Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΝΙΚΗ 3-1 σετ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 

 

 

Σε παιχνίδια σαν της πρεμιέρας με την Καστοριά στο ΔΑΚ αυτό που μετρά τελικά είναι οι βαθμοί γιατί κάθε πρεμιέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Και τους 3β. τους πήρε η ομάδα μας ξεκινώντας το φετινό πρωτάθλημα κατακτώντας τη νίκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ. Από κει και πέρα μέτρησε η προσωπικότητα των αθλητριών της ομάδας μας που με την καθοδήγηση του κόουτς κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο δεύτερο και ουσιαστικά πιο κρίσιμο σετ όπως εξελίχθηκε. Συνολικά παρουσίασαν ένα σύνολο που διαθέτει χαρακτήρα τον οποίο μπολιάζει κάθε χρόνο στα κορίτσια που αγωνίζονται με τις Νεάνιδες ο Δ.Τιτέλης.

Ουσιαστικά η  συνάντηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου όμως η ομάδα μας στάθηκε καλύτερα σε σχέση με την πολύ δύσκολη αντίπαλο μας. Στα κρίσιμα σημεία είχαμε πάθος αλλά και ψυχραιμία και σωστές επιλογές και πήραμε αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζαμε, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα την Καστοριά. Το παιχνίδι κερδήθηκε από τις αγωνιζόμενες αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του  προπονητή τους, έναν προπονητή που δουλεύει σκληρά και του αξίζει να δικαιωθεί, όπως κι η ομάδα για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που του έχει δείξει.

*Πολύ καλή η διαιτησία των Καραπάνου-Δανιηλίδου σε ένα παιχνίδι που από το σκορ φαίνεται πόσο απαιτητικό ήταν.

*Η ομάδα μας εγκαινίασε το πρωτάθλημα φορώντας τη νέα εμφάνιση, τις νέες στολές μια χορηγία της εταιρείας ΤΡΙΑΙΝΑ και του κ. Θωμά Πάπιστα.

*Από τη Διοίκηση στον αγώνα ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Γ.Σιώλιας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 22-25, 28-26, 25-21, 25-22

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):   Καρυπίδου, Μαυροματίδου, Τσιαούση, Ντέρου, Τσανακτσή, Παφίλη, Δύντσικου, Τσουτζίδου, Παπαζήση, Τότσκα, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κυρατζίδου, Κανίνα

 

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Με το δεξί ξεκινήσαμε το φετινό πρωτάθλημα, νίκη με 3-0 σετ

 

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα μας των Κορασίδων επικρατώντας εύκολα με 3-0 του τοπικού Οδυσσέα. Αριστη ήταν η συμπεριφορά και υψηλό το πνεύμα συνεργασίας των αθλητριών μας, αποδεικνύοντας και με το απλό και ωραίο βόλεϊ που έπαιξαν ότι  αυτή η καινούργια ΟΜΑΔΑ των Κορασίδων βγάζει υγεία και έτσι , με αυτές τις σκέψεις ξεκινήσαμε να  απολαμβάνουμε το φετινό ταξίδι και θα δούμε που θα μας οδηγήσει.

Ολα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά, χρησιμοποιήθηκαν και οι 14 αθλήτριες από τον προπονητή μας Δημήτρη Τιτέλη σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια -θεωρητικά- εύκολη ομάδα. Καθώς όπως λέει συχνά ο κόουτς, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Από τη δική μας εξαρτάται πόσο εύκολο θα είναι ένα παιχνίδι ή αντίθετα πόσο δύσκολο θα αποβεί.

Στο πρώτο σετ ξεκίνησαν οι βασικές και από το σκορ του πρώτου σετ φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας. Από το δεύτερο σετ και ύστερα ο κόουτς έκανε αλλαγές, αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια που είχε στην διάθεση του και όλες τα πήγαν πολύ καλά. Ο  κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο  έμεινε ευχαριστημένος από το θέαμα και αρκετές φορές οι αθλήτριες έλαβαν χειροκρότημα  για τις προσπάθειες τους.

Διαιτησία: Ο διαιτητής κ. Νάνος δεν είχε προβλήματα στη διαχείριση του αγώνα. Συνεργάτισσα του ήταν η κ. Καρανίκου.

*Από την Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Ευθύμης Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-3, 25-12,25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτςΔ.Τιτέλης):Δύντσικου, Ντέρου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα,  Καλημέρη, Κυρατζίδου, Γιακισικλή, Παπαζήση, Παπαδοπούλου

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 16:00μμ

 
Γυναικείο ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΥΚΑ

 

Έγινε το πρώτο και πολύ σημαντικό φιλικό της νεανικής Γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.Κοζάνης με αντίπαλο την ομάδα της Θεσσαλονίκης Πρωταθλητές Πεύκων. Η εικόνα του της ομάδας μας το Σάββατο μας γεμίζει περηφάνια και προσδοκίες γιατί αυτή η ομάδα του Τιτέλη και ταλέντο έχει και διάθεση για δουλειά και βελτίωση.

Αλλά κυρίως νιώθουμε ότι ο αγωνιστικός προγραμματισμός εξυπηρετείται σωστά, καθώς, οι αθλήτριες  προετοιμάζονται όπως ακριβώς πρέπει κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους και ασφαλώς μέσα στο πλαίσιο των ικανοτήτων τους που έδειξαν σε πολλές στιγμές και στο φιλικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με αγάπη κι ανιδιοτέλεια, χωρίς πολλά λόγια αλλά με ουσία και μεράκι, το τμήμα  Γυναικών του Γ.Σ.Κοζάνης αναπτύσσεται διαρκώς και μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και καλύτερες οι κοπέλες μας που θα σηκώσουν στους ώμους τους την ομάδα στο πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18.

Το παιχνίδι του Σαββάτου έγινε στα πλαίσια της μεταγραφής με υποσχετική για ένα χρόνο στα Πεύκα της Ελισάβετ Παφίλη. Ήταν μια συμφωνία της Διοίκησης και του προέδρου Δ.Παφίλη με τον Πρόεδρο των Πεύκων προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή. Παρόμοιες συμφωνίες έχουν γίνει και με άλλες ομάδες όπου αγωνίζονται αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης.

Για την ιστορία αν και δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα η ομάδα μας έχασε με 1-3 σετ, από την πολύ πιο έτοιμη και πιο έμπειρη ομάδα των Πεύκων. Υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων μεγάλη διαφορά και ηλικίας, αλλά και ποιότητας μια που η αντίπαλη ομάδα ουσιαστικά ανήκει στην Α2. Ωστόσο οι δικές μας αθλήτριες ήταν μαχητικές, ήταν αγωνιστικές, είχαν πάθος και πείσμα πάλευαν όλες τις μπάλες σε άμυνα και επίθεση και ικανοποίησαν με την απόδοση τους τον κόσμο που ήταν πολύς σε αυτό το φιλικό.

*Διαιτήτευσε ο Γιώργος Ντέρος με β΄ διαιτητή την αθλήτρια του Συλλόγου μας Δήμητρα Φασούλα.

*Από την διοίκηση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, ο Ταμίας κ. Π.Μουτσιούνας και οι σύμβουλοι: Ε.Αλεξόπουλος και Γ.Σιώλιας.

Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν για  το φιλικό του Σαββάτου οι προπονήτριες μας: Βάσω Παγούνη και Μάρθα Ματσαρίδου με αρκετές από τις αθλήτριες των τμημάτων τους που παρακολούθησαν τις…μεγαλύτερες αθλήτριες του Συλλόγου να αγωνίζονται.

*Πριν ξεκινήσει το φιλικό η Διοίκηση του Συλλόγου μας μοίρασε στις αθλήτριες προπονητικές μπλούζες που είναι προσφορά της χορηγού Σίλης Κουκουλοπούλου.

*Μετά το τέλος του αγώνα το Δ.Σ. κέρασε τις φιλοξενούμενες αθλήτριες των Πεύκων σάντουιτς και χυμούς από το κυλικείο του ΔΑΚ.

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Τσανακτσή, Ερκέκογλου, Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου , Δύντσικου ,Ντέρου , Παφίλη, Ζυμάρα, Τότσκα, Παπαζήση , Κυρατζίδου, Πάπιστα, Κανίνα.

 

 

 

 

 
ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ
Πέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 11:04

 

Η σεζόν 2016-17 που πέρασε, ήταν μία από τις πιο ισορροπημένες. Και αυτό γιατί εκτός από τα αναμενόμενα δείξαμε μεγάλη βελτίωση στις υποδομές μας και είναι αυτή η εξέλιξη που μας δίνει μεγαλύτερο κουράγιο για τη συνέχεια.

Τα πήγαμε πολύ καλά με την γυναικεία ομάδα μας στην Β΄ Εθνική της ΕΣΠΕΜ, όπου κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο μέσα από την άριστη καθοδήγηση του προπονητή Δημήτρη Τιτέλη ενώ καθήκοντα εφόρου στη διάρκεια της σεζόν άσκησαν οι: Κώστας Δύντσικος, Γιώργος Ντέρος,  Πάρης  Μουτσιούνας. Εξίσου καλά τα πήγε και το τμήμα των Νεανίδων μας όπου πήραμε και σε αυτό την 3η θέση της βαθμολογίας άρα και το χάλκινο μετάλλιο. Και σε αυτό το τμήμα ηγέτης του πάγκου ήταν ο Δ.Τιτέλης και έφορος ο Κ.Δύντσικος.

Παράλληλα κάναμε στην προηγούμενη σεζόν  μεγάλη πρόοδο στις  Παγκορασίδες  όπου το αγωνιστικό τμήμα εμπιστευθήκαμε στην Βάσω Παγούνη που έφερε θεαματικά αποτελέσματα ενώ πολύ πετυχημένη για το Σύλλογο κίνηση ήταν ότι αναθέσαμε καθήκοντα εφόρου στον Δημήτρη Παγούνη.

Οι υποδομές μας προοδεύουν με τρόπο σταθερό, μεγαλώνει η βάση μας αφού η πορεία της ομάδας μας σε διάφορα τμήματα προσελκύουν όλο και περισσότερα κορίτσια στις Ακαδημίες μας, και αυτό από μόνο του είναι το ''συγκριτικό πλεονέκτημα'' του Γ.Σ.Κοζάνης. Εκεί στα μικρά τη βασική δουλειά να μπουν στο πνεύμα του βόλεϊ την έχουμε αναθέσει στην Μάρθα Ματσαρίδου ενώ καθήκοντα εφόρου αναθέσαμε μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου στην Νικολέτα Μπούσιου. Η ως τώρα ενασχόλησή μας με τα μικρούλια των τμημάτων της Ακαδημίας μας δείχνει πόσο αγαπάμε  τα παιδιά και τα υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Και αυτή η αγάπη μετεξελίσσεται σε  υπεραξία ταλέντου,  κάτι που το βλέπουν και οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα κορίτσια τους.

Στη φετινή  σεζόν 2017-18, παρουσιάζουμε και  πάλι 4 αγωνιστικά τμήματα  ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ γιατί εμείς έχουμε σχέδιο και πλάνο και δεν χρησιμοποιούμε τα παιδιά ως εισπρακτικό μέσον, δεν κοιτάμε τους γονείς τους ως πορτοφόλια και ως κουμπαράδες. Για άλλες ομάδες, τα παιδιά του φυτωρίου είναι ''κατάθεση στην Τράπεζα''.

Αλλά αυτό δεν ισχύει για μας που είμαστε στην Διοίκηση. Ο Γ.Σ.Κοζάνης υπήρχε χθες, διακρίνεται σήμερα, θα είναι ισχυρός και αύριο.

 

 
ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

 

Φωτογραφίες: Κ.Λατσκούλης

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας περιόδου  πραγματοποίησε η ομάδα μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στις 17.00 στο Βαλταδώρειο. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Χρήστος  από την ενορία του Αγίου Νικολάου. Στην τελετή αυτή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δ.Παφίλης, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κώστας Λατσκούλης. Επίσης ήταν παρόντες οι προπονητές μας: Δημήτρης Τιτέλης, Βάσω Παγούνη και Μάρθα Ματσαρίδου. Τέλος το παρών έδωσαν οι έφοροι: Δημήτρης Παγούνης, Νικολέτα Μπούσιου και Μαρία Παπαχαντζή.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν αθλήτριες από σχεδόν όλα τα τμήματα του Συλλόγου και αρκετοί γονείς. Τελώντας τον αγιασμό ο πάτερ Χρήστος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να έχουν επιτυχίες.

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ :ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

 

Στα πλαίσια της μεταγραφής με υποσχετική για ένα χρόνο της αθλήτριας του Γ.Σ.Κοζάνης, Ελισάβετ Παφίλη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΔΑΚ θα γίνει φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ομάδα Πρωταθλητές Πεύκων όπου παίζει φέτος η Ελισάβετ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. και θα έχει χαρακτήρα καθαρά φιλικό αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ για τα Πεύκα και της ΕΣΠΕΜ για το Γ.Σ.Κοζάνης.

Αναμένουμε φυσικά να βρεθεί στο γήπεδο πολύς κόσμος που αγαπάει το βόλεϊ και την ομάδα μας καθώς μπορεί να είναι φιλικό το παιχνίδι αλλά οι δύο προπονητές Τιτέλης και Ιωαννίδης θα δουν την πρόοδο που έχουν κάνει οι αθλήτριες αλλά και ο κόσμος θα δει ωραίο θέαμα. Κι αυτό γιατί οι αθλήτριες και των δύο αντιπάλων αναμένεται να παίξουν ελεύθερο βόλεϊ χωρίς το άγχος των βαθμών και χωρίς σκοπιμότητες.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι όπως αναφέρεται και στην αρχή, αποτελεί συμφωνία των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή της βασικής πασαδόρου μας μέχρι πριν από 3 χρόνια, της Παφίλη που θα αγωνιστεί για μια χρονιά στην ομάδα των Πεύκων. Η Διοίκηση των Πεύκων είχε αποδεχθεί να έρθει στην Κοζάνη για το φιλικό αυτό που αποτελεί όρο της συμφωνίας για τη μεταγραφή της αθλήτριας μας με υποσχετική. Θυμίζουμε ότι παρόμοια συμφωνία είχε γίνει και με την ομάδα Ελπίδα Αμπελοκήπων για τη μεταγραφή της Γκοβεδάρου.

 

 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ

 

Συνεχίζεται η καλή παράδοση στο Σύλλογό μας, αφού ο Γ.Σ.Κοζάνης συγχαίρει τις αθλήτριες που έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας τον Ιούνιο και πέτυχαν. Αυτές είναι οι:

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ- ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΟΝΤΣΑ- ΦΥΣΙΚΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΝΤΟΜΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΧΑΝΙΑ)

ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΟΥ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

ΦΑΚΙΤΣΑ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ)

ΓΚΑΡΑΛΙΟΥ-ΔΙΕΘΝΩΝ&ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)

 

Έξι  αθλήτριες του Συλλόγου μας ανοίγουν τα φτερά τους για να κατακτήσουν… νίκες και στο επίπεδο της μεταλυκειακής μόρφωσης. ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια για την επιτυχία σας που αντανακλά και σε εμάς λίγο αφού ανήκετε στον Γ.Σ.Κοζάνης. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε ήταν πολλές και μεγάλες, αλλά εσείς δεν το βάλατε κάτω και τα καταφέρατε. Ευχόμαστε να είστε πάντα καλά, να διαπρέψετε στις σπουδές σας και να μην εγκαταλείψετε το άθλημα που αγαπάτε.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 130

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ