Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΟΛΥ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-0 ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ
Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 10:16

 


Ακόμα μια νίκη για τις Kορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης  απέναντι στον Πήγασο στο στην έδρα μας, με 3-0 σετ, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν επαρκής, χρησιμοποιήθηκαν όλα τα κορίτσια και  αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά τον αντίπαλο. Προχωράμε με καλή ποιότητα αλλά και με σωστό βόλει όπως και με πολλές  υποσχέσεις από τις αθλήτριες μας που έχουν παρουσιάσει σε αρκετούς αγώνες του πρωταθλήματος μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια  έχουν διάθεση και χαρακτήρα και θα γίνουν ακόμα καλύτερες αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ρυθμό.

Η επιτυχία της ομάδας μας είναι σημαντική και για έναν επιπλέον λόγο. Γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν αντίπαλο  που παραδοσιακά δίνει μαζί μας...μάχες, σε όλα τα επίπεδα.

Πέρα και από το αποτέλεσμα το πρώτιστο για εμάς είναι ότι περνάμε καλά κι όλοι βλέπουν ότι στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης  η συνδρομή που δίνουν οι γονείς των αθλητριών από το υστέρημα τους, μετουσιώνεται σε μια υγιή  αθλητική προσπάθεια που φτιάχνει αθλητική κουλτούρα για το μέλλον, με στόχο να εξελιχθούν όλες οι αθλήτριες και αγωνιστικά και σαν προσωπικότητες.

Έτσι λοιπόν ήρεμα και με προσήλωση στο στόχο κατακτήθηκαν τα 3 σετ και οι 3β. της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα και σε τουρνουά δείχνει μεγάλη ανταγωνιστικότητα.

*Η διαιτησία της κ. Καραπάνου ήταν σωστή χωρίς λάθη και ακριβοδίκαιη. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από την πλευρά της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 25-12, 25-13, 25-12

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσουτζιδου, Παφίλη,  Παπαζήση, Ντερου, Δύντσικου, Κυρατζίδου, Τιτέλη, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Καλημέρη, Πάπιστα, Τζιμοπούλου ,Μπουρνιώτη

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ 3-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 07:00

 


Ουσιαστική νίκη με 3-0 σετ πέτυχαν οι Παγκορασίδες μας στον αγώνα με την Αιανή την Κυριακή. Αν και φιλοσοφία μας είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εξ αρχής εύκολο, εντούτοις πρέπει να πούμε ότι οι αθλήτριες του Συλλόγου μας τα έκαναν όλα σχεδόν τέλεια σε  συνδυασμό με τις οδηγίες της προπονήτριας τους Βάσως Παγούνη. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον Ηφαιστο, αυτό όμως αν και μας γεμίζει ικανοποίηση από μόνο του δε λέει τίποτα. Γιατί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο στόχος μας ήταν συγκεκριμένος. Θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό εφέτος στο τμήμα των Παγκορασίδων ώστε  να ακουσθεί το όνομα της ομάδας μας όσο περισσότερο γίνεται και να προσελκύσουμε κι άλλα κορίτσια στην Ακαδημία μας. Γιατί η Ακαδημία μας είναι η δεξαμενή απόπου  θα βρούμε ακόμα πιο πολλές αθλήτριες που θα εξελιχθούν σε πολύτιμες μονάδες για την γυναικεία ομάδα μας. Όλα τα πρωταθλήματα στα οποία παίρνουν μέρος οι αθλήτριες μας από πιτσιρίκες μέχρι και Νεάνιδες έχουν σα σκοπό να βγάλουμε καινούργια παιδιά, καινούργιες αθλήτριες σε όσο γίνεται καλύτερο επίπεδο.

Και τα μηνύματα που παίρνουμε από τις προσπάθειες των αθλητριών της Παγούνη είναι άκρως ενθαρρυντικά. Γιατί βλέπουμε ότι οι αθλήτριες του τμήματος των Παγκορασίδων είναι παιχνίδι με παιχνίδι περισσότερο βελτιωμένες. Παίζουν για να γίνονται καλύτερες. Η δική μας παραίνεση προς αυτές είναι: πάτε καλά, συνεχίστε έτσι. Σοβαρά και με πάθος σε κάθε παιχνίδι. Κι αυτό το μήνυμα το βιώνουν οι ίδιες, αλλά βγαίνει και προς τα έξω, το καταλαβαίνουν οι φίλοι της ομάδας, το διαπιστώνουν και οι γονείς που παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από την ωριμότητα των παιδιών τους. Η προπονήτρια μας Βάσω Παγούνη δουλεύει σωστά και μεθοδικά, τα κορίτσια δείχνουν σοβαρότητα και διάθεση και καθημερινά είναι πιο συνεπή κι ολοένα πιο βελτιωμένα. Η προσήλωση στο στόχο είμαστε σίγουροι πως θα φέρει την επιτυχία. Και η μεταξύ τους  συνεργασία, την πρόοδο.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Γκλούμπου.

*Τον αγώνα παρακολούθησε η έφορος Μαρία Παπαχαντζή και στο τελευταίο σετ ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο αντιπρόεδρος γιώργος Ντέρος και ο Ταμίας του Συλλόγου Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σιμιτζή, Ανουλίδου, Ζαφειρίου, Τσικοπούλου, Γιαννακίδου,  Ματσαρίδου, Γκιαούρη,  Βλαχοπούλου Κ.,   Τότσκα Μ, Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου, Πεχλιβανίδου


 

 
ΣΑΚΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 18:19


 

Συνεχίστηκε από τη Διοίκηση μας η παροχή αθλητικού υλικού στις αθλήτριες του Συλλόγου. Συγκεκριμένα από την έφορο Μαρία Παπαχαντζή μοιράστηκαν σε αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων σάκοι αποστολής. Σάκοι είχαν μοιραστεί και πέρσι αλλά δεν είχαν πάρει όλες οι αθλήτριες κι έτσι το κενό αυτό συμπληρώθηκε με τη φετινή παρτίδα. Πρόκειται για χορηγία της εταιρείας SECURITY  ΝΙΚΟΛΑΟΥ που είναι χορηγός της ομάδας μας εδώ και τρία χρόνια. Τέτοιου είδους έμπρακτη στήριξη παρέχεται από επιχειρηματίες φίλους του Γ.Σ.Κοζάνης –όπως π.χ. τον Βασίλη Νικολάου-και είμαστε περήφανοι που χάρις στους χορηγούς μας δεν επιβαρύνουμε καθόλου τους γονείς των αθλητριών μας πέραν της μηνιαίας συνδρομής που πληρώνουν στο Σύλλογο.

 
ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 20:15


 

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 η Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης παρέθεσε γεύμα στις αθλήτριες των τμημάτων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα σε αθλήτριες και το Διοικητικό Συμβούλιο ενώ παράλληλα κόπηκε και η καθιερωμένη βασιλόπιτα για τα αντίστοιχα τμήματα. Το γεύμα παρατέθηκε στο ψητοπωλείο ΠΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ που βρίσκεται στον πεζόδρομο της πόλης. Το κλίμα ήταν πολύ χαλαρό, ο προπονητής των 3 τμημάτων Δημήτρης Τιτέλης και οι αθλήτριες με πολύ καλή διάθεση και γενικά ήταν μια ευχάριστη βραδιά που την απόλαυσαν όλοι.

Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος  Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης, ο σύμβουλος Δημήτρης Τσιόπουλος και για λίγο πέρασε ο σύμβουλος Γιώργος Σιώλιας. Επίσης παρούσα ήταν η έφορος Μαρία Παπαχαντζή.

Πριν ξεκινήσει το γεύμα ο Πρόεδρος έκοψε τη βασιλόπιτα που δεν είχε φλουρί και τα κομμάτια ήταν τα εξής: Χριστός, Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης , ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΜ, Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου, Χορηγοί, ΟΑΠΝ, Προπονητής (Δ.Τιτέλης), Έφορος (Μ.Παπαχαντζή), Τμήμα Γυναικών (το κομμάτι πήρε η αρχηγός Ρόζα Σαχπαζίδου), Τμήμα Νεανίδων (το κομμάτι πήρε η αρχηγός Θένια Καρυπίδου), Τμήμα Κορασίδων (το κομμάτι πήρε η αρχηγός Δήμητρα Δύντσικου).

Στια ς αθλήτριες μοιράστηκαν ατομικά τσουρεκάκια, τυχερή που έτυχε το φλουρί ήταν η Χριστίνα Ερκέκογλου που το δώρο ήταν ένα σετ κοσμημάτων. Επίσης για τις γιορτές των Χριστουγέννων που έχουν περάσει η Διοίκηση έδωσε ένα συμβολικό δώρο στον Δ.Τιτέλη ένα άρωμα.

Απευθυνόμενος κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στις αθλήτριες ο κ. Παφίλης ευχήθηκε να είναι το 2018 μια καλή αποδοτική χρονιά, με επιτυχίες μέσα στα παρκέ και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Επίσης ενημέρωσε  ότι προσκλήθηκε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος που δεν μπορούσε να παρευρίσκεται αλλά ζήτησε από τον Πρόεδρο να  μεταφέρει τις ευχές του στις αθλήτριες και στον προπονητή για μια γεμάτη με επιτυχίες νέα χρονιά.

 

 
5 ΩΡΕΣ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 10:17

 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, το πανκοζανίτικο τουρνουά βόλεϊ  για τον Αλέξανδρο. Υλοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Γ.Σ.Κοζάνης που έχει να κάνει με τη συστράτευση όλων άσχετα από σωματειακή προέλευση για τον κοινό σκοπό και  με τη συμμετοχή στο τουρνουά και των άλλων 3 συλλόγων της πόλης. Πάνω από 200 παιδιά για περισσότερο από 5 ώρες, και από τους τέσσερις συλλόγους, από τα μίνι ως και τις παγκορασίδες πήραν μέρος, χάρηκαν, έπαιξαν και αφιέρωσαν αυτή τη μέρα στον μικρό Αλέξανδρο. Πολλοί γονείς ήρθαν στο γήπεδο και ενίσχυσαν με τον οβολό τους τον σκοπό. Το τουρνουά ξεκίνησε στις 3 μ.μ. με τα μικρότερα παιδιά, τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά των τελευταίων τάξεων του δημοτικού και στη συνέχεια έπαιξαν οι αθλήτριες  του Γυμνασίου. Στις εισόδους υπήρχαν κουμπαράδες όπου μαζεύτηκαν  χρήματα που δόθηκαν στην οικογένεια του Αλέξανδρου. Έξω από  τη γραμματεία ήταν κολλημένα χαρτόνια όπου τα παιδιά ζωγράφισαν και έγραψαν ευχές (τα χαρτόνια δόθηκαν μαζί με τα χρήματα στον θείο του Αλέξανδρου Σωτήρη Σαμαρά).

Παρόντες στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου ήταν και οι τρεις προπονητές μας Δημήτρης Τιτέλης, Βάσω Παγούνη και Μάρθα Ματσαρίδου που συνεργάστηκαν άψογα με του προπονητές των άλλων συλλόγων.

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης που είχε λάβει πρόσκληση για το τουρνουά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας.

Από την πλευρά της Διοίκησης μας ήταν παρόντες ο πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος  Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και κατά διαστήματα οι σύμβουλοι του Δ.Σ.  Ευθύμης Αλεξόπουλος και Γιώργος Σιώλιας. Επίσης ήταν παρόντες οι έφοροι Δημήτρης Παγούνης, Νικολέτα Μπούσιου και Μαρία Παπαχαντζή.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας το μικρό Αλέξανδρο.

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 3-0 ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 06:52

 

Μετά από την απρόσμενη ήττα με 3-0 από τη Σκύδρα, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Είτε κερδίζει, είτε χάνει η ομάδα μας, εμείς θα είμαστε, με όποιο κόστος, δίπλα στις αθλήτριες μας και στον προπονητή μας. Από την άλλη η νίκη του Αριστοτέλη Σκύδρας επί του Γ.Σ.Κοζάνης με 3-0 σετ ήταν δίκαιη.

Με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δικές μας αθλήτριες σε όλα τα σετ, πήραν αυτό που τις άξιζε δηλαδή 0 βαθμούς. Εμείς δε ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά και δεν μπορούμε παρά να σταθούμε σε πραγματικά δεδομένα. Και η πραγματικότητα είναι πως στον ψυχολογικό τομέα αυτά τα νεαρά κορίτσια (έχουμε ξαναπεί  16,5 έτη ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας) δεν μπορούν  να ανταπεξέλθουν. Γνωρίζουν άριστα τι πρέπει να κάνουν σε κάθε φάση, ξέρουν ποιες είναι οι επιλογές τους, αλλά περιέργως παθαίνουν κλακάζ όταν στραβώσουν κάποιες κινήσεις είτε από ατομικά λάθη, είτε από ατυχία.

Έτσι στον  αγωνιστικό τομέα, ο Γ.Σ.Κοζάνης δεν ήταν καλός στην Σκύδρα και έδωσε δικαιώματα σε μια ομάδα που μέχρι το παιχνίδι με εμάς δεν είχε πάρει ούτε σετ....

Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα που έχει δυνατότητες και έτσι εκνευριζόμαστε όταν βλέπουμε μία σειρά από λάθη και κυρίως έλλειψη πρωτοβουλιών και μια  ομαδική μετριότητα. Μπορούμε καλύτερα και πάντως δεν αξίζουμε να χάνουμε με κάτω τα χέρια, με σμπαραλιασμένη ψυχολογία και με τις περισσότερες αθλήτριες να μην μπορούν να πιάσουν ούτε το 50% της απόδοσης τους. Κρίμα…

*Η διαιτησία των Βένου, Χριστοφορίδη  χωρίς να έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα. Στη Γραμματεία η κ. Ψαρρά.

*Από τη Διοίκηση παρόντες στη Σκύδρα ήταν οι: Δημ. Παφίλης (Πρόεδρος) , Πάρης Μουτσιούνας (Ταμίας) και Γιώργος Ντέρος (Αντιπρόεδρος) που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

* Τα σετ: 25-15, 25-21 και 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τσανακτσή, Ερκέκογλου, Δύντσικου, Ντέρου,  Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Ζυμάρα, Τότσκα, Παφίλη, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Μπουρνιώτη, Καλημέρη 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΤΑ 3-0 σετ
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 09:40

 

Η Σαββατιάτικη  ήττα των Κορασίδων μας, με 3-0 σετ από τον Αστέρα Γρεβενών, εκτός έδρας, δε χωρά αμφιβολία ότι  ήταν απόλυτα δίκαιη όπως αγωνίστηκε η ομάδα μας. Συγχαρητήρια στις νικήτριες. Από τη δική μας ομάδα περιμέναμε περισσότερα. Τα ίδια τα παιδιά ξέρουν άλλωστε ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα.

Ζητούμενο για την ομάδα μας δεν είναι αν έχει ταλέντα και ποιότητα. Και ταλέντα έχει και ποιότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίζουμε με περισσότερο πάθος αλλά και μεγαλύτερη ψυχραιμία, με αυτοπεποίθηση. Με περισσότερο εγωισμό.

Επιτέλους μετά από 12 αγώνες στο πρωτάθλημα ας γίνει το πάθημα-μάθημα.

Η αλήθεια είναι ότι από συγκεκριμένες αθλήτριες έχουμε απαιτήσεις γιατί γνωρίζουμε ότι είναι πολύ μεγάλα ταλέντα. Μόνο που υπάρχουν αγώνες που είναι σκιά του εαυτού τους. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε συνολικά σαν ομάδα. Είναι σίγουρο πως θα δουλέψουν τα παιδιά με τον προπονητή τους πάνω σε αυτόν τον τομέα και θα τη βρουν την άκρη.

*Διαιτησία: Γιαννόπουλος, Γιώτα (στη Γραμματεία)

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο αρχηγός αποστολής.

*Τα σετ: 25-20, 25-23, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Ντέρου, Παφίλη, Τσουτζίδου,  Κυρατζίδου, Τιτέλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη Καλημέρη

 
Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΕΣΘ ΜΕ 3-0 σετ.
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 22:03

 

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων είχαμε αναφερθεί στην είδηση ότι η Δέσποινα Λαμπριανίδου είχε κληθεί από τους ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ να συμμετάσχει μαζί με 13 άλλα κορίτσια όλων των Νομών σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της ΕΠΕΣΘ. Πράγματι την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό της Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των Κλιμακίων Αγοριών και Κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ και της ΕΠΕΣΘ  στα πλαίσια των Διακλιμακιακών αγώνων Βόρειας  Ελλάδας. Παρών στα δύο φιλικά παιχνίδια ήταν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΜ κ. Πυθαγόρας Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΜ κ. Δημήτρης Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΜ κ. Γιώργος Μοσχάς.

Στον φιλικό αγώνα Παγκορασίδων η ομάδα  της ΕΣΠΕΜ, κέρδισε την αντίστοιχη της ΕΠΕΣΘ με 3-0 (25-17, 25-19, 25-22)

ΕΣΠΕΜ: ( κόουτς Ρέτζιος Νίκος – Φωτόπουλος Βαγγέλης): Λαμπριανίδου, Λόλα Ο, Παπαθανασίου, Κουτρούδη, Φωτοπούλου, Λόλα Δ, Καταραχιά, Πορτοκαλίδου, Κώστα, Παπαγεωργίου, Σταυρίδου, Τύμη, Παπαπέτρου, Τουλίκα.

ΕΠΕΣΘ: (κόουτς Καρασαρλίδης Μπάμπης) Σπανού, Γαβανά, Κώστα,  Πιτσιγκώνη,  Αδάμου, Σιάμου, Μπαλούτη , Θεοδοσίου,  Ξενιτίδου, Αρχοντή, Καρακαβίδου, Δόντσιου, Μητροπούλου,   Στάϊκου.

* Στον αγώνα μεταξύ των αγοριών την νίκη πήραν τα αγόρια της ΕΠΕΣΘ κερδίζοντας την ομάδα της ΕΣΠΕΜ  με 3-1 (25-14, 28-26, 23-25, 25-12).


 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ