το δικαίωμα για να εκτελέσει σερβίς, και οι παίκτες μετακινούνται μια θέση κατά τη φορά του ρολογιού.
Ο αγώνας διευθύνεται από δύο διαιτητές, με συνεργάτες το σημειωτή και τους επόπτες (2-4, ανάλογα με την κατηγορία του αγώνα). Οι δύο διαιτητές τοποθετούνται ο ένας απέναντι στον άλλον, στη νοητή προέκταση της κεντρικής γραμμής του γηπέδου, και ο πρώτος χρησιμοποιεί μια σκάλα ώστε να βρίσκεται περίπου 50-80 εκατοστά πάνω από το ψηλότερο επίπεδο του φιλέ. Ο πρώτος διαιτητής διευθύνει τον αγώνα, ο δεύτερος ελέγχει τις παραβάσεις στην περιοχή της ευθύνης του, ο σημειωτής έχει την αποκλειστική ευθύνη να καταγράφει όλες τις ενέργειες στο φύλλο αγώνα, ενώ οι επόπτες γραμμών ελέγχουν την επαφή της μπάλας με το γήπεδο και την τροχιά της μέσα ή έξω από τις κεραίες του φιλέ.

 • Libero: Είναι ένας ειδικά εκπαιδευμένος αμυντικός παίκτης, ο οποίος φοράει διαφορετικού χρώματος στολή από όλη την υπόλοιπη ομάδα. Έχει δικαίωμα να μπει απεριόριστες φορές στον αγώνα, όταν η φάση είναι σε διακοπή και μόνο σε θέση αμυντικού παίκτη, χωρίς την έγκριση των διαιτητών, αντικαθιστώντας κάποιον από τους παίκτες της πίσω μεριάς του γηπέδου. Απαγορεύεται να κάνει σερβίς, να καρφώσει τη μπάλα πάνω από το φιλέ ή να περιστραφεί και να πάρει θέση στη μπροστά ζώνη. Παίζει όμως ζωτικής σημασίας ρόλο στην υποδοχή των σερβίς και στην άμυνα της ομάδας. Σε περίπτωση τραυματισμού του λίμπερο, ο προπονητής με την εξουσιοδότηση του πρώτου διαιτητή, μπορεί να ονομάσει έναν άλλο παίκτη λίμπερο για το υπόλοιπο του αγώνα, ενώ ο αρχικός λίμπερο δεν μπορεί να αγωνιστεί ξανά στον ίδιο αγώνα.

 • Χρωματιστή μπάλα: Η μπάλα είναι σφαιρική. Αποτελείται από ελαστικό δέρμα ή συνθετικό υλικό, ενώ στο εσωτερικό της έχει μια λαστιχένια σαμπρέλα ή κάτι παρεμφερές. Το χρώμα της μπορεί να είναι είτε ανοικτό, είτε συνδυασμός χρωμάτων. Η περιφέρειά της έχει μήκος 65 έως 67 εκατοστά, το βάρος της είναι 260 έως 280 γραμμάρια και η ατμοσφαιρική της πίεση είναι 0,30lb 0,325 Kg/cm2 (κιλά ανά τετραγωνικό εκατοστό).
  Τεχνικές ανάπαυλες: Το τεχνικό τάιμ άουτ, το οποίο διαρκεί ένα λεπτό, είναι παύση του αγώνα που χορηγείται αυτόματα από το σημειωτή του αγώνα μόλις η ομάδα που προηγείται στο σκορ φθάσει τον 8ο και τον 16ο πόντο.

  Περιοχή ποινής: Ο παίκτης που αποβάλλεται (δέχεται κόκκινη κάρτα από το διαιτητή στα πλαίσια του πειθαρχικού ελέγχου) για το υπόλοιπο του σετ, πρέπει να καθίσει στη συγκεκριμένη περιοχή, για να ελέγχεται η συμπεριφορά του για το υπόλοιπο του σετ.

   

   

   

 •  
  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  Συντάχθηκε απο τον/την administrator   
  Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2009 04:06

  Tην χειρότερη περίοδο των τελευταίων χρόνων διέρχεται φέτος ο αθλητισμός στην πόλη της Κοζάνης. Μια πόλη που στο παρελθόν έχει αναδείξει αθλητές και αθλήτριες παγκοσμίου και πανευρωπαϊκού βεληνεκούς, με ομάδες μας που έφθασαν σε ανώτερες κατηγορίες ακόμη μέχρι και τα σαλόνια της Ευρώπης ενώ ΣΗΜΕΡΑ ψάχνουμε  στο βάθος του τούνελ, έστω και μια ηλιαχτίδα φωτός, αλλά μάταια.

  Σωματεία τηλεγραφικά  δημιουργούνται το ένα μετά το άλλο (παίρνουν ένα τηλεφωνικό κατάλογο και γράφουν είκοσι ονόματα, τόσα χρειάζονται για την ίδρυση τους) και το μόνο πράγμα που δεν τους ενδιαφέρει, είναι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.  Ναι δεν τους ενδιαφέρει ο αθλητισμός γιατί δύο φορές τη εβδομάδα από μία ώρα προπόνηση κοροϊδεύουν κάποιοι τους εαυτούς τους,  αλλά ακόμη περισσότερο τους αθλητές και τους γονείς των παιδιών. Τι μπορεί ένας προπονητής να μάθει στον αθλητή του μέσα σε μία ώρα προπόνησης;  Σε   μία ώρα προπόνησης, με  πέντε λεπτά ζέσταμα, πέντε λεπτά διατάσεις, πέντε λεπτά να καπνίσει ένα τσιγάρο, δέκα λεπτά να κάνει εγγραφές και να εισπράξει τις εισφορές (βλέπετε ότι ο προπονητής είναι και  ταμίας ), μένουν   και κάποια λεπτά να μάθει....... ο αθλητής,  το Μπάσκετ η το Βόλεϊ η το ποδόσφαιρο.

  Στον βωμό του χρήματος ιδρύθηκαν και ιδρύονται   σωματεία-επιχειρήσεις. Ένα παλιό ρητό έλεγε «ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ»  Αν λοιπόν σήμερα στην πόλη της Κοζάνης,  υπήρχαν μια η δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, ένα σωματείο με βόλεϊ, ένα με Μπάσκετ, ένα με στίβο, ένα με Χαντ Μπωλ, μία κολυμβητική ομάδα, θα είχαμε στην κυριολεξία ομάδες  που θα πρωταγωνιστούσαν  στα διάφορα πρωταθλήματα που θα συμμετείχαν.  Ένα ρητό που μόνον  ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης  έκανε πράξη, διότι είναι γνωστό σε όλους ότι  από δημιουργίας του είχε τα τμήματα  του Μπάσκετ (ανδρών-γυναικών), Βόλεϊ (ανδρών-γυναικών), Χαντ Μπωλ (ανδρών-γυναικών), στίβο, ενόργανη γυμναστική, κολύμβηση , εφαρμόζοντας όμως, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και ΑΘΛΗΜΑ, σιγά-σιγά έκανε συγχώνευση με άλλα σωματεία και σήμερα έμεινε μόνο με το τμήμα του Βόλεϊ και της Ενόργανης Γυμναστικής.

  Αντί  να ενισχυθεί η προσπάθεια του Γυμναστικού Συλλόγου (ΣΩΜΑΤΕΙΟ και ΑΘΛΗΜΑ) από όλους τους φορείς, σήμερα έχουμε  ΜΟΝΟΝ στην πόλη μας (χωρίς τα Δημοτικά διαμερίσματα) στο ποδόσφαιρο εννέα (9) Σωματεία, στο Μπάσκετ οκτώ (8), στην κολύμβηση τέσσερα (4), στο βόλεϊ δύο (2) ενώ είναι υπό δημιουργία άλλα δύο, στο τένις δύο (2). Μετά έχουμε την απαίτηση και ζητάμε ώρες από τα γυμναστήρια, που εκ των προτέρων είναι αδύνατον , να καλύψουν τις ανάγκες τόσων πολλών σωματείων και εκ των πραγμάτων όλα να υπολειτουργούν εις βάρος του υγιούς αθλητισμού.  Δεν βλέπουν εδώ γύρω μας, στις γειτονικές πόλεις, στην  Πτολεμαϊδα ένα Μπάσκετ γυναικών στην Α1 Εθνική με αξιόλογη παρουσία, ένα τμήμα στίβου από  τα καλύτερα στην Ελλάδα, στην Καστοριά ένα Μπάσκετ γυναικών στην Α1 Εθνική που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, στα Γρεβενά ένα άθλημα και σωματείο, την συγχώνευση πολλών ποδοσφαιρικών σωματείων, όπως των Ακριτών με την ΑΕ Υψηλάντη, στην περιοχή του Δήμου Ελλησπόντου, στην περιοχή των Καραγιαννίων   και ΜΟΝΟΝ στην πόλη της Κοζάνης επικρατεί ένα.........ΜΠΑΧΑΛΟ  σωματείων  και το αποτέλεσμα όλων αυτών, ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

  Ένα τωρινό παράδειγμα δημιουργίας ενός σωματείου στην πόλη μας, ήταν από κάποιον καθηγητή Φυσικής Αγωγής (διορισμένος-Δημόσιος Υπάλληλος), όχι επειδή το σωματείο που ήταν τις προηγούμενες χρονιές δεν τον ήθελε σαν προπονητή,  ούτε αρνήθηκε τα όποια χρήματα που θα ζητούσε  και ενδεχομένως να τα έπαιρνε, αλλά ήθελε  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.   Βλέπετε κάποιοι για να δουλέψουν σε ένα σωματείο δεν ζητάνε τριακόσια,  πεντακόσια η χίλια  ευρώ, αλλά βλέπουν τον αθλητή μόνο σαν χρήμα (κεφάλι και 20,00 ευρώ) και εάν αυτά δεν τα έπαιρναν μέχρι 10 του μήνα έδιωχναν τον αθλητή. Είναι μια  καινούργια μέθοδος παιδαγωγικής που την έμαθαν κάποιοι στα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

  Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φορείς της Κοζάνης, ότι, όποια προσπάθεια και να κάνει ο ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο βόλεϊ, ο ΛΑΣΣΑΝΗΣ στο Μπάσκετ, ο ΕΘΝΙΚΟΣ στο Χαντ Μπωλ, ο ΕΘΝΙΚΟΣ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στην κολύμβηση η κάποιο σωματείο στο τένις   η το ποδόσφαιρο, έρχονται κάποιοι  επιτήδειοι που λυμαίνονται τους αθλητικούς χώρους και δημιουργούν σωματεία-επιχειρήσεις,σε δημόσιους χώρους, προς  ατομικό τους όφελος. (Άρθρο του Γεν.Γραμματέα του ΓΣ Κοζάνης-PHOTO)

   
  ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

  Την Κυριακή 18/1/2009 έγινε η κοπή πίτας του Συλλόγου, στην αίθουσα του Μπλιούρειου Εκκλησιαστικού ιδρύματος, στην οποία, παραβρέθηκαν όλες οι αθλήτριες των τμημάτων Βόλεϊ και Ενόργανης Γυμναστικής καθώς και πολλοί γονείς. Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκε η αθλήτρια του Βόλεϊ Τζιούτζιου Αναστασία (Photo) για την εισαγωγή της στην αρχιτεκτονική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μάλιστα μεταξύ των πρώτων. Τυχερό τμήμα ήταν της Ενόργανης γυμναστικής, ενώ το φλουρί έπεσε στην αθλήτρια βόλεϊ Σιούστη Ηλιάνα.

   
  << Έναρξη < Προηγούμενο 131 132 133 134 135 136 Επόμενο > Τέλος >>

  Σελίδα 136 από 136

  Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

  Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

  Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
   

  Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

   

   

   

   

   

  Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


   

   

   

  Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

  ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ