Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-3 σετ
Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 13:20

 

Φωτογραφίες: Π.Μουτσιούνας

Πιο εύκολα κι απότι δείχνει η μεγάλη διαφορά στους πόντους στα σετ η ομάδα μας των Κορασίδων κέρδισε μέσα στη Φλώρινα τον αδύναμο Αριστοτέλη με 0-3 σετ. Η ομάδα μας παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας δεν υποτίμησε την αντίπαλο της αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια με σοβαρότητα και κέρδισαν τους 3β. της νίκης επάξια.

Η διαιτησία του κ. Στυλιανίδη ήταν άψογη, δεν ήταν δύσκολος άλλωστε ο αγώνας.

*Από τη Διοίκηση την ομάδα συνόδεψαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο.

*Τα σετ: 12-25, 16-25, 13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζίδου, Παφίλη, Ζυμάρα, Δύντσικου, Κανίνα, Τότσκα, Καλημέρη, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Πάπιστα, Τζιμοπούλου


 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΛΛΑ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ 1-3 σετ
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 20:54

 

Δύσκολη αποστολή ήταν την Κυριακή για την ομάδα των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης με την πρωτοπόρο ομάδα της Καστοριάς. Αιφνιδιάστηκε η ομάδα μας στο ξεκίνημα, μέχρι να βρουν οι αθλήτριες τα πατήματα τους το 0-1 στα σετ είχε γίνει. Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 1-1 σχετικά εύκολα. Όλος ο αγώνας παίχθηκε στο τρίτο σετ όταν η διαιτησία έπαιξε με καθοριστικές εις βάρος μας αποφάσεις καταδικαστικό ρόλο και ενώ η ψυχολογία των κοριτσιών ήταν ψηλά τα σφυρίγματα-όλα εις βάρος της ομάδας μας-έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Καστοριάς και έγινε το 1-2. Το τέταρτο σετ το πάλεψαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού, όμως περιέργως και πάλι ο διαιτητής πήρε κάποιες αποφάσεις πολύ αυστηρές εις βάρος μας, αυτές οι αποφάσεις έφεραν εκνευρισμό στις  αθλήτριες μας  και χάθηκε όλο το παιχνίδι 1-3 σετ. Πέρα από τα σφάλματα του διαιτητή τα συμπεράσματα από αυτόν τον αγώνα συζητήθηκαν και θα συζητηθούν ανάμεσα στην προπονήτρια  μας και τις αθλήτριες της.

Μία ήττα ακόμα και με τη διαιτησία να είναι ντεφορμέ  δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Αυτό που μετρά είναι να συνεχίσουν όλες οι αθλήτριες να δείχνουν συνέπεια στις προπονήσεις και σοβαρότητα στα παιχνίδια.

Στόχος μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν είναι η εφήμερη επιτυχία αλλά η δημιουργία αθλητριών στις οποίες θα βασισθεί η γυναικεία ομάδα μας στα επόμενα χρόνια. Για αυτό δε μετρούν μόνο τα κερδισμένα ή τα χαμένα σετ, αλλά, κυρίως η νοοτροπία και αυτή η κοινή παρουσία στο πλευρό των παιδιών και της προπονήτριας τους.

*Με πολλά λάθη-πιστεύουμε ανθρώπινα-εις βάρος της ομάδας μας η διαιτησία του κ. Νάνου. Δεν βοηθήθηκε σχεδόν καθόλου στις αμφισβητούμενες φάσεις από τη βοηθό του στη Γραμματεία την κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Ως φίλαθλος παρακολούθησε τον αγώνα των παγκορασίδων και ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 13-25, 25-19, 23-25, 18-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου,  Παπαδοπούλου, Βότση, Ζαφειρίου, Σημιτζή, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Τσικοπούλου, Ματσαρίδου, Κωνσταντινίδου,  Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ., Μαμάτσιου, Λούτα

 

 
ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 07:31

 

Στις 24 Ιανουαρίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Κοζάνης είχε προγραμματίσει και έκοψε τη βασιλόπιτα των δύο τμημάτων των Ακαδημιών. Ελάχιστα ήταν τα παιδιά που για διάφορους λόγους απουσίαζαν καθώς ούτως ή άλλως η κοπή της πίτας είναι πια παράδοση σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας. Εκτός από την παραδοσιακή βασιλόπιτα που την έκοψε ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, όπου δεν υπήρχε νόμισμα και το κόψιμο είναι για εθιμοτυπικούς λόγους, μοιράστηκαν στις 35 αθλήτριες πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε και το τυχερό φλουρί. Το νόμισμα έπεσε τελικά στην αθλήτρια Αθηνά Κοεμτζοπούλου και αντιστοιχούσε με ένα κόσμημα. Παράλληλα έγινε και μια έξτρα κλήρωση από το Δ.Σ. και 3 ακόμα αθλήτριες μας που κέρδισαν από ένα σακίδιο πλάτης, προσφορά του χορηγού μας κ. Αχιλλέα Πούτα και της εταιρείας του EXPRESS SERVICE KTEO. Τα σακίδια κέρδισαν στην κλήρωση οι αθλήτριες μας Δάλλη, Κουντουρά και Νικολαϊδου. Σε όλες τις αθλήτριες μοιράστηκαν στυλό με το λογότυπο του Γ.Σ.Κοζάνης τυπωμένο.Επίσης για τις γιορτές των Χριστουγέννων που έχουν περάσει η Διοίκηση έδωσε ένα συμβολικό δώρο στην προπονήτρια τους Μάρθα Ματσαρίδου

Τα κομμάτια της κύριας βασιλόπιτας ήταν για: Χριστό, Γ.Σ.Κοζάνης, ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΜ, Διοίκηση, Γονείς αθλητριών, Προπονήτρια, Έφορο.

Από τη Διοίκηση παρόντες στην πίτα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και η έφορος των τμημάτων Νικολέτα Μπούσιου.

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΟΛΥ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-0 ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ
Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 10:16

 


Ακόμα μια νίκη για τις Kορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης  απέναντι στον Πήγασο στο στην έδρα μας, με 3-0 σετ, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν επαρκής, χρησιμοποιήθηκαν όλα τα κορίτσια και  αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά τον αντίπαλο. Προχωράμε με καλή ποιότητα αλλά και με σωστό βόλει όπως και με πολλές  υποσχέσεις από τις αθλήτριες μας που έχουν παρουσιάσει σε αρκετούς αγώνες του πρωταθλήματος μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια  έχουν διάθεση και χαρακτήρα και θα γίνουν ακόμα καλύτερες αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ρυθμό.

Η επιτυχία της ομάδας μας είναι σημαντική και για έναν επιπλέον λόγο. Γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν αντίπαλο  που παραδοσιακά δίνει μαζί μας...μάχες, σε όλα τα επίπεδα.

Πέρα και από το αποτέλεσμα το πρώτιστο για εμάς είναι ότι περνάμε καλά κι όλοι βλέπουν ότι στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης  η συνδρομή που δίνουν οι γονείς των αθλητριών από το υστέρημα τους, μετουσιώνεται σε μια υγιή  αθλητική προσπάθεια που φτιάχνει αθλητική κουλτούρα για το μέλλον, με στόχο να εξελιχθούν όλες οι αθλήτριες και αγωνιστικά και σαν προσωπικότητες.

Έτσι λοιπόν ήρεμα και με προσήλωση στο στόχο κατακτήθηκαν τα 3 σετ και οι 3β. της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα και σε τουρνουά δείχνει μεγάλη ανταγωνιστικότητα.

*Η διαιτησία της κ. Καραπάνου ήταν σωστή χωρίς λάθη και ακριβοδίκαιη. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από την πλευρά της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 25-12, 25-13, 25-12

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζιδου, Παφίλη,  Παπαζήση, Ντερου, Δύντσικου, Κυρατζίδου, Τιτέλη, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Καλημέρη, Πάπιστα, Τζιμοπούλου ,Μπουρνιώτη

 

 
ΣΑΚΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 18:19


 

Συνεχίστηκε από τη Διοίκηση μας η παροχή αθλητικού υλικού στις αθλήτριες του Συλλόγου. Συγκεκριμένα από την έφορο Μαρία Παπαχαντζή μοιράστηκαν σε αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων σάκοι αποστολής. Σάκοι είχαν μοιραστεί και πέρσι αλλά δεν είχαν πάρει όλες οι αθλήτριες κι έτσι το κενό αυτό συμπληρώθηκε με τη φετινή παρτίδα. Πρόκειται για χορηγία της εταιρείας SECURITY  ΝΙΚΟΛΑΟΥ που είναι χορηγός της ομάδας μας εδώ και τρία χρόνια. Τέτοιου είδους έμπρακτη στήριξη παρέχεται από επιχειρηματίες φίλους του Γ.Σ.Κοζάνης –όπως π.χ. τον Βασίλη Νικολάου-και είμαστε περήφανοι που χάρις στους χορηγούς μας δεν επιβαρύνουμε καθόλου τους γονείς των αθλητριών μας πέραν της μηνιαίας συνδρομής που πληρώνουν στο Σύλλογο.

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ (1-3)
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 07:44

 

Απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΜ παρατάχθηκε η ομάδα μας με τα ίδια σχεδόν πρόσωπα που αγωνίστηκαν στη Σκύδρα, αλλά με τόσο διαφορετική προσέγγιση του αγώνα. Πάλεψε η ομάδα μας, προσπάθησε, αγωνίσθηκε, είχε πάθος, τίμησε τη φανέλα με την αγωνιστικότητα της, αλλά, δεν είχαμε διάρκεια και παράλληλα μας έλειψαν οι σωστές επιλογές στα πιο κρίσιμα σημεία ενώ παρουσιάσαμε συγκεκριμένες αδυναμίες που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η ατμόσφαιρα, μέσα στο γήπεδο από τους  θεατές, ζεστή, αλλά, και πάλι δεν παίζει βόλεϊ ο κόσμος.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε αθλητικό επίπεδο κι αυτό είναι ευχάριστο και κέρδος για το βόλεϊ. Ήταν ένα ντέρμπυ, όπου αν και ο Γ.Σ.Κοζάνης μπήκε δυνατά στο γήπεδο και πήρε το πρώτο σετ άνετα, στη συνέχεια η εμπειρία των αθλητριών του Αίαντα τους έδωσε τη νίκη.

Πονάει το γεγονός ότι, σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουμε υποστεί ήδη 3 ήττες, αλλά με την εικόνα που έδειξαν οι αθλήτριες στο συγκεκριμένο παιχνίδι πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα ανακάμψει, έχει χαρακτήρα, μέταλλο και πείσμα και αθλήτριες που αγαπούν τη φανέλα.

*Αυτό που παραδοσιακά γνωρίζουμε είναι ότι οι διαιτητές βρίσκονται στο γήπεδο ως συντελεστές του παιχνιδιού, όχι ως πρωταγωνιστές του.

Δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μας παράπονα έχει η ομάδα μας από την κ. Καραπάνου και για κάποιες φάσεις που οι υποδείξεις της ήταν λανθασμένες αλλά και για την  διακοπή στο τέταρτο σετ, μια διακοπή που συντέλεσε να χάσει το ρυθμό και την αυτοσυγκέντρωση  της η ομάδα μας. Η κ. Κορμπέτη ήταν η Β΄ διαιτητής βοήθησε όσο μπορούσε στη διεξαγωγή του αγώνα. Στη Γραμματεία η κ. Γκλούμπου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, η Γενική Γραμματέας  Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Σε σχέση με το παιχνίδι στη Σκύδρα, στην ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Καρυπίδου, Κανίνα, και δεν έπαιξαν οι: Ζυμάρα και Μπουρνιώτη.

* Τα σετ :25-14, 20-25, 18-25, 16-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Τσανακτσή, Ερκέκογλου, Παφίλη, Μαυροματίδου, Τότσκα, Τσουτζίδου, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Ντέρου, Δύντσικου, Κανίνα, Καλημέρη, Πάπιστα 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ 3-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 07:00

 


Ουσιαστική νίκη με 3-0 σετ πέτυχαν οι Παγκορασίδες μας στον αγώνα με την Αιανή την Κυριακή. Αν και φιλοσοφία μας είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εξ αρχής εύκολο, εντούτοις πρέπει να πούμε ότι οι αθλήτριες του Συλλόγου μας τα έκαναν όλα σχεδόν τέλεια σε  συνδυασμό με τις οδηγίες της προπονήτριας τους Βάσως Παγούνη. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον Ηφαιστο, αυτό όμως αν και μας γεμίζει ικανοποίηση από μόνο του δε λέει τίποτα. Γιατί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο στόχος μας ήταν συγκεκριμένος. Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό εφέτος στο τμήμα των Παγκορασίδων ώστε  να ακουσθεί το όνομα της ομάδας μας όσο περισσότερο γίνεται και να προσελκύσουμε κι άλλα κορίτσια στην Ακαδημία μας. Γιατί η Ακαδημία μας είναι η δεξαμενή απόπου  θα βρούμε ακόμα πιο πολλές αθλήτριες που θα εξελιχθούν σε πολύτιμες μονάδες για την γυναικεία ομάδα μας. Όλα τα πρωταθλήματα στα οποία παίρνουν μέρος οι αθλήτριες μας από πιτσιρίκες μέχρι και Νεάνιδες έχουν σα σκοπό να βγάλουμε καινούργια παιδιά, καινούργιες αθλήτριες σε όσο γίνεται καλύτερο επίπεδο.

Και τα μηνύματα που παίρνουμε από τις προσπάθειες των αθλητριών της Παγούνη είναι άκρως ενθαρρυντικά. Γιατί βλέπουμε ότι οι αθλήτριες του τμήματος των Παγκορασίδων είναι παιχνίδι με παιχνίδι περισσότερο βελτιωμένες. Παίζουν για να γίνονται καλύτερες. Η δική μας παραίνεση προς αυτές είναι: πάτε καλά, συνεχίστε έτσι. Σοβαρά και με πάθος σε κάθε παιχνίδι. Κι αυτό το μήνυμα το βιώνουν οι ίδιες, αλλά βγαίνει και προς τα έξω, το καταλαβαίνουν οι φίλοι της ομάδας, το διαπιστώνουν και οι γονείς που παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από την ωριμότητα των παιδιών τους. Η προπονήτρια μας Βάσω Παγούνη δουλεύει σωστά και μεθοδικά, τα κορίτσια δείχνουν σοβαρότητα και διάθεση και καθημερινά είναι πιο συνεπή κι ολοένα πιο βελτιωμένα. Η προσήλωση στο στόχο είμαστε σίγουροι πως θα φέρει την επιτυχία. Και η μεταξύ τους  συνεργασία, την πρόοδο.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Γκλούμπου.

*Τον αγώνα παρακολούθησε η έφορος Μαρία Παπαχαντζή και στο τελευταίο σετ ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο αντιπρόεδρος γιώργος Ντέρος και ο Ταμίας του Συλλόγου Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σιμιτζή, Ανουλίδου, Ζαφειρίου, Τσικοπούλου, Γιαννακίδου,  Ματσαρίδου, Γκιαούρη,  Βλαχοπούλου Κ.,   Τότσκα Μ, Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου, Πεχλιβανίδου


 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 3-0 ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 06:52

 

Μετά από την απρόσμενη ήττα με 3-0 από τη Σκύδρα, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Είτε κερδίζει, είτε χάνει η ομάδα μας, εμείς θα είμαστε, με όποιο κόστος, δίπλα στις αθλήτριες μας και στον προπονητή μας. Από την άλλη η νίκη του Αριστοτέλη Σκύδρας επί του Γ.Σ.Κοζάνης με 3-0 σετ ήταν δίκαιη.

Με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δικές μας αθλήτριες σε όλα τα σετ, πήραν αυτό που τις άξιζε δηλαδή 0 βαθμούς. Εμείς δε ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά και δεν μπορούμε παρά να σταθούμε σε πραγματικά δεδομένα. Και η πραγματικότητα είναι πως στον ψυχολογικό τομέα αυτά τα νεαρά κορίτσια (έχουμε ξαναπεί  16,5 έτη ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας) δεν μπορούν  να ανταπεξέλθουν. Γνωρίζουν άριστα τι πρέπει να κάνουν σε κάθε φάση, ξέρουν ποιες είναι οι επιλογές τους, αλλά περιέργως παθαίνουν κλακάζ όταν στραβώσουν κάποιες κινήσεις είτε από ατομικά λάθη, είτε από ατυχία.

Έτσι στον  αγωνιστικό τομέα, ο Γ.Σ.Κοζάνης δεν ήταν καλός στην Σκύδρα και έδωσε δικαιώματα σε μια ομάδα που μέχρι το παιχνίδι με εμάς δεν είχε πάρει ούτε σετ....

Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα που έχει δυνατότητες και έτσι εκνευριζόμαστε όταν βλέπουμε μία σειρά από λάθη και κυρίως έλλειψη πρωτοβουλιών και μια  ομαδική μετριότητα. Μπορούμε καλύτερα και πάντως δεν αξίζουμε να χάνουμε με κάτω τα χέρια, με σμπαραλιασμένη ψυχολογία και με τις περισσότερες αθλήτριες να μην μπορούν να πιάσουν ούτε το 50% της απόδοσης τους. Κρίμα…

*Η διαιτησία των Βένου, Χριστοφορίδη  χωρίς να έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα. Στη Γραμματεία η κ. Ψαρρά.

*Από τη Διοίκηση παρόντες στη Σκύδρα ήταν οι: Δημ. Παφίλης (Πρόεδρος) , Πάρης Μουτσιούνας (Ταμίας) και Γιώργος Ντέρος (Αντιπρόεδρος) που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

* Τα σετ: 25-15, 25-21 και 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσανακτσή, Ερκέκογλου, Δύντσικου, Ντέρου,  Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Ζυμάρα, Τότσκα, Παφίλη, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Μπουρνιώτη, Καλημέρη 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ