Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙΤΕΛΗΣ
Δευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 15:36

 

Τελειώνοντας όχι μόνο η χρονιά αγωνιστικά αλλά και οι συχνές και σχεδόν καθημερινές προπονήσεις ζητήσαμε από τον προπονητή μας των Τμημάτων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων, Δημήτρη Τιτέλη να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις.

1-Πως αισθάνεσαι που δύο τμήματα που εσύ κοουτσάρισες ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΝΕΑΝΙΔΩΝ φέτος πήραν μετάλλιο;

Σίγουρα χαρούμενος και δικαιωμένος για τις προσπάθειες και τις θυσίες των κοριτσιών και τις δικές μου.

 

2-Ποια ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τα δύο αυτά διαφορετικά τμήματα να κατακτήσουν τελικά την 3η θέση των βαθμολογιών τους;

Δεν υπάρχουν μυστικά στον αθλητισμό αν έχεις όλες τις αθλήτριες στο γήπεδο είναι σοβαρές και έχουν διάθεση για δουλειά το αποτέλεσμα θα έρθει.

3-Ποια ήταν τα πιο σοβαρά προβλήματα στο Τμήμα Γυναικών;

Μετά τις απόκριες οι μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες εκτός κάποιων εξαιρέσεων στην κυριολεξία «εξαφανίστηκαν» από το γήπεδο. Προέκυψαν και κάποιες απουσίες λόγω μικροτραυματισμών και ασθενειών και η ομάδα στηρίχτηκε στις μικρότερες και πιο άπειρες αθλήτριες.

4-Για την φετινή ομάδα σου των ΓΥΝΑΙΚΩΝ τι έχεις να πεις;

Το γυναικείο τμήμα είναι το δυσκολότερο στο σύλλογο γιατί κάθε χρόνο ανανεώνεται σε ποσοστό πάνω του 50%.Αυτό γίνεται γιατί φεύγουν τα κορίτσια της Γ΄Λυκείου για σπουδές, αποχωρούν κάποιες μεγαλύτερες και ''ανεβαίνουν'' μικρότερες. Είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο κάθε χρόνο να ετοιμάζεις νέα ομάδα.

5-Ποια ομάδα σε δυσκόλεψε  περισσότερο μέσα στη σεζόν;

 

 

Οι δύο πρώτες ομάδες, Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών και Ποσειδώνας Βέροιας. Θεωρώ πως η τελική βαθμολογία είναι δίκαιη.

6-Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί ο Γ.Σ.Κοζάνης να ανέβει στην Α2;

Να υπάρξει συγκεκριμένο και ξεκάθαρο πλάνο για το στόχο αυτό. Με την ομάδα κάθε χρόνο να ανανεώνεται αυτό απλά δεν γίνεται. Αν η ομάδα μείνει ίδια και υπάρξουν επιστροφές δικών μας αθλητριών που αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους αυτό γίνεται και μάλιστα εύκολα. Το θέμα είναι πως αλλάζεις αυτή τη νοοτροπία στις αθλήτριες και στους γονείς τους.

 

7-Ο Γ.Σ.Κοζάνης βγάζει ταλέντα από τα φυτώριά του και πώς μπορεί να βγάζει περισσότερα;

Αυτό το πλεονέκτημα είναι που μας κάνει να είμαστε κάθε χρόνο ανταγωνιστικοί μιας και οι ώρες των προπονήσεων είναι πολύ λίγες.

 

8-Τι κατά τη γνώμη σου πρέπει να γίνει συνολικά από το Σύλλογο για το άμεσο και το απώτερο μέλλον για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα;

Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο στα αγωνιστικά τμήματα που φέρνουν τα αποτελέσματα από τη στιγμή που υπάρχει η νοοτροπία «περνάω στο Πανεπιστήμιο και φεύγω». Αυτό  που πρέπει όμως να αλλάξει άμεσα είναι η ποσοτική σχέση Ακαδημίας και αγωνιστικών τμημάτων. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε περισσότερες αθλήτριες στα αγωνιστικά τμήματα από όσες είναι στις ακαδημίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 13:48

 

Στα πλαίσια λειτουργίας του αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας, η ΕΣΠΕΜ  καλεί κορίτσια γεννημένα τα έτη 2004-2005 σε συγκέντρωση για τελική καταγραφή και μετρήσεις, από τους ΠΟΠ Μακεδονίας κ. Ρέτζιο Νικόλαο, κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο και κ. Χειρούλη Γεώργιο, την Πέμπτη 22/06/2017 στο ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ και ώρα 17:00.

Παρακαλούνται τα σωματεία σε συνεργασία με τους προπονητές τους, αφενός να υποδείξουν αθλήτριες που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμασθούν και αφετέρου να φροντίσουν για την ενημέρωση τους ώστε να παραστούν.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή (να φορούν μπλουζάκι του σωματείου τους) και αθλητικά υποδήματα.

 

 
ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ
Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017 04:29

 

Φωτογραφίες: Κώστας Λατσκούλης

Το Σάββατο 03 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά η ετήσια Γιορτή Volley της ΕΣΠΕΜ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Γιαννιτσών κ. Γυριχίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και έκανε απονομή στους Πρωταθλητές των Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κερασόπουλος.

Η γιορτή ξεκίνησε με τον Τελικό Αγώνα του Κυπέλλου Γυναικών  όπου ο  ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ κατέκτησε το κύπελλο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), επικρατώντας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ με 3-0 σετ.

Στη συνέχεια έγιναν  οι απονομές κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων και στις δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα. Οι ομάδες που βραβεύθηκαν είναι οι εξής :

Ανδρών :  1. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  3. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Β΄ Εθνική Γυναικών:  1.ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  2. ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 3. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τοπικό Γυναικών : 1. ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ  2. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ  3. ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εφήβων : 1. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  2. ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ  3. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Νεανίδων: 1. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  2. ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ   3. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Παίδων :  1. ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  2. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ   3. ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ

Κορασίδων: 1. ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  2. ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  3. ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από τον Γ.Σ.Κοζάνης ήταν στη γιορτή του βόλεϊ ο Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Κώστας Λατσκούλης, ο οποίος παρέλαβε από τους διοργανωτές τα μετάλλια για τις αθλήτριες του Συλλόγου μας που απουσίασαν ενώ ήταν επίσης και ο προπονητής της ομάδας μας Γυναικών και Νεανίδων που πήραν μετάλλια για τις δύο τρίτες θέσεις των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Δημήτρης Τιτέλης μαζί με αθλήτριες.

 

 
ΤΑ ΜΙΝΙ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ
Τρίτη, 30 Μάιος 2017 16:52

 

Φωτογραφίες: Νικολέτα Μπούσιου

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών, πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά το Τουρνουά Μινι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ Φιλώτα σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου 2017, στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

 

Συνολικά δέκα Σύλλογοι από την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και περίπου 400 μικρές αθλήτριες, έδωσαν βροντερό παρών για άλλη μια φορά σε μια γιορτή για το άθλημα. Η ομάδα μας πάντως ήταν συνεπής και σε αυτό το τουρνουά με 30 αθλήτριες. Τα παιχνίδια έγιναν  μέσα στο κλειστό του Αμυνταίου λόγω του άστατου καιρού. Τα παιδιά μας το χάρηκαν πολύ αφού από κάθε συμμετοχή σε τουρνουά έχουν να αποκομίσουν πολλά οφέλη. Τις αθλήτριες συνόδεψε ο προπονητής Δημήτρης Τιτέλης και από τη Διοίκηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και η έφορος των τμημάτων μίνι Νικολέτα Μπούσιου.

Οι αθλήτριες της ομάδας μας που συμμετείχαν στο τουρνουά του Φιλώτα ήταν οι εξής: Βαρυτιμίδου Χριστιάνα, Ντέρου Εμμανουέλα, Ζαφειρίου Βίβιαν,

Κοεμτζοπούλου Αθηνά, Σαλαούνη Ανδριάνα,  Πατσίκα Χαρούλα, Μιμήτου Ζωή,Μιμήτου Παναγιώτα, Γαύρου Μαρία, Παπαθανασίου Έρικα, Φούκα Σοφία, Θεοδωρίδου Ευαγγελία, Κουντουρά Αναστασία, Κοεμτζοπούλου Μερόπη, Χατζηδάμου Ευαγγελία, Ευγενίδου Σοφία, Πατμανίδου Μαργαρίτα, Τσαμουρτζή Βάγια, Παπαθανασίου Ματίνα, Σερέτη Νίκη, Ζαφειρίου Βασιλική, Καλογερίδου Ιωάννα, Χαρέλα Δέσποινα, Καλτσίδου Μαρία, Κοντοπούλου Κατερίνα, Σαλαούνη Γεωργία, Καζαντζίδου Ιωάννα, Χατζηδάμου Παναγιώτα, Βότση Νεφέλη,  Σκούμπα Βασιλική, Καλτσίδου Ελένη

 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ
Τετάρτη, 24 Μάιος 2017 08:18

 

 

Όπως αναμενόταν δεν είχαμε μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή 21/5/2017 . Από τη μία η μέρα ήταν μεγάλη γιορτή αφού ήταν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και ιδιαίτερα στην Κοζάνη υπάρχουν πολλοί και πολλές με αυτά τα ονόματα. Από την άλλη και πέρσι στην αντίστοιχη πρεμιέρα υπήρχαν πολλά κορίτσια ενώ σιγά-σιγά είχαν αρχίσει να αραιώνουν.

Από την δεύτερη αγωνιστική του 2ου Πρωταθλήματος Φιλίας του Γ.Σ.Κοζάνης απουσίαζαν αρκετές αθλήτριες. Η ομάδα ΚΑΛΥΨΩ είχε τις λιγότερες απούσες, μόνο δύο. Από την ομάδα ΑΡΤΕΜΙΣ απουσίαζαν τρεις αθλήτριες. Από την ομάδα ΑΦΡΟΔΙΤΗ απουσίαζαν 4 αθλήτριες και τέλος από την ομάδα ΑΜΑΖΟΝΕΣ απουσίαζαν 6 αθλήτριες. Έτσι η ομάδα Αμαζόνες πήρε εσωτερική ενίσχυση από την ομάδα Άρτεμις τις Κοβλακά και Δημοπούλου για να αγωνιστεί γιατί δεν συμπλήρωναν ούτε εξάδα.

Κατά τα λοιπά και ο κόσμος ήταν λιγότερος απότι το Σάββατο που ήταν η πρεμιέρα αλλά παίχθηκε και πάλι καλό βόλεϊ, τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν και γενικά αυτή η διοργάνωση σίγουρα έχει προσφορά στο Σύλλογο. Φυσικά ήταν πανταχού παρών ο Γενικός Αρχηγός της διοργάνωσης ο Γιώργος Ντέρος, επίσης ήταν στο γήπεδο και ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και ο σύμβουλος κ. Γ.Σιώλιας.

Στο πρώτο παιχνίδι ήταν διαιτητής η Αθ. Ντέρου που αγωνίστηκε ως παίχτρια με την ομάδα Αμαζόνες και στο δεύτερο παιχνίδι διαιτήτευσε η Τριφώνη που αγωνίστηκε  στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα Άρτεμις. Και οι δύο αθλήτριες μας στο ρόλο της διαιτητή τα πήγαν περίφημα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Αμαζόνες κέρδισαν με 2-1 σετ την Καλυψώ και η Αφροδίτη κέρδισε την Άρτεμη με 2-0 σετ. Να σημειώσουμε ότι επειδή απουσίαζε ο Δ.Τιτέλης τις ομάδες του κοουτσάρισε εκτάκτως η Μάρθα Ματσαρίδου.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΡΤΕΜΙΣ 2-0

25-21, 25-22

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (κόουτς Β.Παγούνη): Σιμιτσή, Βλαχοπούλου, Κωνσταντινίδου, Πεχλιβανίδου  Ματσαρίδου, Βασιλειάδου,  Μόσχογλου, Ανουλίδου.

ΑΡΤΕΜΙΣ(κόουτς Μ.Ματσαρίδου): Τριφώνη, Δημοπούλου, Λούτα, Κοβλακά, Τίγγου, Ηλιάδου, Παπαδοπούλου Κ

.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΚΑΛΥΨΩ 2-1

18-25, 25-19, 15-8

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (κόουτς Μ.Ματσαρίδου): Ντέρου,  Καραϊσκάκη, Πασχαλίδου, Μαμάτσιου, Κοβλακά, Κυρατζίδου, Δημοπούλου

ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Β.Παγούνη): Γκιαούρη, Λαμπριανίδου, Μπουρνιώτη Ζιώγα, Τζημοπούλου, Τρέμη, Αθανασιάδου, Λαμπαδά

 

*Το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαίου2017 που θα διεξαχθεί η τρίτη και τελευταία ημέρα της εσωτερικής αυτής διοργάνωσης, αλλά θα γίνουν και οι απονομές.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ

ΑΜΑΖΟΝΕΣ   4-1   4β.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ    2-2   3β.

ΑΡΤΕΜΙΣ       2-2   3β.

ΚΑΛΥΨΩ       1-4   2β.

 

 

 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ
Τετάρτη, 31 Μάιος 2017 17:57

 

 

 

Φωτογραφίες: Μ.Παπαχαντζή

 

Συναρπαστικά παιχνίδια έγιναν την Κυριακή 28 Μαϊου 2017, στο 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Κοζάνης με τη φροντίδα και την επιμέλεια του Αντιπροέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Ντέρου. Αυτή ήταν η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του εσωτερικού τουρνουά και είχαμε την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας ομάδας και τις απονομές. Στη διάρκεια των 3 αγωνιστικών πολλά κορίτσια από τις υποδομές μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χαρούν, να κερδίσουν ή να χάσουν, να ζήσουν δηλαδή ωραίες στιγμές με το παιχνίδι και φυσικά το ταλέντο τους.

Πολλοί γονείς έδωσαν το παρών στην τελευταία μέρα του εσωτερικού τουρνουά, χειροκρότησαν , επευφήμησαν και χάρηκαν για το ωραίο βόλεϊ που έπαιξαν οι θυγατέρες τους και οι συναθλήτριές τους. Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές από τον Πρόεδρο κ. Δ.Παφίλη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γ.Ντέρο, αλλά φέτος κάναμε και μια καινοτομία, καλέσαμε και 3 μέλη του Γ.Σ.Κοζάνης που είναι και χορηγοί της ομάδας να παραβρεθούν και να κάνουν και αρκετές απονομές. Έτσι απονομές έκαναν η κ. Κογιοπούλου, ο κ. Μαμάτσιος και η κ. Κουκουλοπούλου ενώ παράλληλα συγχάρηκαν και τη Διοίκηση και τις αθλήτριες για το υψηλό επίπεδο που είχαν σε όλη τη διάρκεια της σύντομης διοργάνωσης. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι από τέτοιες διοργανώσεις και τα παιδιά αλλά και ο Σύλλογος βγαίνουν κερδισμένοι.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

**ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΚΑΛΥΨΩ 0-2 ….Διαιτησία:Γ.Ντέρος

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (κόουτς Β.Παγούνη): Τσικοπούλου, Σιμιτσή, Ματσαρίδου, Βλαχοπούλου Β., Πεχλιβανίδου, Μόσχογλου, Βασιλειάδου, Βλαχοπούλου Κ., Κωνσταντινίδου

ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Γκιαούρη, Λαμπριανίδου, Τζημοπούλου, Αθανασιάδου, Μπουρνιώτη, Βότση

>>Λόγω προσωπικής υποχρέωσης  ο Δ.Τιτέλης έπρεπε να φύγει  μετά το πρώτο παιχνίδι και την ομάδα του Άρτεμις την κοουτσάρισαν ο έφορος  Δ.Παγούνης και η αθλήτρια των Κορασίδων Χ.Παφίλη. Το  υπηρεσιακό δίδυμο τα πήγε πολύ καλά αφού η Αρτεμις κέρδισε τον αγώνα.

**ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2-1….Διαιτησία :Γ.Ντέρος

ΑΡΤΕΜΙΣ (κόουτς Δ.Παγούνης-Χ.Παφίλη): Τριφώνη, Ζαφειρίου, Δημοπούλου, Κοβλακά, Καλημέρη, Παπαδοπούλου Κ., Λούτα.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Τιτέλη, Ντέρου, Καραϊσκάκη, Γρηγοριάδου, Σαμαρά, Μαμάτσιου, Παπαδοπούλου Φ., Χρήστου.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΜΑΖΟΝΕΣ            5β. 5-3 σετ

2.ΑΡΤΕΜΙΣ                 5β. 4-3 σετ

3. ΚΑΛΥΨΩ                4β. 3-4 σετ

4.ΑΦΡΟΔΙΤΗ             4β. 2-4 σετ

 

 
ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ
Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 17:36

 

«Το Σάββατο 03 Ιουνίου 2017, στο ΔΑΚ Γιαννιτσών " Έλλη Μυστακίδου" θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γιορτή VOLLEY της ΕΣΠΕΜ.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 18:00 με τον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθούν οι απονομές κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων και στις δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

Η παρουσία των αθλητών-τριων των πρωταθλητριών, δευταθλητριών, τριταθλητριών  ομάδων είναι τελείως απαραίτητη και παρακαλούμε πολύ για τη συμμετοχή στη Γιορτή μας όλων των αθλητών – τριων , προπονητών, παραγόντων και όλων των φίλων του VOLLEY»

Αυτή είναι η πρόσκληση από την ΕΣΠΕΜ. Εμείς θα είμαστε εκεί με τον προπονητή μας Δημήτρη Τιτέλη που κατέκτησε με την ομάδα μας των ΓΥΝΑΙΚΩΝ την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και με την ομάδα μας των ΝΕΑΝΙΔΩΝ επίσης την τρίτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

 

 
ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Δευτέρα, 22 Μάιος 2017 19:32

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Φωτογραφίες: Νικολέτα Μπούσιου

 

Τιμώντας την ομάδα της Καστοριάς που διοργάνωσε μίνι τουρνουά συμμετείχαμε ως Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης την Κυριακή το πρωί σε αυτή τη διοργάνωση. Την αποστολή των αθλητριών μας ως προπονήτρια συνόδεψε η Μάρθα Ματσαρίδου η οποία ήταν από κοντά στις προσπάθειες των κοριτσιών μας που αγωνίστηκαν με ψυχή και πάθος σε όλους τους αγώνες που είχαν ορισθεί. Μπορεί σε τέτοιου είδους τουρνουά να μετρά πιο πολύ απόλα η συμμετοχή και όχι το αποτέλεσμα αλλά σε κάθε περίπτωση οι αθλήτριες τα πήγαν καλά μέσα στα πλαίσια της φιλικής σημασίας ενός τέτοιου γεγονότος. Σημασία πάντως για μας  δεν έχει, σε αυτές τις ηλικίες, η νίκη σε τουρνουά, αλλά, η συμμετοχή και η εμπειρία. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τις κόρες τους αλλά και αυτούς που ήταν παρόντες και στο τουρνουά στην Καστοριά. Από τους διοργανωτές προσφέρθηκαν στις αθλήτριες όλων των συλλόγων από ένα σάντουϊτς και από ένα μπουκαλάκι νερό. Ευτυχώς ο καιρός βοήθησε και έγιναν καλά παιχνίδια, το χάρηκαν πολύ τόσο οι αθλήτριες όσο και οι γονείς τους.

Την αποστολή του Γ.Σ.Κοζάνης που πήγε στην Καστοριά με λεωφορείο που ναύλωσε ο Σύλλογος συνόδεψαν από την Διοίκηση ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης που ήταν στο τουρνουά και ως εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΜ,  ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος και ο Ταμίας κ. Παρασκευάς Μουτσιούνας. Επίσης στην Καστοριά ήταν και η έφορος των τμημάτων Ακαδημιών Νικολέτα Μπούσιου.

Από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ.Κοζάνης στο τουρνουά της Καστοριάς πήραν μέρος οι εξής αθλήτριες: Ζαφειρίου Βίβιαν, Καλογερίδου Ιωάννα, Σημανδράκου Αφροδίτη, Γαύρου Μαρία, Ντέρου Εμμανουέλα, Ηλιάδου Σοφία, Ζαφειρίου Βασιλική, Τσαμουρτζή Βάγια, Ευγενίδου Σοφία,  Καλτσίδου Ελένη, Φασούλα Χριστίνα, Χατζηδάμου Παναγιώτα, Παντσίδου Σοφία, Μιμήτου Ζωή, Ζυγανητίδου Χαρά, Λάκκα Αναστασία, Βότση Νεφέλη, Σάννα Μαριαλένα, Καλτσίδου Μαρία, Φούκα Σοφία, Τότσκα Ματίνα, Χατζηδάμου Ευαγγελία, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ζιώγα Σοφία, Θεοδωρίδου Ευαγγελία, Παντσίδου Ελένη, Σκούμπα Βασιλική, Χαρέλα Δέσποινα, Πακαπούκα Αθηνά, Πατμανίδου Μαργαρίτα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 130

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ