Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΑΪ ΜΠΡΕΪΚ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 12:13

 


Ο Γ.Σ.Κοζάνης έχασε την περ. Κυριακή το απόγευμα, το παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά από τον τοπικό Μίλωνα με 3-2 σετ. Με 3-2 αντίστοιχα είχαμε κερδίσει στην έδρα μας στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος το Μίλωνα. Η ψυχολογία της ομάδας μας ήταν ανεβασμένη, οι αθλήτριες μας τα πήγαν σε γενικές γραμμές εξαιρετικά, αλλά ο αγώνας χάθηκε. Οι αθλήτριες και ο προπονητής  τους, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, αγωνίσθηκαν με πείσμα  και πάθος, είναι σίγουρο ότι  τα παιδιά έχουν πλούσιο ταλέντο, αλλά τους λείπουν οι εμπειρίες από παιχνίδια με βαθμολογική σημασία. Μπράβο στις αθλήτριες  μας Γυναικών του Γ.Σ.Κοζάνης για την προσπάθεια τους. Οφείλουν ωστόσο, πέρα από πικρία και πιθανό αίσθημα αδικίας από την ήττα, να είναι πάντα προσεκτικές σε όλα. Μην το ξεχνάμε αυτό.

Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο σε καλά διαστήματα από τις δύο ομάδες, με τον Μίλωνα  πάντως πιο ψύχραιμο στο τάι μπρέικ, απέναντι στον Γ.Σ.Κοζάνης που οι αθλήτριες μας δεν διαχειρίσθηκαν  σωστά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, τις ιδιαιτερότητες του και τις ψυχολογικές προεκτάσεις του. Οι συνεχείς διακοπές για να σκουπιστούν οι σταγόνες της βροχής, με την άδεια των διαιτητών επηρέασαν μόνο εμάς, μια που παίζαμε εκτός έδρας, αλλά και γενικά η ομάδα μας αν και βελτιωμένη σε πολλούς τομείς είχε και κενά διαστήματα. Αυτή την ομάδα την καμαρώνουμε γιατί σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος έχουμε δει μεγάλη βελτίωση και ατομική και ομαδική. Μας συγκινεί ότι στο σύνολο τους τα παιδιά που έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 16,5  χρόνια, δε χάνουν προπονήσεις, αλλά, ζητούν και το παραπάνω προκειμένου να βελτιώσουν ακόμα και τις παραμικρές αδυναμίες τους.

*Η διαιτησία προσπάθησε  να είναι συνολικά καλή, ωστόσο είχε σκαμπανεβάσματα. Εμείς πάγια πιστεύουμε ότι τα λάθη του διαιτητικού διδύμου ήταν ανθρώπινα, άσχετα αν αισθανόμαστε σαν ομάδα ότι κάποιες στιγμές αδικηθήκαμε. Πρώτος διαιτητής ήταν ο κ. Σαρακηνίδης, Β΄ διαιτητής ο κ. Δαλκιράνης. Στη Γραμματεία η κ. Γοτουχίδου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος του Δ.Σ. Δημ. Τσιόπουλος. Επίσης το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρώην ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ Γιάννης Αδαμίδης. Στο γήπεδο ήταν ακόμα και η Β΄ έφορος της Γυναικείας ομάδας Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 25-22, 15-25, 22-25, 25-21, 16-14

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ερκέκογλου, Σαχπαζίδου, Παφίλη, Τσουτζίδου, Δύντσικου, Κυρατζίδου  Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Ζυμάρα,  Κανίνα, Ντέρου, Παπαζήση, Τότσκα 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-1 ΣΕΤ
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2018 21:00

 

Οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης κέρδισαν τις αντίστοιχες κοπέλες του Ήφαιστου Φλώρινας το περ. Σάββατο και με τη νίκη αυτή  απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης. Οι αθλήτριες μας παιχνίδι με παιχνίδι  βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από πολλή δουλειά, δείχνουν αγωνιστικότητα και πειθαρχία  και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Συλλόγου και είναι παθιασμένες γιατί θέλουν οι προσπάθειες τους να στέφονται με επιτυχία.

Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό που είναι περίεργο αφορά στην συμπεριφορά των αθλητριών του Ήφαιστου κυρίως προς τη διαιτητή αλλά και εις βάρος των δικών μας αθλητριών. Η συμπεριφορά αυτή είναι το λιγότερο προκλητική. Το ότι ήθελαν να εκνευρίσουν τις αθλήτριες μας  είναι πασιφανές. Ευτυχώς οι αθλήτριες της ομάδας μας δεν ανταπέδωσαν ούτε τις προκλήσεις, ούτε ανταπάντησαν. Και όχι μόνο αυτό αλλά διατήρησαν την ψυχραιμία τους και έμειναν συγκεντρωμένες στο σκοπό τους και κέρδισαν καθαρά με 3-1 σετ και πήραν το τρίποντο.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος και είμαστε περήφανοι για τις αθλήτριες του τμήματος Κορασίδων και για την πρόοδο που έχουν παρουσιάσει από πέρσι μέχρι τη φετινή χρονιά.

*Η διακύμανση του σκορ και ιδίως το ότι οι αντίπαλες ισοφάρισαν σε 1-1 σετ, ίσως ενθάρρυνε τις φιλοξενούμενες που έβγαλαν άσχημη συμπεριφορά κυρίως απέναντι στη διαιτητίνα, αλλά κάποιες και εις βάρος των δικών μας αθλητριών που ευτυχώς για την έκβαση του σκορ δεν τις επηρέασαν. Να θυμίσουμε ότι και στον πρώτο γύρο μέσα στη Φλώρινα η ομάδα μας κέρδισε με 2-3 σετ.

*Όπως είπε η διαιτητής Καραπάνου θα έστελνε έκθεση των συμβάντων με τις αθλήτριες του Ηφαιστου στην ΕΣΠΕΜ. Κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε αν έγινε, αλλά αυτή ήταν η αρχική της σκέψη. Όσον αφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η κ. Δ. Καραπάνου ήταν προσεκτική, έκανε καλή διαιτησία και γενικά οι υποδείξεις της δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το συγκεκριμένο παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος  Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης. Καλεσμένος του Προέδρου κ. Παφίλη παρακολούθησε το πρώτο σετ του παιχνιδιού ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ Πυθαγόρας Δημητριάδης.

*Τα σετ: 25-10, 19-25, 25-20, 25-12

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παφίλη, Τιτέλη, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Τότσκα, Ντέρου, Καλημέρη, Πάπιστα, Κανίνα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 0-3 ΣΕΤ
Τρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 10:23

 

Την 9η νίκη στο πραωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ κατέκτησε εκτός έδρας μάλιστα η ομάδα του Γ.Σ.Κοζάνης.Η ομάδα μας των Παγκορασίδων με ψυχή, πάθος και διάρκεια στην καλή απόδοση κέρδισε τον γηπεδούχο Αστέρα Γρεβενών με 0-3 σετ την Κυριακή το μεσημέρι. Η ανερχόμενη παιχνίδι με παιχνίδι ομάδα της Παγούνη δείχνει ότι έχει βρει ρυθμό και αγωνιστικό στιλ και ξεπερνάει και τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που προκύπτουν ακόμα και από σετ σε σετ.  Κι αυτό το λέμε γιαρτί στο τρίτο σετ φάνηκε ότι η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση της γηπεδούχου ομάδας και έστω δύσκολα να κατακτήσει το σετ και μαζί τη νίκη.Αυτή την ομάδα με τις πιτσιρίκες του Γ.Σ.Κοζάνης τη λατρεύουμε και τη στηρίζουμε αλλά και την προστατεύουμε. Γιατί είναι μία πραγματική οικογένεια. Με τα καλά και τα λιγότερο καλά της, αλλά, χτισμένη στην αλήθεια και στις πραγματικές δυνατότητες των αθλητριών μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ανεβαίνουμε στην βαθμολογία, αλλά, κάθε ματς είναι ξεχωριστό, θα δούμε τι θα γίνει.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γιαννόπουλου σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές δεν είχε δυσκολίες. Στη Γραμματεία η κ. Γιώτα.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησε ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο σύμβουλος Γ.Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 20-25, 12-25, 24-26

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτσή, Ανουλίδου, Ζαφειρίου, Τσικοπούλου, Ματσαρίδου, Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου Κ, Κωνσταντινίδου,  Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Β,  Βότση

 
ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΝ 16/2/2018
Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 21:22

 

Tην Παρασκευή 16/02/2018 η προγραμματισμένη προπόνηση της Προεθνικής Ομάδας Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ στο κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας με τη συμμετοχή 13 -τελικά- κοριτσιών  από τους ΠΟΠ  Μακεδονίας κ.κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο και  Ν. Ρέντζιο,  υπό την επίβλεψη του Συντονιστή και ΠΟΠ Μακεδονίας κ. Δ. Χριστοφορίδη.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής : ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ)  Λόλα Όλγα, Λόλα Δήμητρα (Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ) Φωτοπούλου Παρασκευή, Καταραχιά Ελεωνόρα (Α.Π.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)  Σταυρίδου Αικατερίνη, Τύμη Μαρία (ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ), Παπαπέτρου Αικατερίνη (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), Παπαγεωργίου Χρυσούλα (ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ), Πορτοκαλίδου Στεφανία (ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ) Κουτρούδη Δέσποινα (ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ) ,Παπαθανασίου Αγγελική (ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ),  Κώστα Δήμητρα (ΑΟΠ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ), Απουσίασε λόγω ασθένειας η αθλήτρια Τουλίκα Χρυσάνθη  (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ).

 

 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ
Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 12:29

 

Πολύ σημαντική απόφαση πήρε και υλοποίησε το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΜ που αφορά στην αθλητική ενίσχυση των Συλλόγων της Ένωσης. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε τα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ομάδες για διάφορα παραπτώματα, να συγκεντρωθούν σε ένα ταμείο και να αγοραστούν με αυτά τα χρήματα μπάλες για τα τμήματα Ακαδημιών των ομάδων της ΕΣΠΕΜ. Οι μπάλες έχουν αγοραστεί και αντιστοιχούν 3 μπάλες σε κάθε ένα από τα 33 σωματεία της Ένωσης

 
Σούπερ διάκριση στη Volleyleague Γυναικών για τη Μ. Δραγουμάνου
Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 17:25

 

Η Μαριαλένα Δραγουμάνου η αθλήτρια που ανήκει στον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης και που με υποσχετική αγωνίζεται φέτος στον Πορφύρα (ομάδα του Πειραιά) αναδείχθηκε MVP της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

Η Ελληνίδα ακραία με 13 πόντους (11/26 επ., 2 μπλοκ, 68% υπ.) οδήγησε τον Πορφύρα στην νίκη με 3-0 σετ επί της Κορίνθου στο γήπεδο του Πορφύρα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Δραγουμάνου αναδεικνύεται MVP στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Είναι επίσης και η πρώτη φορά που αθλήτρια του Γ.Σ.Κοζάνης σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται  κερδίζει αυτή την διάκριση στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών. Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του.  Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με τους προπονητές.

*Από το Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια στην πολύ καλή αθλήτρια μας και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες να  έχει και στο μέλλον

*Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Μαριαλένα Δραγουμάνου, που ανήκει στην ομάδα μας τον Γ.Σ.Κοζάνης  για πρώτη φορά στην καριέρα της μετακόμισε στον Πειραιά, μετά από έξι χρόνια στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου πέρασε μία πενταετία στις ομάδες  Μακεδόνες Αξιού και για έναν χρόνο στο σύλλογο Ανατόλια.


 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕ 0-3 σετ
Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 17:49

 

Την 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ κατέκτησαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 τα κορίτσια μας, επί του γηπεδούχου Αριστέα Φιλώτα με 0-3 σετ. Η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή με συμμετοχή απόλα τα παιδιά που είχε μαζί του ο κόουτς. Μπορεί   το αποτέλεσμα να ήταν αναμενόμενο με βάση τη δυναμικότητα των δύο αντιπάλων, ωστόσο ήταν λίγο rock ο αγώνας, αφού οι Κορασίδες  μας  κατά διαστήματα ήταν αρκετά νωχελικές, δεν έπαιξαν κατακτητικό βόλεϊ και οι γηπεδούχες πολλές φορές ισοφάρισαν στους πόντους αλλά βέβαια δεν υπήρξε καμία αμφισβήτηση για το ποια ομάδα θα έπαιρνε το τρίποντο όπως κι αυτό έγινε και κατακτήσαμε τη νίκη.

Παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους εμείς τις αγαπάμε, τις εμπιστευόμαστε και η συνέχεια στην αθλητική τους πορεία είμαστε σίγουροι πως θα είναι εξαιρετική. Ένα σημαντικό κέρδος είναι ότι δόθηκε από τον κόουτς χρόνος συμμετοχής και σε αθλήτριες που δεν έχουν πολλές ευκαιρίες.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης σε όλα τα τμήματα  πάντα κοιτάει μπροστά. Με την προσπάθεια γίνονται καλύτερες οι ομάδες, όχι με την γκρίνια και την κακομοιριά.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Χριστοφορίδη. Στη Γραμματεία η κ. Μάντζαρη.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησε ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης παρέα με τον Πρόεδρο του Αριστέα Φιλώτα κ. Τάσο Κατσουπάκη και τον πρώην ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ Γιάννη Αδαμίδη. Επίσης στο Αμύνταιο ήταν και ο σύμβουλος του Δ.Σ. Δ.Τσιόπουλος.

*Η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης ευχαριστεί τον κ. Κατσουπάκη για τη φιλοξενία στο παιχνίδι της 10ης Φεβρουαρίου 2018 και εύχεται στο σωματείο του Φιλώτα καλή συνέχεια.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Πάρης Μουτσιούνας.

*Τα σετ: 19-25,19-25-16-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Κυρατζίδου,Τσουτζίδου, Ντέρου, Παφίλη, Τιτέλη,Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου, Πάπιστα, Τζιμοπούλου, Γιακισικλή, Μπουρνιώτη, Τριφώνη, Καλημέρη

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-0 ΤΟΝ ΗΑΦΑΙΣΤΟ
Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 12:27

 

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο βόλεϊ η ομάδα Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης κέρδισε με 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Ηφαιστου Φλώρινας και την πλησίασε στον ένα βαθμό. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο κλειστό του Αγ. Γεωργίου. Τα κορίτσια του τμήματος  βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, είναι πρόθυμα στο να εκτελούν τις οδηγίες της προπονήτριας τους,  πειθαρχημένα μέσα στα παιχνίδια και αγωνίζονται με πάθος για  το σήμα  του Γ.Σ.Κοζάνης  και για τη νίκη κάθε φορά που παίζουν είτε εντός είτε εκτός έδρας. Άξιζαν πολλά περισσότερα στο φετινό πρωτάθλημα αλλά ποτέ δεν είναι αργά να κερδίσουν από τις συμμετοχές τους σε εμπειρίες και να αποκτήσουν αγωνιστική ταυτότητα.

Αυτή η ομάδα πέρασε δυσκολίες ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της σεζόν μέχρι να αποκτήσει ταυτότητα, αλλά ταυτόχρονα ακόμα και από μέτριες παρουσίες και κακά αποτελέσματα ατσαλώθηκε ο αγωνιστικός τους χαρακτήρας. Κοντά στις  αθλήτριες και στην προπονήτρια, πήραν επίσης πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση κι εκείνοι που δεν έπαψαν να  πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, σε αυτούς που πάντα την προστατεύουν και την τονώνουν ψυχολογικά μετά από κάθε αγώνα είτε είναι νικηφόρος είτε όχι.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Εκ μέρους της Διοίκησης το παιχνίδι παρακολούθησε ο Ταμίας του Γ.Σ.Κοζάνης,  Πάρης Μουτσιούνας. Επίσης παρούσα ήταν και η έφορος των Ακαδημιών Νικολέτα Μπούσιου.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου,  Σημιτσή, Ανουλίδου, Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ, Βλαχοπούλου Β, Ματσαρίδου, Κωνσταντινίδου, Παπαδοπούλου, Ζαφειρίου Γιαννακίδου

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ