Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ
Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 17:41

 

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, η Δέσποινα Λαμπριανίδου έχει προσκληθεί από τον Προπονητή εκλέκτορα της ΕΣΠΕΜ κ. Ευάγγελο Φωτόπουλο σε προπόνηση μαζί με ακόμα 13 αθλήτριες της Προεθνικής των Παγκορασίδων από τους γύρω συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας. Η προπόνηση των 14 αθλητριών θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο της Σκύδρας και έχει προγραμματιστεί για τις 16.30 οπότε οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα νωρίτερα. Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους,  θα πρέπει να ενημερώσουν την ΕΣΠΕΜ τηλ. 2382023152 ή τους ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 και κ. Ρέτζιο Νικόλαο 6932733183

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 19:59

 

Η ομάδα μας πάλεψε μέσα στην Καστοριά, είχε διαστήματα που έπαιξε καλό βόλεϊ, όμως τα πολλά προβλήματα που μας έτυχαν μας λύγισαν και χάσαμε με 3-0 σετ. Δυστυχώς τα περισσότερα προβλήματα ήταν σχετικά με τραυματισμούς και μάλιστα βασικών αθλητριών που έμοιαζαν ανυπέρβλητα εμπόδια στην επίτευξη του σκοπού που πάντα είναι η νίκη. Εκτός απόλα τα άλλα δεν τράβηξαν και βασικές μας παίκτριες, κάτι που επηρέασε το σύνολο της ομάδας μας και ήρθε η ήττα. Δεν απογοητευόμαστε. Συνεχίζουμε. Η υπομονή που έχουμε δείξει είναι πάνω από τα όρια αρκετές φορές, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Εμείς με πρώτον τον προπονητή μας θα δουλέψουμε σαν σύνολο για να διορθώσουμε τις αδυναμίες της ομάδας μας. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα, όσο μεγάλος κι αν φαντάζει ο στόχος.

*Πολύ καλή η διαιτησία των Καρακελίδη και Σταθόπουλου. Στη Γραμματεία η κ. Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση παρακολούθησαν τον αγώνα ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος Γ.Ντέρος που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο.

*Τα σετ: 25-19, 25-16, 25-20

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Κυρατζίδου, Ερκέκογλου, Παφίλη, Ζυμάρα, Δύντσικου, Κανίνα, Ντέρου, Παπαζήση, Τότσκα

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΔΕΙΞΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ 0-3 σετ
Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 06:54


 

Η ομάδα μας των Γυναικών παρά την πολύ καλή της εμφάνιση στον αγώνα της Κυριακής με τον Ποσειδώνα Βέροιας δεν κατάφερε τελικά να πάρει ούτε ένα σετ, χάνοντας με 0-3 σε ένα παιχνίδι που και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Η ομάδα της Βέροιας φάνηκε ανώτερη και όσον αφορά στην τεχνική αλλά και στην  εμπειρία κάτι που δεν μπόρεσαν να το αντιμετωπίσουν οι δικές μας αθλήτριες. Αλλά βέβαια υπάρχει και μέσα από την ήττα ένα θετικό μήνυμα. Και αυτό είναι ότι οι περισσότερες αθλήτριες της ομάδας μας  έβγαλαν εγωϊσμό και χαρακτήρα στα δύο πρώτα σετ, δυσκόλεψαν τις αντίπαλες που όμως είχαν την πείρα και την ικανότητα να τα κερδίσουν. Στο τρίτο σετ φάνηκε η απογοήτευση των δικών μας κοριτσιών που σχεδόν άφησαν το παιχνίδι να φύγει  χωρίς μεγάλη αντίσταση.

Η  ομάδα της Βέροιας δεν έκανε κανένα εντυπωσιακό παιχνίδι, μια που το καλοδουλεμένο σύνολο του Δ.Τιτέλη έδειξε αρκετές αρετές, αλλά η πίκρα της ήττας είναι η πραγματικότητα. Ελπίζαμε να πάρουμε έστω το βαθμό, προσπάθησαν τα κορίτσια, αλλά δεν τα κατάφεραν τελικά.

*Σωστή και προσεκτική ήταν η διαιτησία   της κ. Καραπάνου, με Β΄ διαιτητή τον κ. Νάνο. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 22-25, 22-25, 11-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Μαυροματίδου, Καρυπίδου, Τσανακτσή, Ερκέκογλου, Παφίλη, Τότσκα, Τσουτζίδου, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Ντέρου, Δύντσικου, Κανίνα, Καλημέρη, Πάπιστα

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-3 σετ
Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 13:20

 

Φωτογραφίες: Π.Μουτσιούνας

Πιο εύκολα κι απότι δείχνει η μεγάλη διαφορά στους πόντους στα σετ η ομάδα μας των Κορασίδων κέρδισε μέσα στη Φλώρινα τον αδύναμο Αριστοτέλη με 0-3 σετ. Η ομάδα μας παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας δεν υποτίμησε την αντίπαλο της αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια με σοβαρότητα και κέρδισαν τους 3β. της νίκης επάξια.

Η διαιτησία του κ. Στυλιανίδη ήταν άψογη, δεν ήταν δύσκολος άλλωστε ο αγώνας.

*Από τη Διοίκηση την ομάδα συνόδεψαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο.

*Τα σετ: 12-25, 16-25, 13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζίδου, Παφίλη, Ζυμάρα, Δύντσικου, Κανίνα, Τότσκα, Καλημέρη, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Πάπιστα, Τζιμοπούλου


 

 
ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 07:31

 

Στις 24 Ιανουαρίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Κοζάνης είχε προγραμματίσει και έκοψε τη βασιλόπιτα των δύο τμημάτων των Ακαδημιών. Ελάχιστα ήταν τα παιδιά που για διάφορους λόγους απουσίαζαν καθώς ούτως ή άλλως η κοπή της πίτας είναι πια παράδοση σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας. Εκτός από την παραδοσιακή βασιλόπιτα που την έκοψε ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, όπου δεν υπήρχε νόμισμα και το κόψιμο είναι για εθιμοτυπικούς λόγους, μοιράστηκαν στις 35 αθλήτριες πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε και το τυχερό φλουρί. Το νόμισμα έπεσε τελικά στην αθλήτρια Αθηνά Κοεμτζοπούλου και αντιστοιχούσε με ένα κόσμημα. Παράλληλα έγινε και μια έξτρα κλήρωση από το Δ.Σ. και 3 ακόμα αθλήτριες μας που κέρδισαν από ένα σακίδιο πλάτης, προσφορά του χορηγού μας κ. Αχιλλέα Πούτα και της εταιρείας του EXPRESS SERVICE KTEO. Τα σακίδια κέρδισαν στην κλήρωση οι αθλήτριες μας Δάλλη, Κουντουρά και Νικολαϊδου. Σε όλες τις αθλήτριες μοιράστηκαν στυλό με το λογότυπο του Γ.Σ.Κοζάνης τυπωμένο.Επίσης για τις γιορτές των Χριστουγέννων που έχουν περάσει η Διοίκηση έδωσε ένα συμβολικό δώρο στην προπονήτρια τους Μάρθα Ματσαρίδου

Τα κομμάτια της κύριας βασιλόπιτας ήταν για: Χριστό, Γ.Σ.Κοζάνης, ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΜ, Διοίκηση, Γονείς αθλητριών, Προπονήτρια, Έφορο.

Από τη Διοίκηση παρόντες στην πίτα ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και η έφορος των τμημάτων Νικολέτα Μπούσιου.

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 18:45

 


Έχουν γίνει ομάδα οι αθλήτριες του τμήματος Παγκορασίδων. Έχουν αποκτήσει ομοιογένεια, είναι αποφασιστικές και προσπαθούν για το καλύτερο σύμφωνα και με τις οδηγίες της προπονήτριας τους. Ωστόσο στο τυπικά εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πάνθηρες έδειξαν αρετές αγωνιστικότητας, δεν μπόρεσαν όμως να πάρουν κάτι από τον αγώνα και υπέκυψαν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Μάλιστα στο πρώτο και στο τρίτο σετ τα κορίτσια μας προηγήθηκαν στο σκορ, όμως οι αντίπαλες με όπλο τους τα δυνατά σερβίς στα οποία δεν είχαμε απαντήσεις, πήραν και τα δύο αυτά σετ. Η αλήθεια είναι  ότι σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου τα βρήκαν δύσκολα οι γηπεδούχες καθώς στο παιχνίδι που είχε γίνει στα τέλη του Νοέμβρη το είχαμε χάσει με κάτω τα χέρια κάνοντας τη νίκη των αντιπάλων μας να φαντάζει εύκολη. Στον αγώνα όμως της Κυριακής η εικόνα της ομάδας μας ήταν πολύ ενθαρρυντική και οι αθλήτριες έδωσαν απαντήσεις με την απόδοση τους και την εμφάνιση τους άσχετα με το αποτέλεσμα.

*Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Καραπάνου, προσεκτική και ακριβοδίκαιη. Στη Γραμματεία η κ. Γκλούμπου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα των Παγκορασίδων παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης. Επίσης τα δύο πρώτα σετ του  αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-22, 25-14, 25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη):Σιμιτζή, Λαμπριανίδου, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β. ,Γιαννακίδου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Πεχλιβανίδου Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ.,  Ζαφειρίου, Παπαδοπούλου, Χρήστου

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΛΛΑ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ 1-3 σετ
Πέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 20:54

 

Δύσκολη αποστολή ήταν την Κυριακή για την ομάδα των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης με την πρωτοπόρο ομάδα της Καστοριάς. Αιφνιδιάστηκε η ομάδα μας στο ξεκίνημα, μέχρι να βρουν οι αθλήτριες τα πατήματα τους το 0-1 στα σετ είχε γίνει. Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέβασε στροφές και ισοφάρισε σε 1-1 σχετικά εύκολα. Όλος ο αγώνας παίχθηκε στο τρίτο σετ όταν η διαιτησία έπαιξε με καθοριστικές εις βάρος μας αποφάσεις καταδικαστικό ρόλο και ενώ η ψυχολογία των κοριτσιών ήταν ψηλά τα σφυρίγματα-όλα εις βάρος της ομάδας μας-έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Καστοριάς και έγινε το 1-2. Το τέταρτο σετ το πάλεψαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού, όμως περιέργως και πάλι ο διαιτητής πήρε κάποιες αποφάσεις πολύ αυστηρές εις βάρος μας, αυτές οι αποφάσεις έφεραν εκνευρισμό στις  αθλήτριες μας  και χάθηκε όλο το παιχνίδι 1-3 σετ. Πέρα από τα σφάλματα του διαιτητή τα συμπεράσματα από αυτόν τον αγώνα συζητήθηκαν και θα συζητηθούν ανάμεσα στην προπονήτρια  μας και τις αθλήτριες της.

Μία ήττα ακόμα και με τη διαιτησία να είναι ντεφορμέ  δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Αυτό που μετρά είναι να συνεχίσουν όλες οι αθλήτριες να δείχνουν συνέπεια στις προπονήσεις και σοβαρότητα στα παιχνίδια.

Στόχος μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν είναι η εφήμερη επιτυχία αλλά η δημιουργία αθλητριών στις οποίες θα βασισθεί η γυναικεία ομάδα μας στα επόμενα χρόνια. Για αυτό δε μετρούν μόνο τα κερδισμένα ή τα χαμένα σετ, αλλά, κυρίως η νοοτροπία και αυτή η κοινή παρουσία στο πλευρό των παιδιών και της προπονήτριας τους.

*Με πολλά λάθη-πιστεύουμε ανθρώπινα-εις βάρος της ομάδας μας η διαιτησία του κ. Νάνου. Δεν βοηθήθηκε σχεδόν καθόλου στις αμφισβητούμενες φάσεις από τη βοηθό του στη Γραμματεία την κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Ως φίλαθλος παρακολούθησε τον αγώνα των παγκορασίδων και ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 13-25, 25-19, 23-25, 18-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου,  Παπαδοπούλου, Βότση, Ζαφειρίου, Σημιτζή, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Τσικοπούλου, Ματσαρίδου, Κωνσταντινίδου,  Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ., Μαμάτσιου, Λούτα

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ (1-3)
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 07:44

 

Απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΜ παρατάχθηκε η ομάδα μας με τα ίδια σχεδόν πρόσωπα που αγωνίστηκαν στη Σκύδρα, αλλά με τόσο διαφορετική προσέγγιση του αγώνα. Πάλεψε η ομάδα μας, προσπάθησε, αγωνίσθηκε, είχε πάθος, τίμησε τη φανέλα με την αγωνιστικότητα της, αλλά, δεν είχαμε διάρκεια και παράλληλα μας έλειψαν οι σωστές επιλογές στα πιο κρίσιμα σημεία ενώ παρουσιάσαμε συγκεκριμένες αδυναμίες που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η ατμόσφαιρα, μέσα στο γήπεδο από τους  θεατές, ζεστή, αλλά, και πάλι δεν παίζει βόλεϊ ο κόσμος.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε αθλητικό επίπεδο κι αυτό είναι ευχάριστο και κέρδος για το βόλεϊ. Ήταν ένα ντέρμπυ, όπου αν και ο Γ.Σ.Κοζάνης μπήκε δυνατά στο γήπεδο και πήρε το πρώτο σετ άνετα, στη συνέχεια η εμπειρία των αθλητριών του Αίαντα τους έδωσε τη νίκη.

Πονάει το γεγονός ότι, σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουμε υποστεί ήδη 3 ήττες, αλλά με την εικόνα που έδειξαν οι αθλήτριες στο συγκεκριμένο παιχνίδι πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα ανακάμψει, έχει χαρακτήρα, μέταλλο και πείσμα και αθλήτριες που αγαπούν τη φανέλα.

*Αυτό που παραδοσιακά γνωρίζουμε είναι ότι οι διαιτητές βρίσκονται στο γήπεδο ως συντελεστές του παιχνιδιού, όχι ως πρωταγωνιστές του.

Δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μας παράπονα έχει η ομάδα μας από την κ. Καραπάνου και για κάποιες φάσεις που οι υποδείξεις της ήταν λανθασμένες αλλά και για την  διακοπή στο τέταρτο σετ, μια διακοπή που συντέλεσε να χάσει το ρυθμό και την αυτοσυγκέντρωση  της η ομάδα μας. Η κ. Κορμπέτη ήταν η Β΄ διαιτητής βοήθησε όσο μπορούσε στη διεξαγωγή του αγώνα. Στη Γραμματεία η κ. Γκλούμπου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, η Γενική Γραμματέας  Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Σε σχέση με το παιχνίδι στη Σκύδρα, στην ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Καρυπίδου, Κανίνα, και δεν έπαιξαν οι: Ζυμάρα και Μπουρνιώτη.

* Τα σετ :25-14, 20-25, 18-25, 16-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Τσανακτσή, Ερκέκογλου, Παφίλη, Μαυροματίδου, Τότσκα, Τσουτζίδου, Κυρατζίδου, Παπαζήση, Ντέρου, Δύντσικου, Κανίνα, Καλημέρη, Πάπιστα 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ