Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
Δ.ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Ν.ΒΟΤΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜ
Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 20:18

 

Από την ΕΣΠΕΜ μας ενημέρωσαν ότι η πρώτη συγκεντρωτική προπόνηση παγκορασίδων όλης της Ένωσης θα γίνει αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξάνδρειας. Στη συγκεντρωτική αυτή προπόνηση της Προεθνικής κλήθηκαν από όλα τα σωματεία της ΕΣΠΕΜ συνολικά 26 κορίτσια. Ανάμεσά τους και οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης Δέσποινα ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ και Νεφέλη ΒΟΤΣΗ. Η προπόνηση αυτή που είναι πολύ σημαντική θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και θα την παρακολουθήσει ο Προπονητής της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων κ. Κωνσταντίνος Γκούντας.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τους ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885, κ. Ρέτζιο Νικόλαο 6932733183 ή την ΕΣΠΕΜ τηλ. 2382023152.

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ
Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 16:39

 

Δίκαιη νίκη, με 3-1 σετ, για τους Πάνθηρες σε βάρος του Γ.Σ.Κοζάνης  σε ένα  μέτριο παιχνίδι που έγινε στην έδρα τους για το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ. Πάλεψε η ομάδα μας, προσπάθησε, αγωνίσθηκε, αλλά μας λύγισαν οι λανθασμένες επιλογές στην υποδοχή και όταν κάποιες αθλήτριες προσπάθησαν να συμμαζέψουν την όλη κατάσταση η ομάδα δεν είχε  διάρκεια. Συνολικά μας έλειψαν οι σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία των σετ αφού τα τρία από τα τέσσερα που παίχθηκαν κρίθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ παρουσιάσαμε συγκεκριμένες αδυναμίες που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Μπορεί να ήταν ένα τοπικό ντέρμπυ, αλλά αν και προσπάθησαν τα κορίτσια μας να ξεπεράσουν το ψυχολογικό πρόβλημα, δεν είχαμε επιτυχημένες επιλογές. Στο τρίτο  σετ...όταν ο Δημήτρης Τιτέλης έκανε τις παρεμβάσεις του και αρκετές αλλαγές σε ρόλους και πρόσωπα μειώσαμε σε 2-1, φάνηκε η ομάδα να έχει συνέλθει, όμως στο τέταρτο σετ αντί το ψυχολογικό προβάδισμα να το έχει η ομάδα μας, ξαναεμφανίστηκαν οι ίδιες αδυναμίες και μοιραία χάθηκε το παιχνίδι.

Πονάει το γεγονός ότι, σε 9 παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όπου έχουμε υποστεί 3 ήττες, οι δύο από αυτές είναι κολλητές σε συνεχόμενες αγωνιστικές, αλλά, αυτή η ομάδα μας θα ανακάμψει, έχει πολύ καλό προπονητή, έχει χαρακτήρα, και πείσμα και αθλήτριες που την αγαπούν.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία από τη κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία ήταν η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που έκανε και χρέη εφόρου στον πάγκο της ομάδας μας, η Γενική Γραμματέας Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης και ο σύμβουλος Γιώργος Σιώλιας.

*Τα σετ: Τα σετ: 25-18, 25-21, 23-25, 25-11

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Δύντσικου, Ντέρου, Τιτέλη, Παφίλη, Τσουτζίδου, Ζυμάρα, Κανίνα, Πάπιστα, Μπουρνιώτη, Παπαζήση, Τότσκα, Καλημέρη, Κυρατζίδου, Αθανασιάδου.

 

 

 
ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 07:23

 

Στα Γρεβενά αυτή τη φορά θα κάνουν την προπόνηση τους με την Προεθνική Παγκορασίδων οι τρεις αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που κλήθηκαν από τον ΠΟΠ της ΕΣΠΕΜ Βαγγέλη Φωτόπουλο. Συγκεκριμένα η παρουσία των αθλητριών μας, ΒΟΤΣΗ Νεφέλης, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινας και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελίας θα είναι στο κλειστό των Γρεβενών, όπου μαζί με άλλες 14 αθλήτριες από τα σωματεία βόλεϊ των γύρω Νομών θα κάνουν προπόνηση με τον ΠΟΠ κ. Φωτόπουλο. Η προπόνηση αυτή θα γίνει την Δευτέρα 11/12/2017 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών.   Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 16:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την ΕΣΠΕΜ   τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΡ. 3-0 σετ
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 17:18

 

Η ομάδα βόλει Παγκορασίδων  του Γ.Σ.Κοζάνης  που προσφέρει χαρά και συγκινήσεις στους φίλους που την ακολουθούν νίκησε με 3-0 σετ τον Αστέρα Γρεβενών στο Κλειστό του Αγ. Γεωργίου, φτάνοντας στην τρίτη νίκη της σε 5 αγώνες στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ και στη δεύτερη συνεχόμενη. Έτσι η Βάσω Παγούνη και τα κορίτσια της συνεχίζουν με ωραίες εμφανίσεις και με νίκες να αποκτούν εμπειρίες και να μαθαίνουν καλύτερα το άθλημα που υπηρετούν.

Οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης προετοιμάζονται μέσα από αυτά τα παιχνίδια για να γίνουν ατομικά και ομαδικά όλο και καλύτερες προκειμένου σε λίγα χρόνια να στελεχώσουν τη Γυναικεία μας ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι η απόδοση της ομάδας μας αποκτά σταθερότητα και με το δικό τους πείσμα και την προσπάθεια που κάνουν σε προπονήσεις και στους αγώνες τα κορίτσια μας θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Συνεχίζουμε λοιπόν παιχνίδι με παιχνίδι, με υπερηφάνεια για ότι δημιουργούν οι αθλήτριες μας μαζί με την προπονήτρια τους, δουλεύοντας και παλεύοντας μέσα σε δύσκολες καταστάσεις, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς ο ανταγωνισμός έχει επεκταθεί πλέον και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Και είναι αυτές οι νίκες που μας πεισμώνουν περισσότερο και μας ωθούν σαν ομάδα να προχωράμε και να βελτιώνουμε τομείς που αρχικά είχαμε αντιξοότητες.

Αλλωστε, τίποτα δεν ήταν ούτε είναι εύκολο για το βόλει στο Γ.Σ.Κοζάνης. Δεν πειράζει, ας είμαστε όλοι καλά και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί ενωμένοι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας λοιπόν αλλά και στη φιλοξενούμενη ομάδα του Αστέρα για το όμορφο παιχνίδι.

*Άριστη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση ήταν στον αγώνα ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 25-17,25-9, 25-15

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Σιμιτζή, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Βότση, Λαμπριανίδου, Ζαφειρίου, Δημοπούλου,  Βλαχοπούλου Κ, Ματζαρίδου,  Γιαννακίδου, Παπδοπούλου, Γκιαούρη, Πελιβανίδου

 
ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

 

Σε κάθε αγωνιστική περίοδο  διαπιστώνουμε ότι αρκετές αθλήτριές μας συνεχίζουν την παράδοση του Γ.Σ.Κοζάνης που ανέκαθεν βγάζει αθλήτριες που τα καταφέρνουν εξίσου καλά στο βόλεϊ και στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Για μας ως Διοίκηση πάντως το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η στάση ζωής  που είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να μείνουν προσηλωμένα στο στόχο τους, να συνεχίσουν να είναι αφοσιωμένα στις δραστηριότητες που βοηθούν στην κοινωνική συναναστροφή, όπως είναι ο αθλητισμός και ειδικότερα το βόλεϊ, να καταλάβουν ποιος είναι ο δικός τους προσωπικός ρόλος στην ομάδα.

Οι δικοί τους άνθρωποι, θα μπορέσουν να τις στηρίξουν κυρίως όταν αυτές σε κάποιες στιγμές δε θα αντέξουν την πίεση και θα μείνουν λίγο πιο πίσω. Και αυτή είναι η υποχρέωση τόσο των γονέων όσο και των προπονητών και των παραγόντων της ομάδας. Ολοι πρέπει να συνεχίσουν  προτρέποντας τα κορίτσια τους να πηγαίνουν διαβασμένα στο σχολείο, να πάρουν εφόδια για την παρουσία τους στο μέλλον ως επαγγελματίες αλλά και για την εν γένει καθημερινότητα τους, να συνεχίσουν να αθλούνται, να γελάνε, να χαίρονται, να συγκινούνται, να κλαίνε, να σηκώνονται όταν πέφτουν.  Η συνέπεια των κοριτσιών μας  δεν πρέπει να περιορίζεται σε φορείς κοινωνικής δικτύωσης,  δεν πρέπει να περιορίζεται στο facebook  και στο instagram.

Η εξωστρέφεια είναι απαραίτητη όπως και η συμμετοχική δράση σε σπορ που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία ιδίως των κοριτσιών όπως είναι το βόλεϊ. Αλλά αυτή  είναι, μόνο η μία προϋπόθεση. Το κυριότερο είναι οι αθλήτριες να ανταποκρίνονται το ίδιο καλά σε όλα τα καθήκοντα τους. Τα οποία σε αυτή τη φάση είναι να τα πηγαίνουν καλά και στο άθλημα και στα μαθήματα για να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

 

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 1-3 σετ ΤΟΥΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 19:17

 

Είναι προφανές ότι από την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Νεανίδων οι μικρότερες αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης μόνο όφελος είχαν. Κι αυτό γιατί έδειξαν το ταλέντο τους όχι μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε παιχνίδια που η μπάλα έκαιγε. Άλλοτε δικαίωσαν τις προσδοκίες του προπονητή τους Δ.Τιτέλη, άλλοτε δεν τα κατάφεραν. Αλλά σε κάθε περίπτωση το κέρδος και το όφελος το εισπράττει ο Σύλλογος. Απλά υπάρχει μια κάποια πικρία που αυτή η ομάδα είχε τις δυνατότητες να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει χαρακτήρα σε 2-3 αγώνες και χάθηκε αυτή η πιθανότητα. Ότι και να γίνει στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος η τρίτη θέση πήγε στον Αρχέλαο Κατερίνης μέσα στο ΔΑΚ όπου χάσαμε με 1-3 σετ. Αν σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα μας είχε κάνει τα μισά λάθη απόσα έκανε τελικά και παίρναμε έστω ένα σετ - ακόμα κι αν χάναμε- θα ήταν τώρα τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Όμως με τα ΑΝ και τα ΙΣΩΣ δεν κερδίζονται οι αγώνες. Οπότε μένουμε σε αυτή την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πάνθηρες και στη νίκη με 1-3 σετ. Αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι η θετική πλευρά από τις εμπειρίες που έχουν μαζέψει οι αθλήτριες μας, εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν στο επόμενο βήμα που έχουν μπροστά τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε για την ομάδα μας πολύ συγκεντρωμένα και αποφασιστικά κερδήθηκε το πρώτο σετ, στη συνέχεια οι γηπεδούχες ισοφάρισαν, αλλά στα επόμενα δύο σετ οι δικές μας αθλήτριες κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα και κατακτήθηκε το τρίποντο. Τους βοήθησε στον ψυχολογικό τομέα και στην κατάκτηση της νίκης και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό του Αγίου Γεωργίου και συμπαραστάθηκε στα κορίτσια μας.

*Άψογη η διαιτησία της κ. Καραπάνου. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 22-25, 25-23, 19-25, 11-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δημ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα.

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΧΟΣ ΕΧΑΣΑΝ 0-3 σετ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

 

Το Σάββατο 2/12 χάσαμε μέσα στην έδρα μας από το Γ.Σ.Γρεβενών με 0-3 σετ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς, τα Γρεβενά  είχαν  πιο  σταθερή απόδοση σε σχέση με τον Γ.Σ.Κοζάνης που χρειάσθηκε να διαχειρισθεί, εκτός από τα λάθη που έκαναν οι αθλήτριες μας και το άγχος λόγω κυρίως της έλλειψης εμπειριών.

Σε όλα τα σετ είδαμε μια ανεξήγητη διστακτικότητα ιδίως σε κρίσιμα σημεία, όταν πήραμε κάποιες φορές κεφάλι στο σκορ, οι αντίπαλες βασιζόμενες στη δική μας   μετριότητα και σε απανωτά λάθη κέρδισαν όλα τα σετ και αναπόφευκτα ήρθε το 0-3 που αποτυπώθηκε στο φύλλο αγώνα. Το άγχος και όχι μόνο μας ...έφαγε...

Ωστόσο δεν παραγνωρίζουμε ότι ο Γ.Σ.Γρεβενών είναι πρώτος και αήττητος στη βαθμολογία και αυτό το επιβεβαίωσε με τη νίκη επί της ομάδας μας. Υπό κάποιες άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να του βάλουμε περισσότερο δύσκολα και να μην χάσουμε χωρίς να πάρουμε κάποιο σετ, αν οι αθλήτριες μας δεν έκαναν τόσα μαζεμένα πανομοιότυπα λάθη που κόστιζαν φυσικά πόντους. Αλλά εμείς πιστεύουμε στην ομάδα αυτή του Τιτέλη. Θεωρούμε ότι έχουμε  πολύ καλή ομάδα, αθλήτριες με ταλέντο και αφοσίωση και σίγουρα θα πάρουμε  πολλές χαρές αρκεί να μαθαίνουν από τα λάθη τους και να μην τα επαναλαμβάνουν.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία ήταν η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης, ο  Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

*Τα σετ: 18-25, 18-25, 21-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):Ντέρου, Τιτέλη, Τσουτζίδου, Παφίλη, Δύντσικου, Κανίνα, Κυρατζίδου, Ζυμάρα, Παπαζήση, Πάπιστα, Τρυφώνη, Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Καλημέρη

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΨΥΧΩΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

 

 

Η ομάδα Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης την Κυριακή 26/11/17 νίκησε με 1-3  σετ στη Φλώρινα τον Ήφαιστο κάνοντας μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στους γηπεδούχους που ήταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Η ομάδα μας έτσι με αυτή τη νίκη που ήταν η πρώτη που πήρε το τρίποντο (σε άλλη μία νίκη πήραμε 2β.) βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα, αν και στην πρώτη θέση βρίσκονται 5 ομάδες… Το παιχνίδι ήταν πολύ  όμορφο και θεαματικό. Ο Γυμναστικός  ήταν πιο ψύχραιμος σε κρίσιμα σημεία του πρώτου σετ το οποίο κατέκτησε δύσκολα, όμως  ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο σετ και στο τέταρτο σετ και πήρε δίκαια τη νίκη σε βάρος μίας αξιόμαχης ομάδας η οποία είχε μειώσει  σε 1-2 και ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο καθοριστικό τρίτο σετ όπου οι αθλήτριες μας ήταν πολύ αποφασιστικές και πειθαρχημένες στις οδηγίες της προπονήτριας τους Βάσως Παγούνη. Εμείς ανεξάρτητα από την έκβαση του κάθε αγώνα συνεχίζουμε να δουλεύουμε, με περισσότερη όρεξη, έχοντας χαμηλά το κεφάλι, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να βελτιωθούμε, να έχουμε προπάντων τα κορίτσια μας υγιή και γερά και όπως έχουμε μάθει μέχρι τώρα σεβόμαστε πρώτα  τον εαυτό μας και μετά τον κάθε  αντίπαλο και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Εξαιρετική ήταν  η συμπεριφορά και η συμπαράσταση των φίλων του Συλλόγου που ακολουθούν τις αποστολές εκτός έδρας.

*Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Πορτοκαλίδη. Στη Γραμματεία η  κ. Ψαρά.

*Από τη Διοίκηση στη Φλώρινα κοντά στην ομάδα ήταν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 24-26, 20-25, 26-24, 17-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη):  Τσικοπούλου, Ζαφειρίου, Λαμπριανίδου, Σημιτζή, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β, Δημοπούλου Βλαχοπούλου Κ,  Ζυγανιτίδου, Ματζαρίδου, Καραγιάννη, Χρήστου, Κωνσταντινίδου

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ