Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018





 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Κυριακή, 21 Μάιος 2017 05:44

 

Πολύ καλά ξεκίνησε η πρώτη μέρα στο 2ο Πρωτάθλημα Φιλίας που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κλειστό του Αγίου Γεωργίου ο Γ.Σ.Κοζάνης. Το χάρηκαν τα κορίτσια που συμμετείχαν, το χάρηκαν και οι γονείς που συγκεντρώθηκαν στις κερκίδες. Εμπνευστής του εσωτερικού αυτού πρωταθλήματος είναι ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ντέρος που είναι και ο έχων το Γενικό πρόσταγμα στην όλη διοργάνωση. Το Σάββατο 20 Μαϊου 2017 έγιναν δύο αγώνες και τους κέρδισαν οι δύο ομάδες που κοουτσάρει ο Δημήτρης Τιτέλης. Συγκεκριμένα οι Αμαζόνες κέρδισαν με 2-0 σετ την Αφροδίτη και η Άρτεμις κέρδισε με 2-0 σετ την Καλυψώ. Και τα δύο παιχνίδια τα διαιτήτευσε η Δήμητρα Φασούλα και όπως πάντα ήταν άψογη. Οπότε οι ομάδες Αμαζόνες και Άρτεμις είναι στην πρώτη θέση με 2β. η κάθε μία και οι ομάδες Καλυψώ και Αφροδίτη τις οποίες για το εσωτερικό πρωτάθλημα κοουτσάρει η Βάσω Παγούνη έχουν από 1β.

Όσοι βρέθηκαν πάντως στο γήπεδο απόλαυσαν ωραίες φάσεις, οι αθλήτριες του Συλλόγου είχαν όμορφες προσπάθειες, έπαιξαν πραγματικό βόλεϊ χωρίς σκοπιμότητες και όταν ολοκληρώθηκε το κάθε παιχνίδι πανηγύριζαν όλες μαζί. Η επιβράβευση για τις αθλητικές τους προσπάθειες έρχονταν και με το παραπάνω από τους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του βόλεϊ. Από τη Διοίκηση ήταν ο Πρόεδρος κ.Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ.Γ.Ντέρος και ο Ταμίας κ.Π.Μουτσιούνας.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2-0

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τιτέλη, Ντέρου, Γρηγοριάδου, Χρήστου, Καραϊσκάκη,Πασχαλίδου, Σαμαρά, Μαμάτζιου, Παπαδοπούλου Φ., Φασούλα Χ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (κόουτς Β.Παγούνη): Σιμιτσή, Βλαχοπούλου Κ., Πεχλιβανίδου Κωνσταντινίδου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Μόσχογλου, Βλαχοπούλου Β., Γκέκα, Ανουλίδου, Τότσκα, Βασιλειάδου.

ΚΑΛΥΨΩ-ΑΡΤΕΜΙΣ 0-2

ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Β.Παγούνη):Τζημοπούλου, Τρέμη, Αθανασιάδου, Λαμπριανίδου, Γκιαούρη, Μπουρνιώτη, Ζιώγα, Καγιόγλου, Βότση, Λαμπαδα.

ΑΡΤΕΜΙΣ(κόουτς Δ.Τιτέλης): Καλημέρη, Ζαφειρίου, Τριφώνη, Λούτα, Τίγγου, Ηλιάδου, Δημοπούλου, Κοβλακα, Ζυγανιτίδου, Παπαδοπούλου Κ.

*Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται την Κυριακή 21 Μαϊου 2017 όπου θα διεξαχθεί η δεύτερη μέρα της εσωτερικής αυτής διοργάνωσης. Ελπίζουμε περισσότεροι γονείς να βρεθούν στις κερκίδες γιατί πραγματικά το αξίζουν αυτά τα ταλαντούχα κορίτσια.

 
ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ 41 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 18:28

 

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Ντέρου να διοργανώσει ο Γ.Σ.Κοζάνης το 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΦΙΛΙΑΣ προκειμένου κορίτσια από διάφορα τμήματα είτε συμμετείχαν στο πρωτάθλημα είτε όχι να αγωνιστούν μεταξύ τους, να χαρούν το παιχνίδι να εκτονωθούν. Τα παιχνίδια θα γίνουν στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου το Σάββατο 20/5/2017 την Κυριακή 21/5/2017 και θα ολοκληρωθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Θα πάρουν μέρος τέσσερις ομάδες που θα έχουν από 10 αθλήτριες η κάθε μία και μία ομάδα θα έχει 11 αθλήτριες, σύνολο δηλαδή 41 κορίτσια. Επειδή κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των διαφόρων τμημάτων  μας, στόχος του Γυμναστικού είναι και το αποτέλεσμα, αυτό το 2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ είναι ότι πρέπει  για να αγωνιστούν και τα κορίτσια που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων.

Οι αθλήτριες έχουν επιλεγεί από τους προπονητές Δημήτρη Τιτέλη και Βάσω Παγούνη και είναι γεννημένες τις χρονιές 2002-2003-2004-2005. Όπως προαναφέραμε διοργανωτής και Γενικός Αρχηγός είναι ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος ενώ διαιτητής κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Δήμητρα Φασούλα και στη Γραμματεία θα κάτσουν αθλήτριες από μεγαλύτερα τμήματα.  Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή οι αθλήτριες που έχουν ήδη ειδοποιηθεί πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 16.30 και ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 ενώ μετά θα γίνει και δεύτερο παιχνίδι. Άρα κάθε μέρα θα γίνονται δύο αγώνες.

Περιμένουμε με αγωνία τα παιχνίδια.

 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 06:03

 

Φωτογραφίες: Μαρία Παπαχαντζή

Για τους  ωραίους γονείς  που δεν έχασαν αγώνα εντός και εκτός έδρας της ομάδας των Παγκορασίδων, αλλά και τους συγγενείς των αθλητριών του τμήματος που βρέθηκαν γι ακόμα μία φορά κοντά στην ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος την Κυριακή 14 Μαϊου 2017, έχουμε να πούμε  μία κουβέντα:

Όσο βλέπουμε ολόκληρες οικογένειες να μετακινούνται για να στηρίξουν όχι μόνο τη θυγατέρα τους που αγωνίζεται αλλά και τις συναθλήτριές της και την προπονήτρια,  μόνο και μόνο για να είναι κοντά στην ομάδα σε όλα τα γήπεδα της Δυτικής Μακεδονίας όπου αγωνίστηκε ο Γυμναστικός λέμε και στους εαυτούς μας, ότι,  εντέλει, αξίζει ο κόπος, όχι μόνο γι αυτούς τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες και μέσα από αυτή τη στήριξη βελτιώνονται  και οι αθλήτριες,  αλλά και γιατί αυτή η ανταπόδοση είναι κάτι μαγικό είναι ο λόγος που αξίζει να παλεύουμε γι αυτή την ομάδα και τώρα και πάντα.

*Αυτοί οι γονείς έγιναν μια παρέα μέσα από τις αγωνίες, τις πίκρες, τα κλάματα, τα χαμόγελα, τις χαρές και τις λύπες που πηγάζουν από παιχνίδια πρωταθλημάτων κάθε κατηγορίας. Ειδικά οι γονείς του τμήματος Παγκορασίδων έδειξαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους μεγάλη στήριξη και στην Βάσω Παγούνη που ήταν η προπονήτρια του τμήματος και που μαζί με τις κόρες τους πέτυχαν όσα πέτυχαν σε μια χρονιά που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

*Ένας από αυτούς τους γονείς είναι και ο πατέρας της Βάϊας  Καλημέρη ο κ. Σάκης που έχει σαν χόμπι τη φωτογραφία και που πήρε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι με την Αιανή να φέρει μαζί του φωτογράφο που έβγαλε βίντεο με πολλές προσωπικές στιγμές από το παιχνίδι, ένα βίντεο που θα μοιραστεί σε όλες τις αθλήτριες και που θα κρατάει ζωντανή την ανάμνηση στις αθλήτριες αυτές που θα συνεχίσουν από το Σεπτέμβριο σε άλλα πρωταθλήματα. Εύγε στον κ. Καλημέρη για την πρωτοβουλία του αυτή που επιβεβαιώνει το δέσιμο που υπάρχει στο τμήμα της Βάσως Παγούνη.

*Η Κυριακή όμως μετά το παιχνίδι είχε και άλλα, για την ακρίβεια τα είχε όλα. Κλάματα, συγκίνηση, αγκαλιές και φιλιά από τις αθλήτριες προς την προπονήτριά τους και το αντίστροφο…είχε και ανθοδέσμη που πρόσφεραν τα κορίτσια στη Βάσω Παγούνη μια που από το Σεπτέμβρη ανεβαίνουν επίπεδο και η αλήθεια είναι όπως λένε ότι πέρασαν μια χρονιά υπέροχη.

*Η Κυριακή επίσης είχε  και  κερασάκι…ή μάλλον είχε τούρτα με κερασάκι,  αφού η Ματίνα Σιμιτσή είχα τα γενέθλιά της –έγινε 15 χρονών- και πώς αλλιώς να δείξουν όλες οι υπόλοιπες κοπέλες τη χαρά τους από το να της κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη προσφέροντάς της  μια τούρτα. Τα κεράκια τα έσβησε η αθλήτριά μας και σε κάποια μάγουλα εκτός από τα χαμόγελα είδαμε και δάκρυα. Χρόνια πολλά και από εμάς στην αθλήτρια Ματίνα να είναι γερή και να τη χαίρονται και όλοι οι δικοί της.

*Επίσης έχουμε να πούμε ότι τα καλύτερα έρχονται, κοιτάμε μπροστά, αλλά, παράλληλα θέλουμε να είμαστε και ακόμα καλύτεροι ανεξάρτητα από το πώς ονομάζεται το κάθε τμήμα του Συλλόγου. Είμαστε μόνοι μας, το γνωρίζουμε , αλλά, έτσι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και με τις κατάλληλες κινήσεις και το άσβεστο ενδιαφέρον των γονιών, των φιλάθλων και των χορηγών  μας,  με βάση εκκίνησης τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, θα γίνουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ σε όλα τα επίπεδα.

 

 

 

 
ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΔΑΚ
Τρίτη, 16 Μάιος 2017 12:11

 

Φωτογραφίες: Μαρία Παπαχαντζή

 

Όπως  ανακοινώθηκε μέσω του σαϊτ της ΕΣΠΕΜ από δεκαπενθημέρου,  ο ΠΟΠ της περιοχής μας κ. Βαγγέλης Φωτόπουλος μαζί με τον ΠΟΠ Μακεδονίας κ. Νίκο Ρέτζιο πραγματοποίησαν  μετρήσεις σε αθλήτριες την Πέμπτη 11/5/2017 στο ΔΑΚ. Εμείς  ζητήσαμε από τους προπονητές μας που έχουν στα τμήματά τους αθλήτριες γεννημένες 2004 και 2005 να επιλέξουν αυτές που κατά τεκμήριο είναι οι καλύτερες. Εμείς εμπιστευόμαστε απόλυτα την κρίση των προπονητών μας, Δημήτρη Τιτέλη και Μάρθας Ματσαρίδου που έχουν αυτές τις ηλικίες και όπως έλεγε και η ανακοίνωση των ΠΟΠ, υπέδειξαν 15 αθλήτριες αυτές που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για τις μετρήσεις από τους δύο ΠΟΠ και αφετέρου είχαν φροντίσει για την ενημέρωση τους και οι αθλήτριές μας ήταν κανονικά στο γήπεδο μαζί φυσικά με αθλήτριες όλων σχεδόν των συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας που ήταν περίπου 75 κορίτσια!

Οι λίστες των δύο προπονητών παραδόθηκαν στον κ. Ρέτζιο και στον κ. Φωτόπουλο και ξεκίνησε στις 16.30 η διαδικασία μέσα στο Γραφείο των διαιτητών κάτω από τις κερκίδες γιατί… για κάποιο λόγο δεν είχε ενημερωθεί ο ΟΑΠΝ ή η επιτροπή του ΔΑΚ για την παραχώρηση του κλειστού και εκείνη την ώρα είχε προπόνηση το χάντμπολ που η προπόνηση του εν λόγω τμήματος τελείωσε στις 17.00. Επίσης στις 18.30 υπήρχε προπόνηση από σύλλογο μπάσκετ.

Παρών στο γήπεδο ως εκπρόσωπος της Διοίκησης της ΕΣΠΕΜ ήταν και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Δημήτρης Παφίλης που είναι μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης. Αργότερα στο χώρο προσήλθε και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΠΕΜ κ. Κώστας Κυριάκου. Συνολικά είχε πάρα πολλά παιδιά, όλα τα μέτρησαν και κράτησαν τα στοιχεία τους οι δύο ΠΟΠ και για μισή ώρα περίπου μετά το πέρας των μετρήσεων και της προπόνησης του χάντμπολ, οι δύο ΠΟΠ μίλησαν στα κορίτσια για το πλάνο που θα ακολουθηθεί, έκαναν κάποια σερβίς, κάποιες μανσέτες, και κάποιες ακόμα ενδεικτικές ασκήσεις.

Ωστόσο σαν Γ.Σ.Κοζάνης θεωρούμε ότι η ΕΣΠΕΜ όφειλε να ενημερώσει το Σύλλογό μας ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει τη δική μας ώρα προπόνησης στο ΔΑΚ γι αυτή τη σπουδαία για το βόλεϊ της Δ.Μακεδονίας δράση και να ζητήσει από εμάς την άδεια για να το προγραμματίσει και να το ανακοινώσει.

 

 

 

 

 

 
ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ
Κυριακή, 14 Μάιος 2017 15:57

 

*Φωτογραφίες από τη Νικολέτα Μπούσιου

Αγάπη κι εκτίμηση εκφράζουμε ως Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης για τα κορίτσια μας που πήραν μέρος το περασμένο Σάββατο 6/5/2017, στο τουρνουά 3 ομάδων του Γ.Σ.Γρεβενών. Εκτός από τους διοργανωτές και την ομάδα μας ήταν ακόμα και ο Ηρακλής Ιωαννίνων. Το έζησαν τα κορίτσια μας, το χάρηκαν και με το παραπάνω. Η αποστολή με τις αθλήτριες μας μετακινήθηκε με λεωφορείο και τη συνόδεψαν εκτός από την προπονήτρια Μ.Ματσαρίδου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, ο Ταμίας κ. Π.Μουτσιούνας, η έφορος των τμημάτων Ν.Μπούσιου  και αρκετοί γονείς. Είναι σίγουρο ότι όλες οι αθλήτριες της ομάδας μας θα έχουν αυτό το Τουρνουά σα μία όμορφη ανάμνηση.

Μετά το πέρας του τουρνουά περιμέναμε να γίνει κάποια απονομή έστω επαίνων συμμετοχής,  αλλά δεν έγινε από τους διοργανωτές. Πάντως σε κάθε περίπτωση τα κορίτσια μας βγήκαν και βγαίνουν κερδισμένα από τη συμμετοχή τους σε τουρνουά και μαζί με αυτά το χαίρονται και οι γονείς τους. Μακάρι να μας έχει καλά όλους ο Θεός να τους προσφέρουμε ξανά και ξανά και όσες περισσότερες εμπειρίες από συμμετοχές σε τουρνουά μπορούμε.

Οι αθλήτριες του Γ.Σ.Κοζάνης που πήραν μέρος στο τουρνουά είναι οι: Σημανδράκου Αφροδίτη, Βαρυτιμίδου Χριστίνα, Ντέρου Εμμανουέλα, Ζαφειρίου Βιβιαν,

Τσαμουρτζή  Βάγια, Κυρατζίδου Ειρήνα, Καζαντζίδου Ιωάννα, Χατζηδάμου Ευαγγελία, Χαρέλα Δέσποινα, Καλτσίδου Ιωάννα,  Θεοδωρίδου Ευαγγελία, Καλτσίδου Μαρία,  Κοεμτζοπούλου Αθηνά, Κοντοπούλου Κατερίνα,  Σερέτη Νίκη,  Σαλαούνη Γεωργία,  Παπαθανασίου Ματίνα, Μιμήτου Ζωή,  Γαύρου Μαρία, Καλογερίδου Ιωάννα, Κοεμτζοπούλου Μερόπη, Πακαπούκα Αθηνά, Παπαθανασίου Έρικα, Σκούμπα Βασιλική, Φούκα Σοφία, Μπουντιούκου Βασιλική, Ευγενίδου Σοφία

Τούνα Βασιλική, Σοπογλίδου Δανάη, Πατσίκα Χαρούλα, Κουντουρά Αναστασία, Σάννα Μαριαλένα, Πατμανίδου Μαργαρίτα

 

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 18:01

 

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα, με ηθική, πνεύμα ευ αγωνίζεσθαι, με αρχές και αξίες και έτσι θα συνεχίζει να είναι, πάνω και πέρα από δυσκολίες και αντιξοότητες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την, αξιέπαινη, προσπάθεια και το ήθος ΟΛΩΝ των αθλητριών του τμήματος Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης , στην πρώτη παρουσία μας στο πρωτάθλημα με προπονήτρια τη Βάσω Παγούνη.

Από αυτά τα κορίτσια, είμαστε βέβαιοι ότι κάποια από αυτά, τα πιο πεισματάρικα, τα πιο αποφασιστικά και τα πιο υπομονετικά, θα κάνουν καριέρα στην γυναικεία ομάδα του Γυμναστικού μας. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό και το στοίχημα μας. Η φετινή σεζόν αποτελεί απλά υποθήκη για όσες θα ακολουθήσουν. Πάμε σταδιακά, χωρίς αλαζονεία και χωρίς μεγαλοστομίες ακόμα κι αν στη φετινή χρονιά αυτό που παρουσίασαν τα κορίτσια ήταν ένα μικρό θαύμα αν σκεφτούμε την κατάστασή τους μέχρι πέρσι. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, αθλήτριες, οι γονείς τους, η προπονήτρια, οι έφοροι, η Διοίκηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας εύκολα έφτασε σε ένα άνετο 3-0 σετ επί του Αλιάκμονα Αιανής, αλλά για να φτάσουμε σε αυτή την άνετη νίκη χρειάστηκε οι αθλήτριές μας να μπουν δυναμικά, με αποφασιστικότητα και να πάρουν το παιχνίδι στα σοβαρά. Αγωνίστηκαν με πάθος όλες οι κοπέλες του τμήματος και το χάρηκαν πολύ και το παιχνίδι και τη σιγουριά που έδειχναν μέσα στο γήπεδο.

*Άριστη η διαιτησία από τον προερχόμενο από τον Αλιάκμονα Αιανής   Σιακαβάρα. Στη Γραμματεία η δική μας αθλήτρια η Δήμητρα Φασούλα.

*Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος. Για ένα σετ το παρών έδωσε και ο σύμβουλος κ. Ε.Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

* Τα σετ : 25-15,25-8, 25-13

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Ντέρου, Αθανασιάδου, Καλημέρη, Μπουρνιώτη, Τιτέλη, Σιμιτση, Ανουλίδου, Γκιαουρη, Τσικοπούλου, Κυρατζίδου ,Τριφώνη , Τίγγου , Καραΐσκάκη

 

 
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 15 Μάιος 2017 16:43

 

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Οι αλλαγές αυτές θα ισχύσουν από το Σεπτέμβριο-περίοδος 2017-18- και είναι οι εξής:

Στις Νεάνιδες, μπορούν να παίζουν  αθλήτριες  γεννημένες  έως και το 1998.

Στις Κορασίδες, μπορούν να παίζουν  αθλήτριες  γεννημένες  έως και το 2001.

Στις Παγκορασίδες, μπορούν να παίζουν  αθλήτριες  γεννημένες  έως και το 2003.

Συμπερασματικά μένει η ίδια ηλικία για συμμετοχή στις Νεάνιδες και ανοίγει προς τα κάτω το όριο και στις τρείς κατηγορίες.

Επίσης κάτι που το θεωρούμε ως Γ.Σ.Κοζάνης απόλυτα σωστό, καθιερώνεται, επίσης, η βαθμολογία 3-2-1-0 στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Και αυτό θα είναι το πιο σωστό. Υπήρχαν παιχνίδια που χάθηκε με 3-2 και πήρε η χαμένη ομάδα  τον 1β. της ήττας και άλλα που τα χάθηκαν με 3-0 και πήρε  πάλι τον 1β. της ήττας. Με το νέο σύστημα σε ήττα με 3-2 θα παίρνει η ομάδα τον 1β. και με καθαρή ήττα με 3-0 ή 3-1 σετ, θα παίρνει 0 βαθμούς. Αυτά θα ισχύσουν λοιπόν από το Σεπτέμβριο που θα εφαρμόζεται το προαναφέραμε το σύστημα 3-2-1-0 και άρα θα μπορεί να  αξιολογηθεί και η δουλειά κάθε ομάδας και κάθε προπονητή.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο, 13 Μάιος 2017 14:02

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/5/2017

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΛΙΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ στο ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 15:00μμ

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 130

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team




 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ