Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 1-3 ΤΟ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ
Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 19:23

 

.

Πολύ καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών έκανε η ομάδα μας των Παγκορασίδων μέσα στο Αμύνταιο επί του γηπεδούχου Φιλώτα και κέρδισε με 1-3 σετ. Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έδειξαν αγωνιστικότητα από το πρώτο σετ που το έχασαν, κυριάρχησαν όμως σε όλα τα επόμενα και τελικά κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς. Αυτή η φετινή ομάδα μας των Παγκορασίδων παίζει ωραίο βόλεϊ και παράλληλα παίρνει αποτελέσματα ενώ όλες σχεδόν οι αθλήτριες δείχνουν απόλυτα εγκλιματισμένες στην έννοια της  ΟΜΑΔΑΣ.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας. Και καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος  αποδεικνύεται και η χρησιμότητα της υπομονής που κάναμε από πέρσι, όταν ξεκίνησε η συλλογική προσπάθεια με παιδιά που δεν είχαν βάσεις, αλλά που τελικά τα  στηρίξαμε και με πολλή δουλειά φέτος παρουσιάζουν καλά αποτελέσματα. Και αυτά τα αποτελέσματα φαίνονται από το ότι φέτος σε 16 αγώνες η ομάδα μας έχει κατακτήσει ήδη –δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του-11 νίκες, ενώ πέρσι μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τερμάτισε με 9 νίκες και 7 ήττες.

Κυρίως υπομονή και επιμονή επέδειξε η προπονήτρια τους Βάσω Παγούνη που εμπιστεύθηκε αυτά τα κορίτσια που φέτος δείχνουν σημαντικότατη βελτίωση. Άλλωστε σε όλα τα  τμήματα του Συλλόγου μας δουλεύουμε με  επιμονή, με  καθαρό σκεπτικό, και αναμένουμε η δουλειά όλων των αθλητριών και των προπονητών να δικαιωθεί και να φανεί το έργο τους. Ο Γ.Σ.Κοζάνης πάντα κοιτάει μπροστά. Με την προσπάθεια γινόμαστε  καλύτεροι, όχι με την γκρίνια και την κακομοιριά.

*Διαιτήτευσε ο κ. Πορτοκαλίδης. Στη Γραμματεία η κ. Κιουλτζοπούλου

*Κοντά στην ομάδα βρέθηκε ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Έφορος  της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης. (Δυστυχώς ο σχολαστικός διαιτητής του αγώνα δεν επέτρεψε τον έφορο της ομάδας  μας να καθίσει στον πάγκο…γιατί…καθυστέρησε να προσέλθει στον αγωνιστικό χώρο).

*Τα σετ: 25-21, 8-25, 19-25, 22-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Βάσω Παγούνη): Σημιτσή, Λαμπριανίδου, Ανουλίδου, Τσικοπούλου, Ζαφειρίου, Ματσαρίδου, Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου Κ, Βλαχοπούλου Β,  Κωνσταντινίδου, Γκιαούρη ,Βότση ,Γιαννακίδου, Τότσκα

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΙΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ 3-1 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018 18:58

 

Δεν τα καταφέραμε στο σημαντικό παιχνίδι της περ. Κυριακής μέσα στην Αλεξάνδρεια και χάσαμε από τις γηπεδούχες με 3-1 σετ. Από αυτό το παιχνίδι προσδοκούσαμε αν όχι να το κερδίζαμε τουλάχιστον να παίρναμε τον 1β. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Τι σημασία έχει ότι κερδίσαμε το πρώτο σετ. Ας προσέχαμε το ίδιο και στα υπόλοιπα ή ας βρίσκαμε λύσεις απέναντι στα σερβίς της Αλεξάνδρειας που προφανώς είχε καλύτερες επιλογές και γι αυτό μετά το 0-1 στα σετ γύρισε τούμπα όλο το παιχνίδι και μας κέρδισε με 3-1 σετ. Στο βόλεϊ όπως και σε όλα τα ομαδικά σπορ, το τέλος κρίνει τα πάντα, όχι η αρχή. Αγωνιστικότητα είχε μόνο στο πρώτο σετ ο Γ.Σ.Κοζάνης,   αλλά και πολλά λάθη στα υπόλοιπα. Λάθη που προήλθαν από το ψυχολογικό βάρος που είχαν οι αθλήτριες της ομάδας μας, το οποίο βάρος δεν άντεξαν. Περιμέναμε καλύτερη εμφάνιση, από  ένα σημείο και μετά όμως κόστισαν οι πολλές και σημαντικές απουσίες αφού έλειπαν 5 βασικές από την ομάδα και ουσιαστικά η σύνθεση που έπαιξε μέσα στην Αλεξάνδρεια ήταν η ομάδα των Κορασίδων

Το μόνο που πρέπει από δω και μπρος είναι να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, να δείξουμε συνολικά ψυχραιμία, να βρούμε τις λύσεις, να κάνουμε ότι πρέπει για να προχωρήσουμε. Οι ομάδες δύσκολα χτίζονται, εύκολα διαλύονται.

*Με λάθη η διαιτησία κυρίως του Α΄ διαιτητή κ. Δαλκιράνη, καλύτερα πήγε ο Β΄ διαιτητής κ. Σαρακινίδης, αλλά όταν τα σετ κερδίζονται τόσο άνετα από τη νικήτρια ομάδα πόσα μπορείς να πεις για τη διαιτησία…

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και για λίγο ο Σύμβουλος Γιώργος Σιώλιας που αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους στο 1-1 σετ. Επίσης ήταν στο παιχνίδι ο έφορος των Παγκορασίδων Δημήτρης Παγούνης.

*Απουσίαζαν για διάφορους λόγους από το παιχνίδι οι: Μαυροματιδου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Καρυπίδου, Σαχπαζίδου.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 29-31, 25-19, 25-6, 25-10

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ερκέκογλου, Παφίλη, Δύντσικου, Τιτέλη,Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσουτζίδου, Ντέρου, Παπαζήση, Τότσκα,  Κανίνα, Πάπιστα

*

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ 3-0 ΣΕΤ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 19:54

 


Την δέκατη  νίκη της  πέτυχε την περ. Κυριακή  η ομάδα των Παγκορασίδων  του Γ.Σ.Κοζάνης , απέναντι στον συντοπίτη Πήγασο. Καλή και σοβαρή εμφάνιση έκανε ο Γυμναστικός , με συμμετοχή απ΄όλα τα παιδιά που ήταν στην αποστολή.

Ήταν μια ακόμα νίκη και τίποτα περισσότερο. Πάμε για το επόμενο από τα 3 παιχνίδια που απομένουν. Βήμα-βήμα προχωράμε. Και δεν  ξεχνάμε ότι την ομάδα μας αποτελούν παιδιά 13 και 14 ετών. Η ομάδα μας αγωνίζεται εναντίον όλων των αντιπάλων της, ανεξάρτητα από το σε ποια βαθμολογική θέση βρίσκονται,  ήρεμα, δίχως πίεση, με σεβασμό στους εαυτούς μας και σε όλες τις ομάδες. Στο παιχνίδι με τον Πήγασο όπως προείπαμε,  έπαιξαν όλες οι αθλήτριες , η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, με τις νίκες και τους 3β που κερδίζει ενισχύει την αυτοπεποίθηση της και τα παιδιά βελτιώνονται σε τομείς που έχουν αδυναμίες.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας. Επίσης παρούσα ήταν η προπονήτρια των Ακαδημιών Μάρθα Ματσαρίδου και για τα δύο πρώτα σετ ο προπονητής Γυναικών Δημήτρης Τιτέλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-11, 25-10, 25-14

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτσή, Ανουλίδου, Τσικοπούλου, Ζαφειρίου, Ματσαρίδου, Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου Κ, Κωνσταντινίδου, Γκιαούρη, Βότση, Τότσκα Μ, Δημοπούλου, Μαμάτσιου 

 
Η ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 18:07

 

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, η Δέσποινα ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ  έχει κληθεί από τον Προπονητή εκλέκτορα της ΕΣΠΕΜ κ. Ευάγγελο Φωτόπουλο σε προπόνηση μαζί με ακόμα 14 αθλήτριες της Προεθνικής των Παγκορασίδων από τους γύρω συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας. Η προπόνηση των 15 αθλητριών θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο της Πτολεμαϊδας  και έχει προγραμματιστεί για τις 17.00 οπότε οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο νωρίτερα. Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους,  θα πρέπει να ενημερώσουν την ΕΣΠΕΜ τηλ. 2382023152 ή τους ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο και κ. Ρέτζιο Νικόλαο.

 
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 18:15

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στον Γ.Σ.Γρεβενών για το θάνατο του πατέρα του προπονητή  της ομάδας σας  Γ.Μέμτσα.

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΝΙΚΗ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 18:49

 

Σε ένα δυνατό παιχνίδι την περ. Κυριακή η Γυναικεία ομάδα του  Γ.Σ.Κοζάνης κέρδισε με 3-0 σετ την αντίστοιχη του Πιερικού. Η νίκη επί του Πιερικού, ήταν υπόθεση καρδιάς, όχι μόνο αξίας. Το παιχνίδι εκ των προτέρων είχε ιδιαιτερότητες, δυσκολίες, αλλά, όλα αντιμετωπίσθηκαν σωστά από το σοβαρό και υπεύθυνο παιχνίδι που έκανε η ομάδα μας. Πολλά λόγια δε χρειάζονται. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας, και φυσικά πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση και να μη χαλαρώσουμε, αλλά αντίθετα να προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και την αγωνιστική εγρήγορση να βελτιώσουμε κάθε αδυναμία που έχουμε. Αξίζουμε τη χαρά  μετά από αυτή τη βαθμολογική ανάσα,  αλλά  απαιτείται να μείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με προσοχή και επιμέλεια και να είμαστε προσηλωμένοι στην προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι.

Και μάλιστα αυτή η νίκη επιτεύχθηκε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που κοντράρισε στα ίσα την ομάδα μας και που η θέση του Πιερικού στο βαθμολογικό πίνακα είναι πέρα για πέρα αντιπροσωπευτική της αξίας του.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή  του Γ.Σ.Κοζάνης, για την εικόνα προόδου της ομάδας μας και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προστίθενται μέρα με τη μέρα στο παιχνίδι μας, και που αυτά βγαίνουν και μέσα στα παιχνίδια.

*Άριστη η διαιτησία της Α΄διαιτητού κ. Καραπάνου και της  Β΄κ. Κορμπέτη.  Παρουσίασαν υψηλού επιπέδου διαχείριση του αγώνα. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας  Πάρης Μουτσιούνας που ήταν ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 25-18, 25-23, 25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Ερκέκογλου, Παφίλη, Δύντσικου, Κανίνα, Ντέρου, Παπαζήση, Τότσκα, Κυρατζίδου 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 1-3 σετ
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 21:07

 

Παιχνίδι από τα παλιά ήταν αυτό που έγινε το περ. Σάββατο στα Γρεβενά με τον τοπικό Γ.Σ.Γρεβενών. Τελικός νικητής ήταν ο Γ.Σ.Κοζάνης  εκτός έδρας με 1-3 σετ.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης έφθασε σε μια νίκη καρδιάς και ψυχής, καθώς εμείς γνωρίζουμε ότι περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά τα προβλήματα μειώθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι αθλήτριες της ομάδας μας έπαιξαν συγκεντρωμένα και αποφασιστικά και δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα απέναντι στις γηπεδούχες που ήταν και είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μπράβο στην ομάδα μας, στον προπονητή Δημήτρη Τιτέλη και στις αθλήτριες,  για τη νίκη, γιατί κράτησαν την ψυχραιμία τους στο τέταρτο σετ και τελικά το κέρδισαν με 24-26, ένα σετ που το κυνηγούσαν οι γηπεδούχες για να ισοφαρίσουν. Απέναντι μας ήταν μια εξαιρετική ομάδα που έχει αθλήτριες ταλαντούχες και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η ουσία είναι ότι ο Γ.Σ.Κοζάνης  νίκησε δίκαια μία πολύ καλή ομάδα, την οποία συγχαίρουμε για την αθλητική προσπάθεια της. Και το τονίζουμε αυτό γιατί στον πρώτο γύρο στην έδρα μας ο Γ.Σ.Γρεβενών μας κέρδισε με 0-3 σετ.

*Πολύ σωστή η διαιτησία του κ. Γιαννόπουλου. Τα όποια λάθη έκανε τα θεωρούμε ανθρώπινα. Στη Γραμματεία η κ. Γιώτα.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 15-25, 17-25, 25-20, 24-26

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Παφίλη, Πάπιστα,  Κυρατζίδου, Τιτέλη, Τσουτζίδου, Ντέρου, Παπαζήση,  Κανίνα, Τότσκα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Καλημέρη

 
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 11:55

 

Ένα Σαββατοκύριακο βάλσαμο ήταν για το Γ.Σ.Κοζάνης το διήμερο 3/3 και 4/3/2018 καθώς


Και οι 3 ομάδες μας που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ κέρδισαν και πήραν και οι τρεις τους 3β. της νίκης.


Αναλυτικά:


Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 η ομάδα μας των Κορασίδων πέρασε σαν σίφουνας μέσα από τα Γρεβενά κερδίζοντας με 1-3 σετ τις γηπεδούχες του Γ.Σ.Γρεβενών.


Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 η ομάδα μας των Παγκορασίδων κέρδισε το συμπολίτη Πήγασο με 3-0 σετ.


Λίγο αργότερα την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 η Γυναικεία ομάδα μας κέρδισε τον Πιερικό με 3-0 σετ.


Αναλυτικά με ανάλυση και λεπτομέρειες και τα τρία παιχνίδια θα παρατεθούν στη συνέχεια.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ