Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΡ 3-1 σετ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ E-mail
Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 11:45

 

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Γ.Σ.Κοζάνης  νίκησε με 3-1 σετ τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο ΔΑΚ «Ι.Σκαρκαλάς», σε ένα ματς που στα δύο πρώτα σετ του έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει συναρπαστικές μονομαχίες ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Ο Γ.Σ.Κοζάνης ήταν καλύτερος και πήρε τους 3 βαθμούς παίζοντας με σοβαρότητα στο πρώτο σετ και ακολουθώντας πιστά τις εντολές του κόουτς στο τρίτο και στο τέταρτο, όπου η ομάδα μας έδειξε  καλά αντανακλαστικά καθώς όλες οι αθλήτριες μετά το δεύτερο σετ που μας ισοφάρισαν αφυπνίσθηκαν και έδειξαν ψυχραιμία στις επιλογές τους.

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας παρουσιάστηκε αρκετά δυνατός μια που πέρσι αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα απ‘όπου ανέβηκε και ήταν ένα αίνιγμα η δυναμική που θα έδειχνε. Ωστόσο η ομάδα μας αντιμετώπισε τις δυσκολίες του αγώνα με μαχητικό πνεύμα και ειδικά μετά την ισοφάριση ο Γυμναστικός έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με αίσθημα ευθύνης και με ικανοποίηση για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι αθλήτριες μας  μεγαλύτερες και μικρότερες. Δουλειά, δουλειά, δουλειά και όλα θα κυλήσουν όπως θέλουμε και έχουν σχεδιάσει ο προπονητής και οι αθλήτριες του τμήματος. Ωστόσο, οι νίκες φέρνουν χαμόγελα και φυσικά είναι...καλοδεχούμενες. Ανεβαίνει και η ψυχολογία των αθλητριών, αλλά και του Δημήτρη Τιτέλη που κάνει αγώνα μαζί με τις αθλήτριες.

*Ακριβοδίκαιη η διαιτησία των Καραπάνου-Νάνου. Η διαιτησία τους είχε σωστές υποδείξεις και υπευθυνότητα  Στη Γραμματεία  ήταν η κ. Κορμπέτη που φάνηκε επιμελής στο καθήκον που ανέλαβε και το έφερε σε πέρας με προσοχή.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Γ.Σιώλιας.

*Από τον  πάγκο της ομάδας μας παρακολούθησε το παιχνίδι και η τραυματίας Ρόζα Σαχπαζίδου.

*Τα σετ: 25-21, 20-25, 25-12, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ερκέκογλου, Φακίτσα, Ντέρου, Τσανακτσή, Μαυροματίδου, Παφίλη, Τσουτζίδου, Δύντσικου, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Κυρατζίδου, Καλημέρη

 
ΠΑΝΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙΝΟ
Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018 07:12

 

Πριν από 10 μέρες περίπου ο προπονητής μας Δημήτρης Τιτέλης πρότεινε στον Πρόεδρο του Γ.Σ.Κοζάνης Δημήτρη Παφίλη να διοργανωθεί  κάποιο φιλικό παιχνίδι  με τη συμμετοχή της ομάδας μας και τα έσοδα να δοθούν για τον μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό. Συζητώντας περαιτέρω οι δύο άνδρες κατέληξαν ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να δοθεί ένας πανκοζανίτικος χαρακτήρας σε μια τέτοια πρωτοβουλία με το  να διοργανωθεί ένα τουρνουά με τις 4 ομάδες βόλεϊ της πόλης οπότε θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο και άρα τα εθελοντικά έσοδα θα ήταν πολύ περισσότερα. Αυτό και έγινε αφού τα υπόλοιπα 3 σωματεία (Πάνθηρες, Πήγασος, Οδυσσέας) αποδέχτηκαν την πρόταση και έτσι την Πέμπτη 18/1/2018, από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου θα γίνονται συνεχόμενα αγώνες βόλεϊ μικρών κοριτσιών για καλό σκοπό.

Στις εισόδους του γηπέδου θα υπάρχουν κουμπαράδες όπου ο κόσμος εθελοντικά θα προσφέρει ότι επιθυμεί για τον Αλέξανδρο. Ήδη ο κ. Δημήτρης Παφίλης συνομίλησε με τον πατέρα του μικρού Αλέξανδρου κ. Γενναίο Μελισσινό και η οικογένεια θα στείλει δικό της άνθρωπο που θα παραλάβει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί μετά το τέλος του τουρνουά. Επίσης ο κ. Παφίλης προσκάλεσε και τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Γιάννη Ιωαννίδη να δώσει το παρών στην αθλητική αυτή προσπάθεια.

Η δύναμη μας είναι ο κόσμος του αθλητισμού. Σας περιμένουμε όλους!

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 19:19

 

Χάσαμε την Κυριακή μέσα στην έδρα μας από τα Γρεβενά με 2-3 σετ. Αλλά αυτή η ήττα αν και πολύ θα θέλαμε τη νίκη δεν μας πτοεί. Κι αυτό γιατί η Βάσω Παγούνη έχει περάσει στην ομάδα της αυτό το πνεύμα της ομαδικότητας σε ότι κι αν γίνεται. Και στις χαρές και στις πίκρες είμαστε εδώ παρέα. Τόσο η προπονήτρια τους όσο και οι αθλήτριες δεν επηρεάζονται από μια ήττα όπως δεν διακατέχονται από υπεραισιοδοξία από μια νίκη. Γενικά παίχθηκε ωραίο παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις όμορφες φάσεις και σε γενικές γραμμές ικανοποιήθηκε ο κόσμος. Το δικαιότερο αποτέλεσμα την Κυριακή θα ήταν η…ισοπαλία -αλλά στο βόλεϊ δεν υπάρχουν ισοπαλίες ως γνωστόν- οπότε μας μένει μια πικρία ιδίως αφότου  ήμασταν μπροστά στα σετ με 2-1 και αντί να πάρουμε τη νίκη χάσαμε με 2-3 τελικά. Κι αυτό γιατί απέναντι μας είχαμε τον Γ.Σ.Γρεβενών που πολύ απλά έκανε λιγότερα λάθη από εμάς στο τέταρτο σετ όταν και ισοφάρισε και στη ρουλέτα του τάϊ-μπρέικ δείξαμε  στα κρίσιμα σημεία αρκετή νευρικότητα και το τελευταίο νικητήριο σετ πήγε στις φιλοξενούμενες. Μέσα στην πικρία μένει και ένα κέρδος ότι πήραμε τον 1β.

Το παιχνίδι με τα Γρεβενά στη λήξη του α΄ γύρου ήταν ακόμα ένα παιχνίδι χαράς και εκτόνωσης σε εποχές δύσκολες για πάρα πολύ κόσμο και ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση που κινούμαστε. Της δημιουργίας μιας συμπαγούς ομάδας, της επικράτησης της φιλοσοφίας ότι σε κάθε παιχνίδι μέσα στην έδρα μας ή μακριά από αυτήν πάμε να το χαρούμε, με λίγα λόγια και μεθοδική δουλειά που γίνεται κυρίως στις προπονήσεις.

Ψηλά το κεφάλι, ψυχραιμία και η προσπάθεια συνεχίζεται με εμπιστοσύνη στην αξία την αγωνιστικότητα και το πάθος των αθλητριών μας και της προπονήτριας τους.

*Διαιτήτευσε ο κ. Νάνος. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών μας ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος Ε. Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Παρούσα στο γήπεδο και η προπονήτρια των Ακαδημιών Μ. Ματσαρίδου.

* Τα σετ: 20-25, 25-10, 25-20, 15-25, 13-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Βότση, Σιμιτζή, Ανουλίδου, Ζαφειρίου, Γιαννακίδου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ., Πεχλιβανίδου, Βλαχοπούλου, Παπαδοπούλου, Ζυγανιτίδου

 
20 ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ Η ΣΑΧΠΑΖΙΔΟΥ
Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 11:15

 

Τον τελευταίο καιρό η αρχηγός του Γυναικείου τμήματος Ρόζα Σαχπαζίδου παραπονιόταν για πόνους στον ώμο και στην πλάτη και εξαιτίας αυτού του λόγου δεν μπορούσε να προπονηθεί. Μάλιστα όπως η ίδια είπε οι αρχικοί πόνοι στην περιοχή εκδηλώθηκαν πριν από 3 μήνες περίπου. Το πράγμα όμως χειροτέρεψε πάρα πολύ και τελικά έπρεπε να αντιμετωπισθεί αυτή η κατάσταση πιο αποφασιστικά. Έτσι την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου η έφορος του τμήματος Μαρία Παπαχαντζή συνόδεψε την αθλήτρια σε ειδικό αθλητίατρο της Κοζάνης τον κ. Δακή Κωνσταντίνο που έχει εξειδίκευση σε κακώσεις αθλητικού τύπου. Ο γιατρός αφού την εξέτασε ζήτησε να γίνει μαγνητική τομογραφία η οποία έγινε το ίδιο απόγευμα. Η διάγνωση είναι τενοντίτιδα, αλλά και μερική ρήξη εσωτερικού τένοντα. Συστήθηκε από το γιατρό να ακολουθηθεί ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και φυσιοθεραπείες και η εκτίμηση του είναι ότι σε περίπου 20 μέρες η Ρόζα θα τεθεί και πάλι απολύτως υγιής και γερή στη διάθεση του προπονητή της Δ.Τιτέλη. Ευχόμαστε στη Ρόζα να πάνε όλα κατευχήν και να επιστρέψει όσο γίνεται γρηγορότερα στα παρκέ.

 
ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DIVINO ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ
Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 10:06

 

Μοιράστηκαν μετά το τέλος της προπόνησης που έγινε στο ΔΑΚ την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, στις  αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος του Γ.Σ.Κοζάνης μπλουζάκια αποστολής τύπου polo. Πρόκειται για μια χορηγία της εταιρείας καφέδων ΠΑΦΙΛΗ που αποφάσισε να διαφημίσει μέσω της Γυναικείας ομάδας του Συλλόγου μας τον καφέ espresso DIVINO.  Ευχαριστούμε θερμά  τον κ.Γιώργο Παφίλη για την χορηγία και τη γενικότερη υποστήριξη προς την ομάδα μας. Σε καιρούς δύσκολους, η αρωγή του κ. Γ.Παφίλη  προς το βόλεϊ του Γ.Σ.Κοζάνης, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, γιατί πέρα από τις προσωπικές και διαχρονικές σχέσεις που αναπτύσσονται άμεσα, αναγνωρίζεται από τον επιχειρηματικό κόσμο η  έντιμη προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Διοίκηση για την πρόοδο του βόλεϊ και γενικά του αθλητισμού.

Με το ήθος, την αγωνιστική  συμπεριφορά σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος, αλλά και μέσα από τις επιτυχίες, ελπίζουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του χορηγού μας  και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Τα μπλουζάκια έφερε εκ μέρους του χορηγού κ. Γ.Παφίλη, ο εκπρόσωπος του Σωτήρης Καλύβας που ευχήθηκε στις αθλήτριες να έχουν πάντα επιτυχίες και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Οι αθλήτριες ευχαρίστησαν τον χορηγό.

Παρών στην προπόνηση ήταν στο ΔΑΚ ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης που είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο του χορηγού.

 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 14:27

 

Οι τέσσερις αθλητικοί σύλλογοι πετοσφαίρισης Κοζάνης (Γ.Σ. Κοζάνης, Πάνθηρες, Πήγασος, Οδυσσέας), με αφορμή την πρωτοφανή κινητοποίηση αλληλεγγύης για τον μικρό φίλο, συναθλητή και  «παιδί μας»  Αλέξανδρο Μελισσινό, αποφασίσαμε από κοινού να δηλώσουμε παρόντες. Είμαστε εδώ ηθικά και συναισθηματικά, κάνοντας πράξη κάποιες από τις αρχές και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους.

Συμπαραστεκόμαστε με το παιχνίδι μας, το μυαλό μας και την καρδιά μας στον Αλέξανδρο αλλά και σε όλα τα παιδιά που η ασθένεια τούς μαθαίνει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Την Πέμπτη 18/1/2018 ενώνουμε τη θετική μας ενέργεια και παίζουμε βόλεϊ από τις 3μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου.

Στις εισόδους του γηπέδου θα υπάρχουν κουμπαράδες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Αλέξανδρο Μελισσινό.

Σας περιμένουμε!

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ Εκτύπωση
Κυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 21:17

 

Καλύτερη η Καστοριά, κυρίως περισσότερο σταθερή σαν ομάδα στις επιλογές της, νίκησε τον Γ.Σ.Κοζάνης  με 3-0 σετ  μέσα στην έδρα  μας. Ένας  αρνητικός παράγοντας  για την ομάδα μας ότι η Τσουτζίδου αγωνίστηκε με πυρετό. Στα θετικά ότι όλες οι αθλήτριες μας έπαιξαν με πάθος, προσπάθησαν, το πάλεψαν, αλλά τελικά υπέκυψαν απέναντι σε μια πιο συγκροτημένη και πιο συμπαγή ομάδα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τον καλό αγώνα, συγχαίρουμε και την Καστοριά για τη νίκη της. Εμείς σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας με τους οποίους μας χωρίζουν μόνο τα αντίθετα συμφέροντα σε κάθε παιχνίδι. Τίποτε άλλο. Όλα τα σετ ήταν γεμάτα κι αυτό γιατί σε σχέση με πέρσι η ομάδα μας έχει δυναμώσει πολύ και απέκτησε μεγαλύτερη ομοιογένεια, αλλά το βασικότερο είναι ότι τα κορίτσια δεν έχουν τις απαραίτητες εμπειρίες ακόμα, αλλά προσπαθούν πάρα πολύ.

*Διαιτησία: Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Τα σετ: 20-25, 24-26, 20-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Ντέρου, Τσουτζίδου, Παφίλη,  Κυρατζίδου,  Τιτέλη, Παπαζήση, Πάπιστα, Ζυμάρα, Κανίνα, Τότσκα, Τριφώνη, Μπουρνιώτη Καλημέρη

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ 0-3 ΣΕΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 07:42

 

Οι Παγκορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης  , με την Κυριακάτικη νίκη τους Πτολεμαϊδα με 0-3 σετ επί του γηπεδούχου Αρίωνα  απέδειξαν την αξία της υπομονής και τη σημασία της αφοσίωσης. Τα κορίτσια μας  βελτιώνονται συνέχεια, μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από την  Βάσω Παγούνη, είναι πρόθυμα και πειθαρχημένα και αγωνίζονται με πάθος για τη φανέλα του Γυμναστικού  και για τη ψυχούλα τους, γιατί είναι όλα παθιασμένα όταν αγωνίζονται και διψούν για την ατομική αλλά και την ομαδική βελτίωση.

Πέμπτη νίκη με καθαρό σκορ - έχουμε και μία νίκη που πήραμε 2β.- στο πρωτάθλημα για τις Παγκορασίδες μας  και μπράβο τους. Κι εδώ η προπονήτρια τους Β.Παγούνη αποδεικνύει ότι η αθλήτρια που αγαπά το βόλεϊ, όχι αυτή που απλώς παίζει για να παίζει, μπορεί να γίνει πολύ καλή παιδαγωγός. Για μας ακόμα και από τη νίκη μεγαλύτερη σημασία έχει η βελτίωση των αθλητριών μας σε πολλούς τομείς και το ότι την Κυριακή αγωνίστηκαν όλες οι κοπέλες που είχε μαζί της η προπονήτρια. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τις αθλήτριες μας που μας εμπιστεύονται.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Δανιηλίδου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Επικεφαλής της αποστολής στην Πτολεμαϊδα ήταν ο Ταμίας του Γ.Σ.Κοζάνης Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 15-25, 8-25, 20-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σημιτζή,  Ζαφειρίου, Βότση, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Τσικοπούλου, Πεχλιβανίδου,  Βλαχοπούλου Κ., Ματζαρίδου,  Παπαδοπούλου, Γκιαούρη, Ζιώγα, Κωνσταντινίδου

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 7 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ