Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΝΕΥΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

 

Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αρχέλαο Κατερίνης η ήττα ήρθε φυσιολογικά μια που οι αθλήτριες μας μπήκαν μεν δυνατά και με σκοπό να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούσαν απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα που μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα να μην πηγαίνει και πολύ καλά, όμως μέσα στην έδρα μας βρήκε λύσεις απέναντι σε ημιτελείς προσπάθειες των δικών μας αθλητριών. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2 σετ, δείξαμε κάποιο εγωισμό και κάποια αντίδραση και μειώσαμε σε 1-2 σχετικά εύκολα, όμως στο τέταρτο και τελευταίο σετ παρουσίασε η ομάδα μας το ίδιο ψυχολογικό πρόβλημα που την χαρακτηρίζει και χάσαμε με 1-3 σετ. Η ουσία είναι ότι στα τελειώματα των σετ δεν είχαμε απαντήσεις και ψυχολογική ετοιμότητα απέναντι στην αντίδραση του Αρχέλαου που σε αυτούς τους τομείς  κυριάρχησε στη συνέχεια και έφθασε στη νίκη.

Αλλά όλα  μέσα στο πρόγραμμα είναι. Πέφτεις, προσπαθείς, βελτιώνεσαι, μαθαίνεις από τα λάθη σου, σηκώνεσαι ξανά. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Και αυτά τα παιχνίδια που κάνουν οι Νεάνιδες μας είναι παιχνίδια για να μαζέψουν εμπειρίες και να παρουσιαστούν σε καλύτερο επίπεδο σε ανώτερα πρωταθλήματα.

*Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Σαρακινίδη που στη Γραμματεία μαζί του συνεργάστηκε η κ. Καραπάνου.

*Από τη Διοίκηση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 23-25,23-25 25-17, 22-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα.

 

 

 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

 

Όπως ενημερωθήκαμε με μήνυμα από την ΕΣΠΕΜ, ο ΠΟΠ της Ένωσης Βαγγέλης Φωτόπουλος κάλεσε για προπόνηση με την Προεθνική ομάδα κοριτσιών 3 αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης.

Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 01/12/2017 και ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς.

Οι αθλήτριες μας ΒΟΤΣΗ Νεφέλη, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Δέσποινα , και ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγελία θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλαδή στις 15:30.

Σε περίπτωση πιθανής απουσίας τους, οι αθλήτριες θα πρέπει να ενημερώσουν τον ΠΟΠ της Ένωσης κ. Φωτόπουλο Ευάγγελο τηλ. 6942019885 ή την Ένωση  τηλ. 2382023152, έως την προηγούμενη μέρα της προπόνησης.

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΑΪ-ΜΠΡΕΪΚ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

 

 

Oι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης κέρδισαν με 2-3 σετ τον γηπεδούχο Ήφαιστο μέσα στη Φλώρινα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.

Οι διακυμάνσεις στην απόδοση μας διέκριναν για ακόμα μία φορά την παρουσία μας, αλλά θα πρέπει να δεχθούμε ότι έως έναν βαθμό αυτές είναι φυσιολογικές καθώς πρόκειται για αθλήτριες που προέρχονται κατά βάση από τα  αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου και δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις.  Ο Ήφαιστος Φλώρινας ήταν αξιόμαχος αντίπαλος και συνετέλεσε με τη μαχητικότητα του ιδίως στα πρώτα δύο σετ όπου οι δικές μας αθλήτριες ήταν αποσυντονισμένες  ώστε να γίνει ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο είχε ενδιαφέρον αν και δεν προσέφερε την ποιότητα που περιμέναμε. Όταν το σκορ έγινε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων η ομάδα μας με τις κατάλληλες κινήσεις από τον κόουτς Δημήτρη Τιτέλη ανασυντάχθηκε και τουλάχιστον μειώθηκαν τα αβίαστα λάθη και οι λάθος επιλογές στην επίθεση και έτσι έγινε το 2-2 στα σετ. Στο τάϊ μπρέϊκ επιβεβαιώθηκε η προφανής ανωτερότητα της ομάδας μας και τελικά πήραμε τους 2β. εμείς και 1β. πήρε και ο γηπεδούχος Ήφαιστος. Μπράβο και στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης  και στον προπονητή τους για τη νίκη .Κάθε επιτυχία βοηθά ψυχολογικά και δημιουργεί καλύτερη διάθεση ,χωρίς αμφιβολία .

Ο Γ.Σ.Κοζάνης  έχει μέλλον και συνέχεια και επενδύει στα παιδιά του που τα έδωσαν όλα το Σάββατο στη Φλώρινα  σε ένα παιχνίδι ανατροπών.

Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι. Και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και η ατυχίες. Άλλωστε ,αφού οι αθλήτριες μας μάχονται μέχρι τον τελευταίο πόντο –μιλάμε για το τρίτο σετ και μετά- κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονα και κανένας δεν μπορεί να τις ψέξει. Πάντως εμείς σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα μας προχωράμε με τις ίδιες πάντα αρχές .Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε.

*Διαιτήτευσε με καλή κατά βάση παρουσία η κ. Τότλη. Στη Γραμματεία η κ. Μάτζαρη.

*Από πλευράς Διοίκησης στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 25-14,25-16,21-25,22-25,14-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Δύντσικου, Ζυμάρα, Κανίνα, Κυρατζίδου, Πάπιστα, Τρυφώνη, Αθανασιάδου, Παπαζήση, Καλημέρη, Μπουρνιώτη.

 

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ

 

Οι Πάνθηρες επικράτησαν δίκαια επί της ομάδας μας των Παγκορασίδων με 0-3 σετ μέσα στην έδρα μας. Μόνο κατ όνομα ήταν ντέρμπι ο αγώνας καθώς για ένα περίεργο λόγο η ομάδα μας ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε όλα τα σετ με κάτω τα χέρια.

Ο Γ.Σ.Κοζάνης με σωρεία λαθών σε όλες τις γραμμές δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα και παρουσίασε μια ομάδα με πολλά προβλήματα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Οι αθλήτριες που χρησιμοποιήθηκαν αγωνίστηκαν με όσο ταλέντο και διάθεση διαθέτουν αλλά σε πολλούς πόντους φάνταζε σαν να μην ήταν μέσα στην ψυχολογία του αγώνα.

Μας μένει ένα μεγάλο ΓΙΑΤΊ;

Γιατί χάσαμε σε αυτό το παιχνίδι με τόσο μεγάλη διαφορά σε κάθε σετ, ΓΙΑΤΙ δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε τις αρετές μας σαν ομάδα, ΓΙΑΤΙ δεν μπόρεσαν οι αθλήτριες να βγάλουν ούτε στο ελάχιστο όσα κάνουν στις προπονήσεις…

Σε παιχνίδια σαν και αυτό ,ακόμα και η στιγμιαία ολιγωρία τιμωρείται, πόσο μάλλον η διαρκής ολιγωρία και τα επαναλαμβανόμενα λάθη.  Δεν το αξίζουμε και από ένα σημείο και έπειτα μας πονάει. Συνεχίζουμε ασφαλώς την προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο σύνολο με συνοχή και με τη φιλοσοφία να παίζει η μία για την άλλη και όλες μαζί για τον κάθε πόντο να παλεύουν μέσα στο γήπεδο.

Κερδισμένοι θα βγούμε ωστόσο μόνο όταν τα παθήματα θα γίνουν μαθήματα

Σε κάθε περίπτωση μένουμε πιστοί στα πιστεύω μας. Εμπιστευόμαστε απόλυτα την προπονήτρια μας  και τις αθλήτριες και μαζί τους είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα πανηγυρίσουμε επιτυχίες.

*Η διαιτησία της κ. Καραπάνου χωρίς ιδιαίτερα λάθη. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας, ο σύμβουλος Ε.Αλεξόπουλος και στα δύο τελευταία σετ ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 9-25,9-25,13-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Βότση, Ζαφειρίου, Σημιτζή, Ανουλίδου, Γιαννακίδου, Βλαχοπούλου Β, Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ, Τότσκα, Μαμάτσιου, Παπαδοπούλου, Καραγιάννη, Χρήστου

 

 

 

 

 
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕ 3-1 σετ

 

Η ομάδα μας των Κορασίδων κέρδισε με 3-1 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Φιλώτα. Να που είδαμε την ομάδα μας να  αγωνίζεται με ανανεωμένη σε μεγάλα σημεία του παιχνιδιού σύνθεση, να δείχνει χαρακτήρα και να παίρνει τη νίκη. Αυτές οι νίκες είναι και οι πιο όμορφες, όταν δηλαδή αγωνίζονται και κορίτσια με λίγο χρόνο συμμετοχής γιατί με αυτό τον τρόπο φτιάχνεται η φανέλα, με αυτό τον τρόπο αποκτά η ομάδα  μέταλλο. Φέτος οι Κορασίδες του Γ.Σ.Κοζάνης είναι σε πολύ καλό δρόμο. Παρά τις απουσίες που είχαμε και αυτή τη φορά, από  απρόοπτα προβλήματα, νικήσαμε με 3-1 σετ το μαχητικό Φιλώτα μέσα στο ΔΑΚ.

Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, ο Φιλώτας παρέταξε μια αξιόμαχη ομάδα, που μας πήρε ένα σετ μέσα στην έδρα μας, εκμεταλλευόμενος το μερικό ροτέϊσον που έκανε-πολύ σωστά στο συγκεκριμένο παιχνίδι- ο Δ.Τιτέλης. Κατά τα λοιπά η ομάδα μας αγωνίστηκε με αποφασιστικότητα με αθλητικό ήθος, με ποιότητα που κατά διαστήματα έβγαλαν οι αθλήτριες μας.

Ορισμένες φάσεις που είδε ο κόσμος είναι από αυτές που δεν βλέπει ούτε σε  πρωτάθλημα γυναικών κάτι που σημαίνει ότι αυτές οι αθλήτριες παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζουν βελτίωση.

Από το συγκεκριμένο αγώνα απουσίασαν οι: Δύντσικου, Παπαζήση, Ζυμάρα, Τότσκα. Πήραν περισσότερο -απότι συνήθως- χρόνο συμμετοχής οι: Καλημέρη, Τριφώνη, Μπουρνιώτη, Γιακισικλή, Τζιμοπούλου, Παπαδοπούλου, Αθανασιάδου, Κανίνα. Και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μας ενδιαφέρει να συμβαίνει για να έχουν όλες οι αθλήτριες τις ευκαιρίες τους.

*Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Νάνου μια που το παιχνίδι το έκανε εύκολο ο Γ.Σ.Κοζάνης που μετά το 1-1 στα σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβητήσεις όσον αφορά για το ποια ομάδα θα έπαιρνε το τρίποντο. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Από τη Διοίκηση στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Ντέρος που μάλιστα ήταν ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας.

* Τα σετ:25-12, 23-25, 25-10, 25-16

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα,  Κυρατζίδου, Καλημέρη,  Μπουρνιώτη, Αθανασιάδου, Τζιμοπούλου, Παπαδοπούλου, Γιακισικλή, Τριφώνη

 

 

 

 
Πέθνος για τον Γεώργιο Κασιμάτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΜ εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για τον θάνατο του Γεώργιου Κασιμάτη.

Ο Γεώργιος Κασιμάτης εξελέγη στις εκλογές της ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2016, εκπροσωπώντας  το σωματείου του Α.Σ. Πάνθεον Λιτοχώρου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ ήταν Α΄Αντιπρόεδρος.

Το ΔΣ της ΕΣΠΕΜ αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της απο την Πέμπτη 23/11/2017.

 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ
Σπουδαίο ματς έγινε στην αναμέτρηση των Νεανίδων του γηπεδούχου Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών και της φιλοξενούμενης δικής μας ομάδας όπου χάσαμε με 3-1 σετ την Κυριακή το απόγευμα.
Μπράβο στο Μέγα που κέρδισε  με 3-1 επειδή οι αθλήτριες του ήταν πιο ψύχραιμες στις λεπτομέρειες,  αλλά μπράβο και στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης που έπαιξαν πολύ καλά και αν μπορούσαν να διαχειριστούν το άγχος τους σίγουρα θα  έβαζαν  δύσκολα στους γηπεδούχους. Θα μπορούσαν τα κορίτσια μας να φτάσουν ακόμα και στη νίκη αν δεν προδίδονταν από την απειρία τους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ιδιαίτερα στο τέταρτο σετ όταν και ήταν πολύ συγκεντρωμένες και με αθλητοπρέπεια που απαιτούν αυτοί οι αγώνες. Ωστόσο πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα και στις δύο ομάδες γιατί πρόσφεραν όμορφο θέαμα.
Ο Γ.Σ.Κοζάνης  έχει μέλλον και συνέχεια και επενδύει στα παιδιά του που τα έδωσαν όλα μέσα στα Γιαννιτσά-εκτός από το τρίτο σετ όπου επήλθε λόγω κακής ψυχολογίας ολοκληρωτική κατάρρευση.
Ψηλά το κεφάλι. Και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και η ατυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να μην τα παρατάτε . Άλλωστε ,αφού οι αθλήτριες του Δημήτρη Τιτέλη μάχονται όπως στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Μέγα  τι παράπονο να έχει κάποιος;
Προχωράμε και σε αυτό το πρωτάθλημα με τις ίδιες πάντα αρχές .Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε.
Όσον αφορά στο παιχνίδι το πρώτο σετ το πάλεψαν τα κορίτσια μας, αν και έχασαν πολλά σερβίς. Το δεύτερο με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα το κέρδισαν κι έγινε το 1-1. Στο τρίτο σετ δεν μπήκαν καλά και τότε ο κόουτς έβγαλε όλες τις βασικές, τις έστειλε να κάνουν εντατικό ζέσταμα και αυτό το σετ οι αθλήτριες που κατά κανόνα δεν έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής το έχασαν με κάτω τα χέρια. Στο τέταρτο σετ ήμασταν πίσω στο σκορ 21-16 και το πήγαμε στο 21-22, όμως η απειρία μας πρόδωσε, δεν μπορέσανε τα κορίτσια μας να διαχειριστούν τον ενθουσιασμό τους και οι πιο έμπειρες αντίπαλοι τους κέρδισαν τελικά και έτσι σκιαγραφείται αυτός ο αγώνας.
*Άριστη η διαιτησία του κ. Σαρακηνίδη. Στη Γραμματεία η κ. Γοτουχίδου.
*Από τη Διοίκηση την ομάδα συνόδεψαν στα Γιαννιτσά ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος μας στον πάγκο.
*Τα σετ: 25-20, 23-25, 25-5, 25-22
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Τρυφώνη, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11/2017

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ στο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ στις 14:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11/2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στις 16:00μμ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Γ.Σ ΚΟΑΝΗΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ στο ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 18:00μμ

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ