Home

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2017-2018 


 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

2015-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γ.Σ. Κοζανης
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 17:25

 

Πιο εύκολα απότι δείχνει το τελικό σκορ η γηπεδούχος ομάδα του Αίαντα Κιλκίς μας κέρδισε με 3-1 σετ στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 1 Απριλίου. Η ομάδα μας αγωνίστηκε για ακόμα έναν αγώνα με πολλές απουσίες και αλλαγές, αλλά γενικά η ψυχολογία μας είναι εδώ και καιρό σε χαμηλά επίπεδα και η ήττα μοιάζει απόλυτα αναμενόμενη. Στα δύο πρώτα σετ μάλιστα οι αθλήτριες του Αίαντα χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα έφτασαν πολύ εύκολα στο 2-0, σημάδια ανάκαμψης έδειξε η ομάδα μας στο τρίτο σετ, όταν το κέρδισε και μείωσε σε 2-1, αλλά οι γηπεδούχες σοβαρεύτηκαν στο τέταρτο σετ, βοηθήθηκαν  και από πολλά φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια και παρόλο που θεωρητικά το άγχος πλέον είναι μικρότερο, πέραν του σετ που πήραν, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την ισοφάριση που θα έδινε αμυδρές έστω ελπίδες για πιθανή νίκη. Ούτως ή άλλως δεν προσδοκούσαμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό τον αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας, όταν δυστυχώς σε παιχνίδια που χαρακτηρίζονταν ως «τελικοί»  η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και τα έχασε αμαχητί. Απλά όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το σκορ ήταν ίδιο υπέρ του Αίαντα (1-3 και 3-1).

*Για τη διαιτησία τα έχουμε πει επανειλημμένως στο φετινό πρωτάθλημα. Βρήκαν όμως και τα κάνουν. Γιατί πώς να μιλήσεις όταν οι διαφορές στα σετ είναι μεγάλες. Πάντως  η ομάδα του Αίαντα δε χρειαζόταν τόσο εξόφθαλμη βοήθεια από τον κ. Τσιαργαλή και την  κ. Κενανίδου για να κάμψουν την αντίσταση του Γυμναστικού. Τζάμπα εκτίθενται οι διαιτητές… Στη Γραμματεία ήταν η κ. Δημητριάδου.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο και επίσης στο Κιλκίς ήταν και η έφορος του Γυναικείου Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 25-16, 25-15, 20-25, 25-13

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ερκέκογλου, Κυρατζίδου, Ντέρου, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Παφίλη, Παπαζήση, Κανίνα, Τιτέλη, Πάπιστα, Ζυμάρα, Μπουρνιώτη


 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΓΚΟΥΝΤΑ
Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 20:49

 

Την Τρίτη 3 Απριλίου 2018, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης Δημήτρης Παφίλης και ο σύμβουλος Δημήτρης Τσιόπουλος, μετέβησαν στο Μουζάκι Καρδίτσας. Εκεί όπου βρίσκονται 80 αθλήτριες απόλη την Ελλάδα που έχουν προσκληθεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΟΠΕ στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη 4/4/18, ολοκληρώθηκαν  οι αγώνες του  πρώτου αγωνιστικού πρωτοκόλλου που αφορά της αναμετρήσεις μεταξύ των Ενώσεων. Στην συνέχεια οι επιλεγμένες αθλήτριες θα χωριστούν σε καινούργιες ομάδες σύμφωνα με τις ειδικότητες τους και τις θέσεις τους και θα γίνει ένα δεύτερο αγωνιστικό πρωτόκολλο όπου θα καταγραφεί επιπλέον και η αθλητική προσωπικότητα τους σε άγνωστες ομαδικές συνθήκες.

Συνοψίζοντας και σύμφωνα με το πρόγραμμα Τρίτη , Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή κάθε πρωϊ αγωνίζονται οι μικρές αθλήτριες είτε ως Ενώσεις εναντίον άλλων Ενώσεων, είτε ως κράμα Ενώσεων κατά θέση. Αγώνες γίνονται και τα απογεύματα Τρίτης, Τετάρτης, Πέμπτης. Την Παρασκευή λίγο πριν από την αναχώρηση των αθλητριών ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Παγκορασίδων κ. Γκούντας θα ανακοινώσει στα κορίτσια ποια έχουν επιλεγεί για το ολιγομελές τμήμα που θα αποτελέσει τη βάση της Εθνικής Παγκορασίδων.

Στο Μουζάκι εκτός από τις 80 αθλήτριες βρίσκονται και πολλοί γονείς και άλλοι συγγενείς των κοριτσιών που κάθε πρωϊ και κάθε απόγευμα παρακολουθούν τις προσπάθειες τους.

Οι δύο παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης κατά τη διήμερη παραμονή τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές κουβέντες   με την Δέσποινα Λαμπριανίδου που έδειξε ενθουσιασμένη με την παρουσία της σε αυτό το σπουδαίο γεγονός και την εμπειρία αυτή που αποτελεί μεγάλη τιμή και για το Σύλλογο μας, αφού για πρώτη φορά αθλήτρια των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης έχει προσκληθεί σε Διακλιμακιακό. Το άγχος της Δέσποινας ευχόμαστε να είναι δημιουργικό και η παρουσία της να μην περάσει απαρατήρητη από τους υπεύθυνους της ΕΟΠΕ και τους ΠΟΠ.

Κατά την επίσκεψη τους στο Μουζάκι οι δύο Διοικητικοί παράγοντες είχαν συνάντηση και εκτεταμένη συζήτηση με τον τεχνικό Υπεύθυνο της Ανάπτυξης κ. Κώστα Χαριτωνίδη και το Συντονιστή Ανάπτυξης της Β.Ελλάδας κ. Μπάμπη Καρασαρλίδη όπου φυσικά αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται από την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους για το άθλημα. Επίσης συζήτησαν θέματα του βόλεϊ και με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων κ. Κώστα Γκούντα. Ακολούθως ο κ. Καρασαρλίδης ξενάγησε τους παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης στους χώρους όπου διαμένουν τα κορίτσια στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης στο Μουζάκι, όπου διαπιστώθηκε ότι οι χώροι είναι άνετοι, πεντακάθαροι, το εστιατόριο πολύ οργανωμένο και τα φαγητά πολύ προσεγμένα, με λίγα λόγια οι αθλήτριες είναι σε πολύ καλό περιβάλλον. Όπως και το κλειστό του Μουζακίου είναι πολύ ωραίο, σύγχρονο αλλά και σε κοντινή απόσταση από εκεί που φιλοξενούνται τα κορίτσια. Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  και οι γηπεδικές συνθήκες λοιπόν είναι εξαιρετικές  για το επίπεδο του Διακλιμακιακού πρωταθλήματος και όλοι όσοι εμπλέκονται δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι μικρές αθλήτριες να νιώσουν οικογενειακά τις άγιες μέρες της Μ.Εβδομάδας που τα περισσότερα κορίτσια απομακρύνονται για πρώτη φορά από τις εστίες τους και από τους δικούς τους ανθρώπους.


Η Δέσποινα αγωνίζεται σε μια ομάδα που αποτελείται από την Ένωση της Κρήτης και την ΕΣΠΕΜ και αυτή η ομάδα κέρδισε και στα δύο παιχνίδια της Τρίτης τις αντιπάλους της. Και στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωϊ το αποτέλεσμα ήταν 2-2.Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι η δική μας αθλήτρια είναι η δεύτερη ψηλότερη αθλήτρια στο σύνολο των 80 αθλητριών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίτη πρωί  3/4/18

ΕΣΠΑΑΑ – ΕΣΠΕΔΑ 3-1

ΕΠΕΣΘ –ΕΣΠΕΚΕΛ 3-1

ΕΣΠΕ ΘΡ + ΧΙΟΣ – ΕΣΠΕΚ + ΕΣΠΕΜ 1-3

ΕΣΠΕΠ – ΕΣΠΕΔΕ + ΣΑΜΟΣ + ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 3-1

Τρίτη απόγευμα  3/4/18

ΕΣΠΑΑΑ – ΕΣΠΕΚΕΛ 3-1

ΕΠΕΣΘ – ΕΣΠΕΔΑ 3-1

ΕΣΠΕ ΘΡ + ΧΙΟΣ - ΕΣΠΕΔΕ + ΣΑΜΟΣ + ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2-2

ΕΣΠΕΠ - ΕΣΠΕΚ + ΕΣΠΕΜ 1-3

Τετάρτη πρωί 4/4/18

ΕΣΠΑΑΑ – ΕΠΕΣΘ 3-1

ΕΣΠΕΔΑ – ΕΣΠΕΚΕΛ 1-3

ΕΣΠΕ ΘΡ + ΧΙΟΣ – ΕΣΠΕΠ 1-3

ΕΣΠΕΚ + ΕΣΠΕΜ - ΕΣΠΕΔΕ + ΣΑΜΟΣ + ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2-2

 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 15:31

 


Σχεδιάζει ήδη το ταξίδι της  προς το Μουζάκι Καρδίτσας, με τα άλλα 5 κορίτσια της Προεθνικής Παγκορασίδων, από την ΕΣΠΕΜ, η αθλήτρια του Γ.Σ.Κοζάνης  Δέσποινα Λαμπριανίδου, η οποία επελέγη από  την ΕΟΠΕ και θα είναι από  τη  Μ.Δευτέρα έως και την Μ.Παρασκευή στο Μουζάκι, ώστε να πάρει μέρος στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, από  τις οποίες θα βγει η  Εθνική Παγκορασίδων, με παιδιά γεννημένα το 2004.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης  ότι έχει αθλήτρια από τα τμήματα ανάπτυξης του σε αυτό το Πανελλαδικό επίπεδο. Γιατί είναι η πρώτη φορά που αθλήτρια του Συλλόγου μας έχει συμπεριληφθεί σε Διακλιμακιακό επίπεδο και θα βρεθεί εκεί μαζί με επίλεκτες παγκορασίδες από όλη την Ελλάδα, συνολικά 80 κορίτσια.

Εκεί στο Μουζάκι, οι αθλήτριες θα συγκροτηθούν σε ομάδες και θα παίξουν φιλικά παιχνίδια, ανά Ένωση και ακολούθως, από τη Μ.Τετάρτη και μετά θα γίνουν φιλικά παιχνίδια με ανακατεμένα κορίτσια από όλες τις Ενώσεις. Η διαμονή του μεγάλου αυτού γκρουπ των αθλητριών θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα γίνονται στο κλειστό του Μουζακίου, που παραδόθηκε προς χρήση το 2015. Οι προπονήσεις θα γίνονται με την επίβλεψη και φροντίδα του Ομοσπονδιακού Προπονητή Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ κ. Κώστα Γκούντα. Κοντά του θα είναι οι βοηθοί του Β.Παπαδημητρίου και Μπέττυ Κουτσολία. Επίσης στο Μουζάκι θα βρεθούν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Κορασίδων κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νεανίδων κ. Νίκος Μπουτσουρής. Στο όλο μεγάλο εγχείρημα θα συνδράμουν επίσης οι ΠΟΠ των Ενώσεων ΕΣΠΕ Θράκης/Αν.Μακεδονίας, ΕΣΠΕΔΑ και ΕΣΠΑΑ.

Το έργο της Διοικητικής υποστήριξης εκ μέρους της ΕΟΠΕ έχουν αναλάβει ο Μπάμπης Καρασαρλίδης (Συντονιστής Αναπτυξιακού Β. Ελλάδας) και ο Ευάγγελος Περόπουλος (Team Manager Γυναικείων Εθνικών Ομάδων). 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΑΔΑΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-3 ΣΕΤ ΤΟΝ Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 12:17

 

Στα Γρεβενά το Σάββατο που μας πέρασε (παραμονή του Ευαγγελισμού) έγινε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας μας των Παγκορασίδων. Με αυτή  τη λέξη μπορούμε να περιγράψουμε την εικόνα ενός συγκλονιστικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Γρεβενών μέσα σε μια ζεστή και φίλαθλη ατμόσφαιρα.

Η ομάδα της Παγούνη, κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι χωριστά, κατέκτησε συνολικά 13 νίκες και κατέλαβε την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ. Αλλά πέρα απόλα τα υπόλοιπα στο παιχνίδι μέσα στα Γρεβενά ήταν μια ομάδα θαύμα, πραγματικά χάρμα  ειδέσθαι. Οι αθλήτριες τα έκαναν όλα τέλεια, τόσο σε συνδυασμούς όσο και σε διάρκεια, σε ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, σε αποτελεσματικότητα. Μπράβο  στα κορίτσια μας που πήραν τους 3β. της νίκης μέσα στα Γρεβενά, σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, με τις δυσκολίες που προκύπτουν από ένα εκτός έδρας αγώνα. Αυτή η νίκη ήταν το επιστέγασμα της καλής δουλειάς που έγινε σε όλη την περίοδο, αφού πρέπει να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α΄ γύρου η ομάδα μας έχασε μέσα στην έδρα  μας με 2-3 σετ από τα Γρεβενά που τους δώσαμε αγωνιστική απάντηση με το να τα κερδίσουμε εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο με 1-3 σετ.

Η ροή του αγώνα, ήταν θεαματική, τα δύο  σετ κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού.

Η ομάδα μας  προηγήθηκε με 0-2 , με 24-26, και 26-28, οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-2  για να επικρατήσει στο τέλος ο Γ.Σ.Κοζάνης με το τελικό 1-3 σετ.

Μπράβο στα παιδιά και την προπονήτρια, στην προπονήτρια  και στα παιδιά. Η νίκη ήταν προϊόν της προσπάθειας του ΣΥΝΟΛΟΥ. Ηταν μία νίκη καρδιάς, που αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης  έχει μέταλλο χάρις στη δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά και ταυτότητα, γιατί είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση η ταυτόχρονη διαχείριση βαθμολογίας και συναισθημάτων.

*Η διαιτησία μας προβλημάτισε. Σε ένα παιχνίδι που οι ομάδες ήταν ισότιμες μια που τα δύο σετ κρίθηκαν στον πόντο, είδαμε κάποια ανεξήγητα λάθη από τον κ. Γιαννόπουλο που γενικά θεωρείται καλός διαιτητής. Στη Γραμματεία η κ. Γιώτα.

*Από πλευράς Διοίκησης παρών στα Γρεβενά ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Παφίλης και οι Σύμβουλοι Ε.Αλεξόπουλος και Γ.Σιώλιας. Επίσης παρόντες ήταν και αρκετοί τυχεροί γονείς αθλητριών που παρακολούθησαν ένα σούπερ παιχνίδι.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης.

*Τα σετ: 24-26, 26-28, 25-21, 18-25.

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Λαμπριανίδου, Σιμιτσή (αρχηγός), Βότση, Ζαφειρίου, Κωνσταντινίδου (λίμπερο), Τότσκα, Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β., Τσικοπούλου, Παπαδοπούλου, Πεχλιβανίδου (λίμπερο), Ματσαρίδου, Γκιαούρη.

 

 
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 20:27

 


Κανένας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας μας την περ. Κυριακή απέναντι στη Σκύδρα σε ένα παιχνίδι που εκ των προτέρων είχε χαρακτηριστεί ως τελικός. Εκ των υστέρων βέβαια όλοι είδαν ότι η ομάδα μας… δεν κατέβηκε να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άρα λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα κανένας δεν μπορεί να ψάχνει να βρίσκει θετικό πρόσημο από αυτή την ήττα-σοκ. Εμείς απλά, αλλά χωρίς προφανή λόγο, χάσαμε με κάτω τα χέρια από έναν τουλάχιστον ισάξιο αντίπαλο.  Δυστυχώς όπως προαναφέραμε η ομάδα μας συνολικά σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ΔΕΝ κατέβηκε στο γήπεδο...Οι αθλήτριες παρουσιάστηκαν νωθρές, άνευρες, χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία για την κρισιμότητα του παιχνιδιού και χωρίς κουράγιο να δείξουν το ταλέντο τους, χωρίς τσαγανό που απαιτούσαν οι συνθήκες του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα μας θέλουμε να έχει κουλτούρα προοπτικής και με ήττες σαν της περ. Κυριακής αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται. Εμείς από κάθε παιχνίδι και από κάθε κατάσταση που διαμορφώνεται , πάντα κοιτάμε ποιό είναι το καλύτερο, όχι ποιό είναι το χειρότερο. Γιατί αυτό  που διακρίνει την ομάδα μας είναι καθόλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της ανανέωσης, είναι ότι δεν είναι μίζερη, εμείς που την υπηρετούμε δεν είμαστε μίζεροι και πάντα οι αγώνες μας θέλουμε να χαρακτηρίζονται από την αγωνιστική προσπάθεια και την περηφάνια ότι παίξαμε έντιμα, άσχετα αν χάσαμε ή αν δεν επιτεύχθηκε ο βασικός φετινός μας στόχος. Ωστόσο σε αυτό το παιχνίδι που έπρεπε πάση θυσία να το κερδίσουμε το ψυχολογικό φορτίο του καθήκοντος δεν μπόρεσαν να το σηκώσουν στους ώμους τους οι αθλήτριες μας που όπως έχουμε ξανατονίσει έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 16,5 χρόνια. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό άλλοθι.

Όσον αφορά στο παιχνίδι στο πρώτο σετ οι αθλήτριες  δεν μπήκαν στην ψυχολογία του αγώνα και το έχασαν με το  αρνητικό σκορ 9-25. Στο δεύτερο σετ έδειξαν κάποια σημάδια ανάκαμψης, όμως οι αντίπαλες είχαν ήδη πάρει την ψυχολογία και έστω δύσκολα κέρδισαν και σε αυτό το σετ. Στο τρίτο σετ η απογοήτευση και  το άγχος έκαναν πάλι την εμφάνιση τους και χάθηκε και αυτό. Πιστεύουμε ότι ήμασταν ο ευκολότερος αντίπαλος φέτος για τη Σκύδρα. Εμείς τους το κάναμε εύκολο… Σε δύο αγώνες δεν πήραμε ούτε σετ!!!

Τέλος, από την πλευρά μας δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Γ.Σ.Κοζάνης. Έδωσαν μαζικά το παρών για να στηρίξουν τα κορίτσια μας, αλλά τους απογοητεύσαμε. Σαν κοινό όμως έδειξε ότι και βόλεϊ γνωρίζουν και πώς να υποστηρίξουν την ομάδα όταν το χρειάζεται.

*Διαιτησία από την κ. Πλιάχα από τη Βέροια και τον κ. Νάνο. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Από τη Διοίκηση παρόντες στο παιχνίδι ήταν ο Πρόεδρος Δημ. Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος στον πάγκο της ομάδας μας, ο Ταμίας  Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Τα σετ: 9-25, 23-25, 17-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης) : Σαχπαζίδου, Τσουτζίδου, Μαυροματίδου, Ερκέκογλου, Τσανακτσή, Φακίτσα, Παφίλη, Ζυμάρα, Δύντσικου, Κυρατζίδου , Κανίνα, Τότσκα, Ντέρου, Παπαζήση

 

 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 18:37

 

Την Κυριακή του Ευαγγελισμού ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Παγκορασίδων με μια τυπική διαδικασία και νίκη με 3-0 σετ επί του Αρίωνα Πτολεμαϊδας.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν επαρκής, χρησιμοποιήθηκαν όλα τα κορίτσια, και σε αυτό το παιχνίδι παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων  παρουσίασαν οι αθλήτριες καλή ποιότητα έπαιξαν  σωστό βόλεϊ, και έδωσαν πολλές   υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον, καθώς είναι προφανές ότι αυτά τα κορίτσια έχουν παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση όχι μόνο με  πέρσι, αλλά ακόμα και σε σχέση με την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Οι αθλήτριες της Παγούνη ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι, τυπικής διαδικασίας, έδειξαν  διάθεση να παίξουν σωστό βόλεϊ και χαρακτήρα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντίπαλες να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα μας. θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Αυτή την ομάδα την καμαρώνουμε και μας συγκινεί η αγωνιστική της ταυτότητα, γιατί γνωρίζουμε πως αγωνίζονται προπονήτρια και γονείς, είδαμε σε όλη τη χρονιά  ότι τα παιδιά δε ήθελαν να χάσουν καμία προπόνηση,  αλλά, τουναντίον ζητούσαν  και το παραπάνω. Ναι αυτό σημαίνει Γ.Σ.Κοζάνης. Αυτή την εικόνα που έδειξαν φέτος οι πιτσιρίκες των Παγκορασίδων θέλαμε να τη βλέπουμε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου.

*Άριστη η διαιτησία του κ. Νάνου. Στη Γραμματεία η κ. Καρανίκου.

*Εκ μέρους της Διοίκησης τον αγώνα παρακολούθησαν ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος, ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας και ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παγούνης. Απόλυτα σωστός στα καθήκοντα του, πολύτιμος βοηθός της προπονήτριας.

*Τα σετ: 25-19, 25-10, 25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Β.Παγούνη): Σημιτσή, Λαμπριανίδου, Ζαφειρίου,  Ανουλίδου, Βλαχοπούλου Β.,  Τσικοπούλου, Γκιαούρη, Βλαχοπούλου Κ., Ματσαρίδου, Κωνσταντινίδου, Βότση,  Ζυγανιτίδου, Ζιώγα, Γιαννακίδου 

 
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 12:37

 

ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2017-18 ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.

 

 
ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ Η ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 17:02

 


Η Δέσποινα Λαμπριανίδου η καλή αθλήτρια του τμήματος Παγκορασίδων που έχει προπονήτρια την Βάσω Παγούνη κλήθηκε στο Διακλιμακιακό Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί από 2/4 μέχρι 6/4/2018 στο Μουζάκι Καρδίτσας. Συνολικά έχουν επιλεγεί για το Διακλιμακιακό 6 αθλήτριες από τις ομάδες της ΕΣΠΕΜ και αυτό το γεγονός αποτελεί τιμή για τον Γ.Σ.Κοζάνης και για τη δουλειά που γίνεται στα μικρότερα τμήματα. Η αναχώρηση των αθλητριών που έχουν επιλεγεί θα γίνει την 2 Απριλίου και η επιστροφή θα γίνει στις 6 Απριλίου 2018.


ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΜΑθλητές και αθλήτριες της Ένωσης θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 2/4/2018 και ώρα 10.00πμ στο ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Θεσσαλονίκη. Αναχώρηση πούλμαν 10.30πμ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την μετακίνηση των αθλητών-αθλητριών στο Διακλιμακιακό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συντονιστή κ. Μπάμπη Καρασαρλίδη (κιν. 6947-812-894)


Οι  Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές αναμένεται να φροντίσουν για νερά και σνακ για το ταξίδι των αθλητριών της Περιφέρειας μας.


ΟΙ ΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΕΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ:


1. ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΉΛΩΣΗ ΓΟΝΈΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΉ ΤΟΥΣ (ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ Η ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΌΜΕΝΗ ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΈΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΈΣ-ΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΣΑΣ ΜΈΣΩ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΤΟΥΣ).


2. ΒΑΣΙΚΆ ΕΊΔΗ ΥΓΙΕΙΝΉΣ (ΠΙΤΖΆΜΕΣ-ΣΤΟΜΑΤΙΚΉ ΥΓΙΕΙΝΉ-ΠΑΝΤΌΦΛΕΣ-ΠΕΤΣΈΤΕΣ).


3. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ ΑΓΩΓΉ (ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΧΡΌΝΙΑΣ ΑΣΘΈΝΕΙΑΣ π.χ. ΆΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΊΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΆ ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ.


4. ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ ΑΠΛΉ.


5. ΦΩΤΟΤΥΠΊΑ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ

ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΊΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΊΟΥ.


6. ΕΠΑΡΚΉ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΡΟΥΧΙΣΜΌ.


ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ:


1. Οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό αλλά απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση.


2. Υπεύθυνοι Προπονητές επιλογής και αξιολόγησης κοριτσιών.


Ø  Επικεφαλής Ομοσπονδιακός Παγκορασίδων κ. Κώστας Γκούντας


Ø  Ομοσπονδιακός Κορασίδων κ. Ανέστης Γιαννακόπουλος


Ø  Ομοσπονδιακός Νεανίδων κ. Νίκος Μπουτσουρής


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Βασίλης Παπαδημητρίου


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παγκορασίδων κ. Μπέττυ Κουτσολία


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Κορασίδων κ. Σταύρος Βίτσιος


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Μανώλης Μανωλάκης


Συμμετέχοντες Π.Ο.Π.


·         κ. Χριστίνα Πεταλά (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας)


·         κ. Κατερίνα Φαρμάκη (ΕΣΠΕΔΑ)


·         κ. Γιώργος Νικολογιάννης (ΕΣΠΑΑΑ)


Διοικητική Υποστήριξη


§  κ. Χαράλαμπος Καρασαρλίδης (Συντονιστής Αναπτυξιακού Β. Ελλάδος)


§  κ. Ευάγγελος Περόπουλος (Team Manager γυναικείων Εθνικών ομάδων)


3. Υπεύθυνοι Προπονητές επιλογής και αξιολόγησης αγοριών.


Ø  Επικεφαλής Ομοσπονδιακός Παμπαίδων κ. Γιώργος Μπακοδήμος


Ø  Ομοσπονδιακός Εφήβων κ. Παναγιώτης

Λακασάς


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παμπαίδων κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης


Ø  Συνεργάτης Ομοσπονδιακού Παμπαίδων κ. Παναγιώτης Γεωργούντζος


Συμμετέχοντες Π.Ο.Π.


·         κ. Παναγιώτης Τσότρας (ΕΣΠΕ Θράκης/Ανατ. Μακεδονίας)


·         κ. Σπύρος Κυριακάκης (ΕΣΠΕΔΑ)


·         κ. Γιάννης Σαλωνίτης (ΕΣΠΕΠ)


·         κ. Γιάννης Ρηγάκος (ΕΣΠΕΠ)


Διοικητική Υποστήριξη


§  κ. Παναγιώτης Καβαλλιεράκης-Φωκάς (Ταμίας Ε.Ο.ΠΕ.)


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εθνικών Ομάδων κ. Φαίη Αποστολοπούλου (210-6801967) και κ. Ρήγα Ρηγόπουλο (210-6801963) καθώς και με τον Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Περικλή Μπακοδήμο (210-6801968) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 136

Click for Αθήνα, Ελλάδα Forecast

Ακολουθήστε μας στη νέα σελίδα στο facebook

Γ.Σ. Κοζάνης-voleyball team
 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

 

 

 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 

 

 

Ο Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ